Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Waterman-seizoen 2023: vrijbreken en vooruitgang
0
Zon

Waterman-seizoen 2023: vrijbreken en vooruitgang

Waterman-seizoen

Vrijdag 20 januari 2023 is het tijd om afscheid te nemen van Steenbok-seizoen en verwelkomen we de zon in Waterman. Waterman-seizoen 2023 is officieel geopend! Waterman is een innovatief teken, dus hou rekening met verandering en plannen voor de toekomst. Lees hier alles over de energie van Waterman-seizoen 2023!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Met de zon in Waterman verlang je naar innovatie en vooruitgang. Waterman is het teken van progressie en disruptie en dat merk je. Je wil loskomen van tradities, oude gewoonten en maatschappelijke normen. Vrijbreken van alles wat je tegenhoudt. En met de energie van Waterman-seizoen 2023 kan het maar zo zijn dat je hier radicale ideeën over krijgt.

 De komende weken kun je dit verwachten:

  • Het verbreden en verdiepen van je huidige kennis
  • Nieuwe kennis opdoen
  • Carrièremove
  • Ondernemerschap vergroten, ondernemende mindset verkrijgen of starten als ondernemer
  • Investeringen in jezelf, je bedrijf of een project (tijd, geld of personeel)
  • Je vindt nieuwe manieren om geld te verdienen of extra inkomen te genereren (lees ook onze tips om geld te verdienen met je blog)
  • Je gebruikt je hoofd meer dan je hart, en dat zorgt voor helder zakelijk inzicht

Lees ook: 10 kenmerken van sterrenbeeld Waterman

Astrologische agenda voor Waterman-seizoen 2023

Zaterdag 21 januari is de eerste nieuwe maan van 2023: de nieuwe maan in Waterman. Met de nieuwe maan in Waterman mag je uit je comfortzone stappen om te kijken wat er op onbekend terrein te ontdekken valt. Heb lef en wees niet bang. Achteraf zul je denken ‘was dit waar ik bang voor was?’

Zondag 22 januari gaat Uranus in Stier. Na een periode van stilstand of soms terugkeer naar oude gewoontes (retrograde!), is het nu tijd om weer vooruit te kijken. There is no turning back! Pak nu definitief die goede voornemens op.

新年快乐, of zoals wij het zeggen: gelukkig nieuwjaar! Zondag 22 januari is het Chinese nieuwjaar. Van het Jaar van de Tijger gaan we nu naar het Jaar van het Konijn 2023. Dit Chinese nieuwjaar staat symbool voor waakzaamheid, vindingrijkheid en humor.

Aan het einde van de maand, op 26 januari, maakt Venus nog een transit: van Waterman naar Vissen. Met Venus in Vissen komt er een dromerige, romantieke aard naar boven bij iedereen. Ja, ook bij jou!

Donderdag 2 februari is de 2/2 Poortdag, oftewel: een datum met dubbele getallen (02-02).

Zondag 5 februari staat de volle maan in Leeuw.  De volle maan in Leeuw is een tijd voor zelfexpressie en het omarmen van je individualiteit. De energie van Leeuw draait om zelfvertrouwen, creativiteit en leiderschap. Opzij met dat verlegen gedoe, toon jezelf!

Zaterdag 11 februari gaat communicatieplaneet Mercurius in Waterman. Hoe kunnen we van de wereld een betere plek maken? Je hoofd stroomt vol met gedachten. Geen enkel idee is te bizar; durf groots te denken. Wees niet bang om de komende weken van gedachten te veranderen.

Zaterdag 18 februari gaat de zon in Vissen. Het is dan Vissen-periode 2023! De komende weken staan in het teken van compassie. Dit is een zachte, lieflijke energie. Het is tevens de periode waarin we langzaam van de winter naar de lente bewegen.

Hierover later meer in een volgend artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨