Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
10 Rituelen voor de nieuwe maan in Waterman
0
Maan Rituelen

10 Rituelen voor de nieuwe maan in Waterman

10 Rituelen voor de nieuwe maan in Waterman

De nieuwe maan draagt de magische energie van een nieuw begin met zich mee. In dit artikel vind je 10 rituelen voor de nieuwe maan in Waterman.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De nieuwe maan van 21 januari 2023 is een nieuwe supermaan, deze staat in luchtteken Waterman. Waterman staat voor onafhankelijkheid, innovatie en verandering. Daarom is de nieuwe maan in Waterman een krachtige tijd voor een nieuw begin, nieuwe perspectieven en het omarmen van de kracht van gemeenschap.

Lees ook: Nieuwe maan januari 2023 in Waterman

Hierbij vind je 10 rituelen voor de nieuwe maan in Waterman, zodat je je energie goed kunt afstemmen.

Zet je intenties

Neem de tijd om na te denken over wat je wilt manifesteren tijdens deze nieuwe maan in Waterman. Schrijf je intenties op en plaats ze ergens zichtbaar, als herinnering aan je doelen, dromen en wensen. Stem je intenties af op de energie van Waterman, dus gericht op innovatie, individualiteit en de community.

Ruim op

Waterman-energie draait om een nieuw begin, dus neem de tijd om al het oude op te ruimen, los te laten en schoon te maken. Denk aan het opruimen van items die je niet meer nodig hebt, maar ook aan een digitale declutter en het loslaten van contacten die jou energie kosten. Je kunt al klein beginnen door je kast, je lades of je boekenplanken door te nemen en alles weg te doen dat je al lang niet meer hebt gebruikt. Je kunt ook spullen doneren of verkopen die je niet meer nodig heeft. Ruimte is een benodigd ingrediënt voor groei.

Zoek gelijkgestemden

Waterman draait om community vibes en verbinding, dus breng tijd door met vrienden, familie of word lid van een club die aansluit bij je interesses. Je kunt ook vrijwilligerswerk doen of je aansluiten bij een sociaal doel (zoals eenzaamheid bij ouderen tegengaan, of het opruimen van zwerfafval).

Mediteer met de nieuwe maan in Waterman

Neem de tijd om te mediteren en concentreer je op je intenties, waarbij je visualiseert dat ze werkelijkheid worden. Je kunt een geleide meditatie gebruiken of gewoon in stilte zitten en je concentreren op je ademhaling. Stel je tijdens je meditatie voor dat je je doelen bereikt en visualiseer de positieve veranderingen die je in je leven wilt zien.

Beoefen dankbaarheid

Neem de tijd om dankbaarheid te oefenen. Focus je op de dingen in je leven waar je dankbaar voor bent. Dit zal helpen om meer positieve energie aan te trekken. Je kunt een dankbaarheidsdagboek beginnen of gewoon elke dag een paar minuten de tijd nemen om na te denken over de dingen waar je dankbaar voor bent en blij van wordt.

Ontdek je beperkende overtuigingen

Waterman is een teken dat draait om het loskomen van beperkende overtuigingen. Het is niet voor niets het teken van disruptie. Neem dus de tijd om na te denken over de overtuigingen die je tegenhouden en laat ze gaan. Je kunt beginnen met het identificeren van de gedachten die je tegenhouden (waar zit je angst?) en ze vervolgens uitdagen met positieve affirmaties. Je bent niet wat je niet kan, maar juist wat je wel kunt.

Maak een vision board

Bij Waterman draait alles om het creëren van een toekomst. Maak dus een vision board om je te helpen op je intenties te focussen en je doelen te visualiseren.

Selfcare

Neem de tijd om voor jezelf te zorgen en focus je met de nieuwe maan in Waterman op je fysieke en mentale welzijn. Je wil er graag zijn voor anderen, maar vergeet jezelf niet.

Doe een random act of kindness

Waterman draait om de mensheid en de community. Een random act of kindness (‘willekeurige goede daad’) is een goede stap om je in te zetten en je dankbaarheid te tonen.

Wees blij met wie je bent; je authentieke zelf

Bij Waterman draait het om individualiteit en zijn wie je bent. Waterman is altijd authentiek: what you see is what you get. Dus omarm je unieke eigenschappen en laat je ware zelf stralen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.