Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze vier sterrenbeelden merken ‘t meeste van de volle maan in Leeuw 2023
1
Sterrenbeeld

Deze vier sterrenbeelden merken ‘t meeste van de volle maan in Leeuw 2023

Deze vier sterrenbeelden gaan 't meeste merken van de volle maan in Leeuw 2023

De volle maan brengt een emotionele, soms zelfs zware, energie met zich mee. Maar het kan ook voor onverwachte wendingen zorgen. Deze vier sterrenbeelden merken ‘t meest van de volle maan in Leeuw van 5 februari 2023 (en dit is hóe).

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Stier (20 april – 20 mei) ♉

De volle maan in Leeuw verlicht je vierde huis van familie en thuis, lieve Stier. Deze energie moedigt je aan om je persoonlijke relaties onder de loep te nemen. Ondanks je focus op succes in je carrière, is het belangrijk om te onthouden dat er meer in het leven is dan alleen het bereiken van professionele doelen. De relaties die je hebt met degenen die het dichtst bij je staan, zoals je familie, zijn cruciaal voor je algehele geluk en welzijn!

De volle maan in Leeuw van 5 februari 2023 herinnert je er ook aan dat je de kracht hebt om je eigen idee van thuis vorm te geven en een harmonieus evenwicht te creëren tussen je professionele en privé leven. Als je niet tevreden bent met je huidige woonsituatie of als je problemen ervaart in je relaties met familieleden, dan is deze volle maan een oproep tot actie om positieve veranderingen door te voeren. Het is okay om meningsverschillen en uitdagingen in persoonlijke relaties te hebben, natuurlijk. Maar zie dit als een kans, een bericht, om de problemen op te lossen en de banden die je hebt met degenen die het dichtst bij je staan te versterken.

Omarm de volle maan in Leeuw en streef naar een harmonieuze balans tussen je carrière en je privéleven!

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Dit is jouw volle maan, lieve Leeuw. Als heerser van de dierenriem sta je vandaag in het middelpunt van de belangstelling. Precies zoals je zelf fijn vindt. Deze volle maan schijnt in het eerste huis van jezelf: het huis dat je diepste wezen, persoonlijkheid en zelfexpressie vertegenwoordigt. Dit is een kans voor jou om je eigen spiegelbeeld te bekijken en de persoon te onderzoeken die je bent geworden.

Het is belangrijk om te onthouden dat fouten uit het verleden niet bepalen wie je nu bent. Sta jezelf deze volle maan toe om de vooruitgang en groei die je tot nu toe hebt gemaakt te omarmen. Dit is een tijd van voltooiing voor jou. Het kan zijn dat je opgekropte emoties loslaat waarvan je niet eens wist dat ze er waren. Wees niet te streng voor jezelf: dit is juist een teken dat je ruimte maakt voor iets veel beters. Haal diep adem, laat los wat je niet meer bij je past en geniet van de energie van ‘jouw’ volle maan!

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Lieve Schorpioen, heb je nagedacht over je ambities en wat je in het leven wilt bereiken? Ongetwijfeld, maar deze vraag speelt nu weer op. Merk je het ook? Deze volle maan in Leeuw werpt haar heldere stralen op jouw tiende huis van carrière en publieke imago. Ze verlicht het pad dat je in de wereld bewandelt. Dit is het perfecte moment om je professionele doelstellingen opnieuw te beoordelen en te bepalen of je op de goede weg bent.

Het is nooit makkelijk om iets te veranderen als je bent afgedwaald van je beoogde koers, maar het is beter om de verandering nu door te voeren dan door te gaan op het verkeerde pad. Je hebt een enorm potentieel en met de juiste drive en focus kun je geweldige dingen bereiken in je carrière. Succes is echter nooit zonder uitdagingen en obstakels. Als je echt indruk wilt maken en erkend wilt worden voor je prestaties, moet je bereid zijn om de moeilijkheden en uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met het nastreven van je dromen.

Dus, lieve Schorpioen, profiteer van deze volle maan in Leeuw om na te denken over wat je echt wilt in je carrière en reputatie. Maak een plan en zet je ervoor in. Met doorzettingsvermogen en vastberadenheid zul je in staat zijn om te laten zien wat je waard bent en het succes te behalen dat je zo terecht verdient!

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Lieve Waterman, de volle maan in Leeuw vestigt je aandacht op de relaties in je leven en de interacties die je hebt met anderen. Dat komt omdat de maan door je zevende huis gaat. Huis 7 in astrologie is het huis van geliefden, maar ook van vijanden. Hier draait het om de ander. Om de belangrijke mensen in je leven. Dit huis draait om verhoudingen en balans: jij en ik.

De volle maan in Leeuw is een belangrijk moment om al je relaties te beoordelen. Als de basis van je relatie onstabiel en onbetrouwbaar is, kan deze volle maan de aanjager zijn om hier iets aan te doen. Als jij en je partner bereid zijn om samen te werken en elkaar in het midden te ontmoeten, zal deze volle maan in Leeuw benadrukken hoe veerkrachtig en sterk jullie relatie is.

Bedenk: elke relatie heeft ups en downs en ook meningsverschillen zijn normaal. Lieve Waterman; omarm deze volle maan als een kans om na te denken over je relaties en eraan te werken om ze nog sterker te maken.

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨