Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Leeuw meditatie
0
Meditatie

Volle maan in Leeuw meditatie

Volle maan in Leeuw meditatie

Ben je op zoek naar een fijne meditatie voor de volle maan in Leeuw? Search no more! Met deze video en geleide meditatie tekst kun je optimaal afstemmen op de energie van de maan in Leeuw.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Speel onderstaande healing video af, speciaal afgestemd op de energie van de volle maan in Leeuw van 5 februari 2023. Wil je meer diepgang en visualisatie, lees dan de tekst tijdens het afspelen van de video. Neem woord, beeld en geluid in je op en geniet. Probeer los te laten wat de uitkomst van de meditatie mag zijn.

– Onder de video vind je een geleide meditatie tekst –

Welkom bij deze geleide meditatie voor de volle maan in Leeuw. Zoek een comfortabele plek om te zitten, bijvoorbeeld op een stoel of op de vloer. Sluit je ogen, adem diep in en vul je longen met lucht.

Terwijl je uitademt, laat je alle spanning of stress in je lichaam los. Herhaal deze diepe ademhaling nog drie keer, waarbij je jezelf bij elke ademhaling meer en meer ontspannen laat worden.

Terwijl je diep en gestaag blijft ademen, stel je jezelf voor dat je in een weelderige weide staat, omringd door hoog gras en wilde bloemen. De zon schijnt op je neer en je voelt de warmte op je huid. Je kijkt omhoog en ziet de volle maan aan de hemel, helder schijnend in het teken Leeuw.

Leeuw draagt de energie van zelfexpressie en creativiteit. Terwijl je naar de volle maan staart, wordt je eraan herinnerd om alle twijfels of angsten los te laten die je ervan weerhouden om jezelf volledig uit te drukken. Sta jezelf toe om alle negatieve gedachten of beperkende overtuigingen los te laten. Concentreer je in plaats daarvan op je passies en wat jou écht tot leven brengt.

Terwijl je naar de volle maan blijft kijken, merk je misschien dat hij groter en groter begint te worden, totdat hij je hele gezichtsveld vult. Stel je voor dat je baadt in het licht van de volle maan en dat dit licht je vult met energie en vitaliteit. Je voelt je hart opengaan en je wordt vervuld met een gevoel van vreugde en vertrouwen.

Terwijl je doorgaat met genieten van het licht van de volle maan in Leeuw, merk je misschien dat je je steeds meer bewust wordt van je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie. Sta jezelf toe om op deze innerlijke leiding te vertrouwen en het pad te volgen dat voor jou goed voelt. Je voelt je sterker en zekerder.

Als je klaar bent, adem je nog een laatste keer diep in en terwijl je uitademt, open je langzaam je ogen. Vergeet niet om dit gevoel van vreugde, vertrouwen en innerlijke leiding met je mee te nemen terwijl je je deze dag doorbrengt.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨