Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Jarig tijdens de volle maan: dit is wat het betekent
0
Maan

Jarig tijdens de volle maan: dit is wat het betekent

Jarig tijdens de volle maan: dit is wat het betekent

Ben je jarig tijdens de volle maan? Allereerst van harte gefeliciteerd (alvast)! Als je dit leest, dan ben je op zoek naar de betekenis van je verjaardag tijdens volle maan. Hint: er staat je een goed jaar te wachten!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Via Instagram ontvingen we de volgende vraag: ‘Ik ben morgen jarig, en dan is het volle maan. Willen jullie mij vertellen wat dit betekent? Wat ik kan doen op deze dag met deze mooie volle maan. Hebben jullie advies en/of inzichten voor mij?‘. Een leuke vraag, die we uiteraard hebben beantwoord. En dat antwoord, dat delen we graag met iedereen die ‘t wil weten.

Want het kan voorkomen dat jouw verjaardag precies valt tijdens de volle maan. Dat zal niet ieder jaar zo zijn, dus als het wel zo is dan voelt dat extra magisch en feestelijk. Maar wat betekent het nou als je jarig bent tijdens de volle maan? Wat kun je doen en waarom staat je dan een goed jaar te wachten? Wij leggen ‘t graag uit!

Een jaar vol overvloed

Jarig tijdens de volle maan brengt je, zoals men weleens zegt, een jaar vol overvloed. En die overvloed heeft te maken met het teken waar de volle maan op dat moment in staat. Staat de volle maan in teken Vissen, dan zal je de verwachte overvloed vooral terugzien in creativiteit, fantasie en intuïtie.

Bekijk de tabel hieronder en zoek voor jouw sterrenbeeld op waar jij die overvloed in terug gaat zien.

SterrenbeeldInvloed van de maan
RamMoed, innovatie en enthousiasme
StierVastberadenheid, betrouwbaarheid en wilskracht
TweelingenCommunicatie, openhartigheid en levendigheid
Kreeft‘Thuis’ en nestelen, familie en veiligheid
LeeuwCreativiteit, zelfvertrouwen en charisma
MaagdBetrouwbaarheid, nauwkeurigheid en ijverigheid
WeegschaalBalans, harmonie en communicatie
SchorpioenTransformatie, geheimen & onthullingen en intuïtie
BoogschutterAvontuur, filosofie en ambitie
SteenbokBetrouwbaarheid, ambitie en presteren
WatermanVernieuwing, innovatie en vrijheid
VissenCreativiteit, fantasie en intuïtie

Een oefening om te doen

En dan een oefening die je kunt doen. Schrijf de avond voor je verjaardag op een briefje of in een moon journal wat je voor het komende jaar wenst. Dat schrijf je met een pen (een potlood is uitwisbaar, en dat is niet definitief genoeg ;-)) en je schrijft het op in de vorm alsof je terugkijkt op het jaar. Dus je schrijft in de ‘ik heb dit en dit gedaan’-vorm.

Bij voorkeur schrijf je je wensen, dromen en doelen op in het thema van de volle maan, maar… alles is natuurlijk mogelijk. Volg je gevoel en gebruik ook symboliek, herinneringen en andere creatieve uitingen (zoals gedichtjes, muzieklyrics, etc.). Je kan er natuurlijk ook een volledig vision board van maken! Het gaat er vooral omdat jij gelooft dat het waar is. Dat iets kan en dat niks onmogelijk is.

Dat briefje (of je moodboard) bewaar je voor je verjaardag volgend jaar. Hoe leuk is ‘t om dat dan terug te zien en stil te staan bij wat je gerealiseerd hebt?

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨