Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen seksualiteit: een open en eerlijk verhaal
2
Liefde Tweelingzielen

Tweelingzielen seksualiteit: een open en eerlijk verhaal

Tweelingzielen seksualiteit

Tweelingzielen en seksualiteit… Het kan er vurig en zéér gepassioneerd aan toe gaan! Wanneer de aantrekkingskracht groot is, is er geen ontkennen meer aan. Je wil fysiek zijn met elkaar. Maar wat gebeurd er eigenlijk met je als je intiem bent met je tweelingziel? In dit artikel lees je over mijn eigen ervaringen én de kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan. Tweelingzielen seksualiteit: een open en eerlijk verhaal.

Seks met je tweelingziel… een fysieke samensmelting

Het hebben van seks, intimiteit of een fysieke relatie met je tweelingziel is eigenlijk met in woorden te beschrijven. Je weet niet wat je overkomt! Vooral als je voor het eerst te maken hebt met je tweelingziel (ook wel twinflame of tweelingzielstraal genoemd). Het is heftig. Bijzonder. Gepassioneerd. Vurig.

Maar er zijn ook (minder) leuke kanten aan het hebben van een fysieke relatie met je tweelingziel. In dit artikel lees je over dé ‘ultieme ervaring’ van het fysiek zijn (het hebben van seks) met je tweelingziel, maar ook over de (andere) wat mindere kant en wat er fysiek en energetisch met je lichaam kan gebeuren.

Zo word jij als lezer van dit artikel bewust van wat gaande is en kun je een keuze maken over hoe je hier voor jezelf mee om kan gaan. Vooral als je soms niet snapt of weet wat er dus eigenlijk met je gebeurd zodra je fysiek wordt met je tweelingziel.

Ik heb dit artikel grotendeels geschreven vanuit (mijn) eigen kennis en ervaring(en) door de jaren heen. Ervaringen met mijn tweelingziel(en), maar ook ervaringen die ik heb meegenomen vanuit mijn gesprekken met klanten en informatie die ik van mijn eigen gidsen heb mogen ontvangen.

Tweelingzielen en fysieke aantrekkingskracht

Wanneer jij en je tweelingziel elkaar voor het eerst ontmoeten, is er een enorme aantrekkingskracht. Dit werkt ook zo als jullie fysiek bij elkaar in de buurt zijn, maar elkaar niet zien. Jullie lichamen wéten dat je bij elkaar hoort. Jullie chakra’s gaan open staan en maken een pulserende (soort zuigende) knijpbeweging. Dit maakt dat jullie als een magneet naar elkaar worden toegetrokken.

Er wordt vaak gesproken over het samensmelten met je tweelingziel. Dit gaat energetisch, maar een samensmelting kan ook zeker op aards (fysiek) vlak gaan. Een samensmelting gaat over energie en over heelwording binnen in jezelf. In theorie heb je dus geen fysieke relatie nodig om jezelf heel te voelen, maar…. in deze aardse wereld werkt dit anders. Als mens heb je nou eenmaal een stukje ego en behoeftes. Je bent hier nou eenmaal op aarde om te ervaren ;-).

Hoe weet je of je je tweelingziel hebt ontmoet en hoe herken je een tweelingziel-relatie? In dit artikel vind je 10 kenmerken van een tweelingziel-relatie.

Samensmelting

De ‘ultieme samensmelting’, zowel fysiek als energetisch, vind plaats wanneer je samen tegelijkertijd tijdens de seks een hoogtepunt bereikt.

Seks of intiem zijn met je tweelingziel noemen ze daarom dus ook wel samensmelten. Fysiek zijn en seks hebben met je tweelingziel is dierlijk, puur, passievol, rauw , grensvervagend en grensverleggend. Niet in woorden te beschrijven….

Dit is absoluut een ongekende en unieke ervaring. Je stijgt samen naar een unieke en ongekende hoogte die je nog nooit eerder met een ander hebt ervaren.

Maar….(nu komt de maar) achter zo’n fantastische ervaring zit ook een andere kant, waar niet altijd over wordt gesproken. Hoogtepunten (zowel letterlijk als figuurlijk) staan tegenover dieptepunten. Want ook in tweelingzielen seksualiteit zit groot helingstuk…

Angst

Wat je ook vaak ziet is dat één van de twee tweelingzielen in een verbinding de aantrekkingskracht en seksuele energie wegdrukt. Onbewust voelt deze tweelingziel de onderliggende pijn van het verlies van elkaar in vorige levens. De liefde tussen jullie is altijd aanwezig. Een korte aanraking, een knuffel, een zoen of kus, of dat jullie simpelweg bij elkaar in de buurt zijn kan al gevoelens van angst triggeren. In de energie gebeurd er dan al zo ontzettend veel, laat staan wanneer jullie volledig fysiek zouden zijn…

Wanneer jullie een fysieke relatie zouden aangaan komen alle triggers in één klap vrij. Hierdoor kan diegene die wel de fysieke behoeftes voelt zich afgewezen voelen. Dit heeft ook weer een onderliggende les; waarin voel jij je afgewezen? Want de liefde (onvoorwaardelijke liefde) en heelwording zit in jezelf. Zo kan je dus zonder überhaupt fysiek geweest te zijn, maar waar het verlangen er naar wel aanwezig is, al heel veel lessen leren…

Kortom… het kan dus dat je geen fysieke relatie met je tweelingziel aankan omdat de energie tussen jullie twee té heftig is. Jullie zijn nog niet op elkaar afgestemd, of er komen door aanrakingen zoveel emoties en pijnen los dat jullie in dit leven daar niet aan toe zullen komen omdat dit niet uitgewerkt hoeft te worden op deze manier.

Wat is er energetisch in je lichaam allemaal gaande…

Fysiek zijn – en met name seks met elkaar hebben – is altijd intiem. In de energie gebeurd er dan ook heel veel. Er worden bepaalde koorden en energetische verbindingen tussen jullie aangelegd of geactiveerd. Je bent altijd met je tweelingziel verbonden, vooral met je Sacraal Chakra. Je Sacraal Chakra is het tweede chakra. Het bevindt zich net onder je navel. Dit chakra staat voor relaties, seksualiteit, emoties en creativiteit. Wanneer jullie fysiek zijn – en ook daadwerkelijk seks hebben – zal er in de energie een energetische overdracht plaatsvinden. Er worden (speciale) koorden aangelegd die jullie verbinden op dit stuk. En met jullie chakra’s gebeurd er nog veel meer.

Chakra’s

Wanneer jij je tweelingziel ontmoet of fysiek in de buurt bent van je tweelingziel gaan al je chakra’s al open staan. Je las eerder in dit artikel al hoe dat gevoel van die enorme aantrekkingskracht is. Ook las je al dat de ultieme samensmelting (zowel fysiek als energetisch) plaatsvindt wanneer jullie tegelijkertijd het hoogtepunt bereiken.

Met alles wat je al weet over verbindingen en tweelingzielen kan je nagaan wat er energetisch en in de energie met je chakra systeem gebeurd. Een heleboel!

De energie tussen jullie lichamen en chakra’s die helemaal worden uitgelijnd op dat ultieme moment giert en raast door jullie lichamen heen… Het maakt contact met het universum (kosmos), jullie hogere zelf, de holle aarde en weer terug.

seks met je tweelingziel dus fysiek en energetisch best wel uitputtingsslag zijn.

Je Sacraal Chakra staat dus voor seksualiteit en emoties. Voor fysiek plezier. Wanneer je intiem bent met iemand die niet je tweelingziel is, gebeurd hier al van alles. Het Sacraal Chakra (sowieso je hele buikgebied) is jouw kern, jouw oermoeder, waarmee jij in je eigen kracht staat. In dit hele gebied – de eerste drie chakra’s, maar met name dus je Sacraal Chakra – vindt dus de meeste beweging plaats tijdens de seks.

Tijdens een fysieke samensmelting, oftewel seks met je tweelingziel, gaat naast de uitlijning door je hele Chakra systeem ook de energie in je buikgebied draaien. Hierdoor komt alles wat dus vastzit (emoties, bijvoorbeeld uit vorige levens) los. Wanneer dit niet goed stroomt of wanneer er zodanig veel loskomt, tijdens de seks gaat dit ergens anders in je lichaam vastzitten. Het kan namelijk zo zijn dat je syteem dit (nog) niet goed kan afvoeren. Je kan bijvoorbeeld ontzettend emotioneel worden tijdens de seks, simpelweg omdat jullie op je Sacraal Chakra op dat moment de meest mooie en intieme verbinding maakt die er bestaat.

Je Sacraal Chakra staat (bij vrouwen) ook symbool voor je baarmoeder, de moeder in jou. Bij mannen staat dit symbool voor vrouwelijkheid, vruchtbaarheid en een moeder figuur. Tijdens een ‘seksuele overdracht’ kan het zijn dat jij over je grenzen heengaat en daardoor stukjes van je inlevert vanuit je buikgebied. Dus vanuit de oermoeder in jou.

En hier kom ik op het grensverleggende en grensvervagende stuk…

Grensvervagend, grensverleggend, verslavend en de controle verliezen…

Seks met je tweelingziel en een fysieke relatie met elkaar is anders dan hoe het is met een andere zielsconnectie. Dit betekent niet dat de seks met een soulmate, karmische partner of andere zielsconnectie niet goed is. Zeker niet! Tweelingzielen seksualiteit is simpelweg een stuk heftiger dan een andere fysieke connectie….

Wanneer jij niet genoeg in je eigen kracht staat, en niet zeker genoeg van jezelf bent, kan het verslavend worden. Dat komt vooral door gebrek aan zelfliefde. Iets waar jou tweelingziel je altijd op zal triggeren. Zelfliefde zit voornamelijk in het buikgebied (hallo, Sacraal Chakra!) en dit wordt tijdens de seks behoorlijk aangeraakt, zoals ik hiervoor heb beschreven.

Het kan zijn dat de een doormiddel van de fysieke relatie de controle wilt houden, juist omdat de connectie zoveel met je doet en je het niet willen verliezen van de ander. Dat kan in seksueel spel terugkomen. Je kan daardoor echt buiten je eigen grenzen gaan en dingen doen in die je normaal gesproken nooit zou doen in een normale vrijpartij of relatie.

Net zoals jij en je tweelingziel in het dagelijks leven een en ander uit te werken hebben, kan dit tijdens de seks ook worden uitgewerkt. Dit kan dus ook weer emotioneel gezien veel losmaken, juist omdat je door seks met je tweelingziel tot in je kern (je baarmoeder, Sacraal Chakra en je ziel) wordt geraakt.

Seks met je tweelingziel gaat dus door alle lagen heen: lichaam, geest en ziel.

Je kent geen schaamte voor elkaar, je spiegelt elkaar. Je kunt overvallen worden door emotionele en plotselinge huilbuien (na de seks) en bijvoorbeeld niet meer kunnen stoppen. Of je kunt heel erg boos worden, flauwvallen of echte uitputtingsverschijnselen krijgen.

Tweelingzielen seksualiteit en de maan

De diverse maanfasen hebben ook weer invloed op een fysieke tweelingzielenrelatie… Een volle maan vergroot bijvoorbeeld alles uit! Heb je seks tijdens volle maan, dan zullen alle emoties, gevoelens en triggers uitvergroot zijn. Ook hoe jullie op elkaar reageren is tijdens een volle maan heftiger dan tijdens andere maanfasen.

Seks tijdens nieuwe maan is veel minder heftig (qua reactie op elkaar). Of sterker nog: je kunt juist even niet fysiek willen zijn omdat een van jullie zich juist even terug wil trekken. Dit kan bij de andere tweelingziel niet goed vallen omdat hij of zij zich dan afgewezen voelt op het seksuele stuk… Dat is ook weer een stukje ego. Kortom: rollercoaster hierin ook weer…

Ontwakingsproces

Als je met je tweelingziel seks hebt, versnel jij hiermee jullie eigen ontwakingsproces. Al je chakra’s doen hun werk en koorden worden aangelegd of geactiveerd. Je lijf, geest én ziel is in beweging gekomen! Dit heeft nogal een aanslag op je lichaam… Het ontwakingsproces komt met ascentiesymptomen, zoals ruis in je hoofd, hoofdpijn, vermoeidheid… Noem maar op.

Dus ook hierin zit een valkuil voor jezelf!

Je kunt ook lichamelijke klachten krijgen. (Heftige) Blaasontstekingen liggen hier voor je op de loer, wanneer je niet goed voor jezelf zorgt. Zowel energetisch als fysiek is zelfzorg erg belangrijk. Je lichaam moet namelijk veel verwerken, aangezien je buik jouw ‘centrum’ is en hier veel gebeurd.

Dit kan eventueel gepaard gaan met paniekaanvallen of huilbuien, vanwege het gevoel te dat je je tweelingziel (weer) verliest. Je wil dan fysiek zijn met elkaar (door wat er met je lichaam energetisch gebeurd) maar het kan niet door de blokkades en angsten, waardoor jullie frustratie nog groter kan worden.

Is het de bedoeling dat je altijd fysiek bent met je tweelingziel?

Goede vraag! Dit hangt geheel af van jullie zielsafspraak en wat jullie rol op aards vlak naar elkaar toe is. Het antwoord is dus niet altijd ‘ja’. Door diverse factoren of omstandigheden kan dit een ‘nee’ zijn. Ik zal wat situaties uitleggen.

De ‘ja’…

Wanneer jij bijvoorbeeld met je tweelingziel hebt afgesproken (zielsafspraak) om elkaar te helpen onthechten (van een huwelijk, een andere fysieke relatie of van elkaar), dan kan het zijn dat jullie vrij snel al een fysieke relatie zullen aangaan om dit uit te werken. Maar niet alleen vanwege jullie zielsafspraak. Vaak is de fysieke aantrekkingskracht zó ontzettend sterk en zó vanzelfsprekend, dat fysiek zijn met elkaar als vanzelf gaat.

Want wat ook voorkomt is dat je tweelingziel in eerste instantie helemaal niet jouw type is. Qua uiterlijk zie je die persoon niet eens staan. Je hebt dan ook nog geen fysieke aantrekkingskracht, maar je voelt al wel dat er ‘iets’ is met deze persoon. De fysieke aantrekkingskracht en seksuele spanning komen dan pas later, na een echte ontmoeting met contact. Hier kan nog maanden of zelfs jaren overheen gaan. Dat heeft allemaal te maken met de afstemming en uitlijning van jullie chakra’s en energie. Daar zal ik later in dit artikel wat over uitleggen. Eerder in contact komen kunnen jullie geestelijk, energetisch en fysiek nog niet aan. Het is nog niet de juiste timing.

De ‘nee’…

Wat ook voorkomt is dat jij en je tweelingziel bijvoorbeeld als familie zijn gereïncarneerd (nicht en neef). In dat geval kan er wel een fysieke aantrekkingskracht zijn. Het kan zelfs sterker zijn, omdat dit op aards vlak niet kan/mag. Daarin kan het dus zijn dat jullie de zielsafspraak hebben gemaakt in dit leven het fysieke stuk niet uit werken en dat juist te leren weerstaan en op een hoger niveau (5D) te gaan verbinden. Dit is vaak heel persoonlijk in het proces. Daarin maak jij je eigen keuzes en heeft een ieder een eigen pad.

Tot slot…

Sommige tweelingzielen weten van elkaars bestaan af. Sommige tweelingzielen hebben elkaar (onbewust een enkele keer) ontmoet en hebben bijvoorbeeld in de energie, in hun dromen of in meditaties een samensmelting ervaren. Het kan best zijn dat jij op aards vlak geen fysiek contact zal hebben met je tweelingziel. De heelheid zit immers al in jou en de verbondenheid is er al (in 5D). Wat ik hiermee wil zeggen is dat het voor een ieder weer een andere ervaring en een ander proces is. Fysiek op aards vlak of in de energie: het tweelingzielenproces in combinatie met seksuele en fysieke aantrekkingskracht zal altijd een apart hoofdstuk zijn.

Hoe jij er ook voor staat in je proces, of je nu wel of geen contact hebt met je tweelingziel: jullie zijn altijd verbonden met elkaar.

Zit jij in een tweelingzielen seperatie nadat jullie een aantal keer fysiek zijn geweest? Dan voelt de seperatie voor jou nog erger, omdat jullie je al fysiek hebben verbonden. Weet dat dit een oefening of zelfs een les is voor jullie allebei! Wanneer je hiervan bent geheeld en bent losgekomen, weet je dus diep in je hart en ziel dat je energetisch al één bent. Dit zal het fysieke stuk en het hiernaar verlangen minder maken. Dat geeft ruimte zodat je vanuit je eigen kracht eigen keuzes kan maken. Ook al denk je nu misschien dat het nooit meer zo zal zijn; ook jij kunt je (op seksueel vlak) weer openstellen voor anderen.

Als je meerdere tweelingzielen hebt kan het zijn dat je met de één wel het fysieke stuk aangaat en met de andere juist de afspraak hebt dit niet aan te gaan. In dat laatste geval kun je (in 5D) op spiritueel vlak de samensmelting te ervaren.

Voor een ieder dus een eigen proces en ervaring om aan te gaan.

Liefs Natasja

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨