Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is de energie van Tweelingen-seizoen 2022
0
Zon

Dit is de energie van Tweelingen-seizoen 2022

Tweelingen-seizoen

Zaterdag 21 mei start Tweelingen-seizoen 2022. ♊ De zon verandert dan van aardeteken Stier naar luchtteken Tweelingen. Je leest hier over de energie van zon in Tweelingen 2022! ✨

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Tweelingen is een waar luchtteken, en als je ’t hebt over ‘The wind of change’, dan heb je het over een hen. Luchttekens, waaronder dus Tweelingen, zijn er om verandering teweeg te brengen voor het verbeteren van de mensheid. Ze houden van recht, kunnen beide kanten van een verhaal begrijpen en zijn niet bang om eigen ego opzij te zetten voor ‘the good cause’.

Houd je van een praatje? Met de zon in Tweelingen kun je je éxtra sociaal en nieuwsgierig voelen. Tweelingen wil altijd álles weten en ze steken hun neus graag in andermans zaken. Babbel er gerust op los, de komende weken. Geen zware issues en geen zware gesprekken. Ook even fijn! Dit is dé tijd om jezelf klaar te maken voor de zomer.

Kenmerken van sterrenbeeld Tweelingen

SymboolTweelingen
Periode21 mei – 20 juni
HeerMercurius
ElementLucht
KleurGeel
PolariteitPositief
LichaamsdelenSchouders, armen, handen en ademhalingsorganen
KernwaardeBegrijpen

Astrologische agenda voor Tweelingen-seizoen 2022

Maandag 30 mei staat de nieuwe maan om 13.32 uur in Tweelingen. Met de nieuwe maan in Tweelingen is dit een ideale avond om met vrienden, familie en zelfs je buren rond te hangen om een goed gesprek te hebben en bij te praten. Zit er iets dwars? Vertel het ze! Blijf er niet mee binnenvetten; dat werkt uiteindelijk voor niemand.

Vanaf vrijdag 3 juni gaat Mercurius weer direct lopen na een periode van retrograde. Let er nog wel op dat er een schaduwperiode is (van maximaal 2 weken), waarin je nog mag uitkijken met het tekenen van contracten en het maken van (reis)afspraken.

Vanaf zaterdag 4 juni gaat Saturnus retrograde in Waterman. De komende vier maanden kun je je energie richten op het maken én bewaken van eigen grenzen.

Maandag 6 juni is een engelenpoortdag. Tijdens een Engelenpoortdag 6/6 is de kosmische energie op aarde goed te voelen. Lees hier meer over de spirituele betekenis van 06-06-2022.

Dinsdag 14 juni staat de volle maan in Boogschutter. Dit is een supermaan. Wanneer de maan vol is én deze het dichtst bij de aarde staat, spreek je van een volle supermaan. Dit maakt dat ‘ie groter en feller oogt. Ook de energie wordt hiermee uitvergroot. Boogschutter is een vuurteken dat gek is op avontuur. Tijd voor een leuke trip of een uitbundig feestje!

Dinsdag 21 juni gaat de zon over naar waterteken Kreeft. Dit is tegelijk met de zonnewende en de langste dag van het jaar. Nu de zon uit sociaal teken Tweelingen is mag je de komende weken mag je focus op familie, huis en thuis verwachten.

De zon gaat iedere 30 dagen over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. Tweelingen-seizoen 2022 begint op 21 mei en eindigt op 20 juni. Hierna dient waterteken Kreeft zich aan. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨