Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Etherische olie voor de volle maan in Leeuw
0
Aromatherapie

Etherische olie voor de volle maan in Leeuw

Volle maan in Leeuw aromatherapie

Welke etherische olie is geschikt voor de volle maan in Leeuw? Lees hier over de energie van de volle maan in Leeuw, het effect van aromatherapie tijdens een volle maan en welke melanges en etherische oliën geschikt zijn voor de volle maan in Leeuw.

Energie van de volle maan in Leeuw

Een volle maan is het hoogtepunt van de maancyclus. De volle maan in Leeuw is een tijd voor zelfexpressie en het omarmen van je individualiteit. De energie van Leeuw wordt geassocieerd met zelfvertrouwen, creativiteit en leiderschap. Tijdens de volle maan worden deze eigenschappen versterkt. Dit is een tijd waarin je je meer gemotiveerd voelt om de leiding te nemen en je jezelf op nieuwe manieren uit wil drukken.

Tijdens de volle maan in Leeuw voel je je misschien meer dramatisch dan anders. Ook durf je sneller risico’s te nemen en wil je jezelf in de schijnwerpers zetten. Het is een goed moment om je talenten te laten zien en je licht te laten stralen. Het is ook een tijd om trots te zijn op je prestaties en de eer te krijgen voor de dingen die je hebt bereikt.

Aan de andere kant is het tijdens volle maan in Leeuw ook belangrijk om in gedachten te houden dat deze volle maan ook emotionele intensiteit brengt. Het kan een tijd zijn van innerlijke problemen, waarbij je je emoties onder ogen mag zien. De volle maan in Leeuw kan de aandacht vestigen op kwesties als ego, macht en trots. Waar heb jij sterk je eigen overtuigingen bij? Kloppen die ook? Denk na over je eigen groei en hoe je dit eventueel blokkeert.

Volle maan en aromatherapie

Waarom etherische olie en aromatherapie tijdens de volle maan? De volle maan is een maanfase van verhoogde energie en intensiteit. Je voelt dit dan ook sterk. De volle maan heeft invloed op je fysieke en emotionele welzijn. Aromatherapie, specifiek etherische oliën, kunnen dit ondersteunen en versterken. Afhankelijk van het teken waar de maan in staat weet je welke energie er speelt en welke etherische olie hierbij hoort.

En dat brengt ons bij het volgende punt.

Etherische olie tips voor de volle maan in Leeuw

De volle maan in Leeuw is een tijd voor zelfexpressie, creativiteit en zelfvertrouwen.

Enkelvoudige etherische oliën die deze energie kunnen versterken, zijn onder andere:

Citroen

Citroen etherische olie staat bekend om de opbeurende en stimulerende eigenschappen. Dit kan jouw zelfvertrouwen en je creativiteit stimuleren.

Gember

Gember etherische olie is een verwarmende olie die jou kan helpen je zintuigen te stimuleren en je energieniveau te verhogen. Ook deze etherische olie helpt je met je creatieve kant.

Sandelhout

Sandelhout etherische olie werkt aardend, waardoor het een goede keuze is voor als je je innerlijke wijsheid in stilte wil opzoeken. Zo krijg je toegang tot meer inzicht in jezelf.

Patchouli

Patchouli etherische olie werkt aardend en stabiliserend. Gaan je gevoelens en emoties alle kanten op, dan is Patchouli een fijne olie om te gebruiken.

Er zijn ook fijne melanges die je kunt gebruiken, zoals;

Confidence Boost; om je zelfvertrouwen te vergroten

De Confidence Boost blend is een mix van de etherische oliën Citroen, Pepermunt en Gember. Deze melange kan je helpen om je humeur te verbeteren, je energieniveau te verhogen en je zintuigen te stimuleren. Ook vergroot deze geur je zelfvertrouwen en stimuleert ‘ie je creativiteit.

Creatieve Inspiratie; verbind je met je geest

De Creatieve Inspiratie blend is een mix van de etherische oliën Sandelhout, Frankincense en Patchouli. Deze melange kan je helpen om je geest te gronden, innerlijke wijsheid aan te boren en een dieper begrip van jezelf te krijgen.

Empowerment; pak je kracht

De Empowerment blend is een mix van de etherische oliën Lavendel, Kaneel en Kruidnagel. Deze melange kan je helpen om je emoties in balans te brengen, je geest te stimuleren en je innerlijke kracht te vinden. Ook helpt deze blend je bij het terugpakken van je eigen kracht, om zo de touwtjes weer in handen te nemen.

Zelfexpressie; toon jezelf

Zelfexpressie is een mix van etherische oliën Roos, Jasmijn en Ylang Ylang. Deze melange kan je helpen om je hart en de geest te openen. Ook draagt deze aroma bij aan meer zelfliefde, zelfacceptatie en innerlijke vrede. Wees jezelf met de Zelfexpressie melange!

Hoe gebruik je etherische olie tijdens de volle maan?

Etherische olie gebruiken tijdens de volle maan is hetzelfde als tijdens regulier gebruik. Voeg een paar druppels toe aan een diffuser of meng ze met een basisolie zodat je het op je huid kan aanbrengen. Je kunt sommige blends ook toevoegen aan een warm bad.

De volle maan in Leeuw is de perfecte tijd om je innerlijke kracht te vinden. Dit doe je onder andere door volledig jezelf te zijn en in de spotlights te treden met je verhaal. Bovengenoemde etherische oliën en melanges kunnen je hierbij helpen. Zo haal je het meest uit de krachtige energie van de volle maan in Leeuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨