Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen juni 2022: wat brengt deze maand jullie?
3
Tweelingzielen

Tweelingzielen juni 2022: wat brengt deze maand jullie?

Tweelingzielen - juni 2022 - VolleMaanKalender.nl

Wat gaat juni 2022 voor tweelingzielen brengen? Lees hier de collectieve tweelingzielen juni energie van twinflame expert Natasja!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De maand mei ligt alweer achter ons…. en met de bijbehorende eclipsen, Mercurius retrograde en flinke upgrades in energie (aanhoudende zonnevlammen en de trilling die constant werd verhoogd) was dat geen saaie maand. In mei mochten we (spiritueel) in balans komen. Is dat voor jou gelukt? Of mag je er nog aan werken?

Mooi dat juni dit verhaal opvolgt, want in juni is het de bedoeling dat je gaat voor (spirituele) groei en bloei. Juni is de zesde maand van het jaar en getal 6 staat voor liefdesplaneet Venus. Deze maand geeft de helft aan van het hele jaar 2022. Tijd om te evalueren hoe jouw tweelingzielenproces nu eigenlijk eruitziet en hoe dit verloopt. En vooral ook: hoe kun je groeien in dit proces?

Kortom: dit maakt juni een perfecte maand voor (spirituele groei). Zowel van je gevoelsleven, je innerlijke jij, als ook hoe je in de buitenwereld bent. Dus de spirituele groei met je tweelingziel of zielsconnectie. Daarnaast gaat de energie van deze maand (getal 6 staat ook voor aarding) ervoor zorgen dat we ook weer kunnen landen, en aarden in het hier en nu.

En dat is soms nodig.

Al jouw inzichten en nieuwe ideeën mogen worden neergezet. Dat zorgt wellicht voor drastische veranderingen, maar het is tijd om ruimte te maken voor de nieuwe jij! Veranker jezelf in je huidige omgeving en focus op groei en bloei.

Juni 2022 agenda voor tweelingzielen

De maand mei eindigde met een nieuwe maan in Tweelingen en zette daarmee de toon richting de 6/6 Engelenpoort. Ik som graag de astrologische agenda voor tweelingzielen juni 2022 voor je op.

Mercurius direct 3 juni

De aftrap (astrologisch gezien) voor de maand juni is voor Mercurius. Want op vrijdag 3 juni gaat de communicatieplaneet weer direct lopen na een retrograde-periode. De energie van de retrograde blijft nog wel twee weken voelbaar. Dit is de schaduwperiode. Blijf er dus op letten dat je helder blijft communiceren en dat je niet zomaar iets aanneemt… Misverstanden kunnen blijvend zijn als het niet goed gaat. Misschien is het prettig om nog voorzichtig te zijn in de communicatiemet je tweelingziel.

Saturnus retrograde 4 juni

Een dag later gaat Saturnus retrograde. Saturnus gaat vanaf zaterdag 4 juni retrograde en deze periode loopt tot en met 23 oktober 2022. Het kan zijn dat je in deze periode getest of getriggerd wordt in jouw tweelingzielenproces, met name op het stukje grenzen aangeven. Saturnus heeft als planeet namelijk een karmische en transformerende uitwerking, dus voor tweelingzielen is dit een belangrijke periode om te kijken hoe stevig jij in je schoenen staat wat betreft het aangeven van jouw grenzen richting je tweelingziel. Wanneer jij geen tweelingziel in je fysieke buitenwereld hebt, kan de transformatie op spiritueel niveau zijn. Denk hierbij aan stukken uit vorige levens die mogen worden uitgewerkt. Het kan zijn dat wanneer jouw tweelingziel zich heel autoritair naar jou opstelt, jij hier ook sneller getriggerd door bent. Ook dit kan vanuit vorige levens een stuk zijn wat wordt uitgewerkt, wanneer er in een vorig leven bijvoorbeeld een verschil was in klasses tussen jullie.

Poortdag 6/6 (en meer)

Er is een hele krachtige poortdag op maandag 6 juni 2022. Rondom Engelenpoortdagen kun je boodschappen ontvangen rondom je tweelingzielenproces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is op dit soort dagen des te groter. 

De volgende dagen staan in verbinding met deze poortdag:

  • 15 juni 2022
  • 24 juni 2022

Overige poortdagen voor de maand juni zijn…

  • 11 juni 2022
  • 22 juni 2022

Tijdens een Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. De sluier tussen ons ons en de kosmos is dan dun en dat voel je. Het maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Volle supermaan in Boogschutter 14 juni

De krachtige volle supermaan in Boogschutter van 14 juni zorgt energetisch voor een tweedeling van de maand.

Deze supermaan in vuurteken Boogschutter doet je weer vooruit branden! Was je eventjes ingedut, dan word je halverwege de maand juni weer wakker. Boogschutter vraagt jou met haar pijl en boog een richting te gaan kiezen.

Zomerzonnewende 21 juni (Litha)

Met Zomerzonnewende (Litha) is het op dinsdag 21 juni de langste dag en de kortste nacht. Juni staat zoals gezegd in het teken van groei. De vurige volle maan in Boogschutter heeft jou al een zetje gegeven, maar de midzomernacht (Zomerzonnewende) kan voor jou een definitieve ommekeer zijn.

Voor veel tweelingzielen is dit definitief een nieuw begin. Jullie kunnen hierbij liefdevoller en dichterbij elkaar komen te staan (letterlijk, maar ook in de energie). Jullie tweelingzielenproces neemt mogelijk een andere wending, vanuit jullie (mooie) persoonlijke groei. Tweelingzielen met een zielsmissie kunnen rondom deze dag definitief hun eigen weg gaan, door bijvoorbeeld te kiezen voor hun persoonlijke groei. Denk hierbij aan het volgen van een cursus op spiritueel vlak of zichzelf spiritueel ontwikkelen op andere manieren.

Omdat de zon op deze dag verschuift naar het gevoelige teken Kreeft (verbonden aan de maan), zal je dus nóg meer naar je gevoel willen luisteren. Dit maakt dat je rondom de Zomerzonnewende kiest vanuit gevoel en intuïtie.

Nieuwe maan in Kreeft 29 juni

De maand juni wordt heel mooi afgesloten met een nieuwe maan in Kreeft. De maan heerst over dit teken, dus ze voelt zich thuis in Kreeft. Kreeft is het teken van huis, thuis en zorgen. Van geborgenheid en emoties. Dat maakt dat deze nieuwe maan voor veel tweelingzielen heel diep kan gaan. Voor velen wordt dit na de Zomerzonnewende een definitief nieuw begin. Je kunt je diepste emoties niet meer zomaar aan de kant zetten.

Video: Pick your reading

Leestips rondom tweelingzielen

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨