Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Hoe relaxed ben jij? Check je sterrenbeeld!
0
Sterrenbeeld

Hoe relaxed ben jij? Check je sterrenbeeld!

Hoe relaxed ben jij? Check je sterrenbeeld!

Welk sterrenbeeld is het meest relaxed? Wat voor persoonlijkheid ben je en hoe reageer jij op situaties, volgens je zonneteken? Ontdek hier of je chill bent (of niet)!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Als Ram ben je van nature gepassioneerd en ambitieus, maar je hebt ook de gave om snel te herstellen van stressvolle situaties. Je bent best relaxed, dus. Je houdt van avontuur en gaat graag op pad om nieuwe ervaringen op te doen. Je bent niet bang om risico’s te nemen en je bent altijd op zoek naar manieren om te groeien en ‘a new you‘ te ontdekken.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Als Stier ben je rustig en geduldig, wat je de ideale vriend of partner maakt voor mensen die wat extra steun nodig hebben. Je hebt een natuurlijk talent om te genieten van de kleine dingen in het leven en je houdt van luxe en comfort. Je bent niet zo’n fan van verandering, maar als het gebeurt, weet je wél hoe je je hoofd koel moet houden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Als Tweelingen ben je een meester in het communiceren en het onderhouden van relaties. Je bent niet bang om je mening te uiten en je kunt goed omgaan met verschillende soorten mensen. Je houdt van verandering en je vindt het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken en te experimenteren. Je bent vrij relaxed; mensen/situaties kunnen jou niet zo snel wat maken.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Als Kreeft ben je gevoelig en emotioneel, maar je hebt ook een sterke intuïtie. Je voelt je het meest comfortabel thuis en je houdt ervan om tijd door te brengen met je dierbaren. Je bent niet zo’n fan van verandering en je houdt van routines en rituelen om je gemoedsrust te bewaren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Als Leeuw ben je zelfverzekerd en charismatisch, maar je kunt soms ook een tikkeltje arrogant zijn. Je houdt van het middelpunt van de belangstelling te staan en je geniet ervan om geprezen te worden. Je houdt van luxe en comfort en je weet hoe je moet genieten van de goede dingen in het leven. Je kan best relaxed zijn als het gaat om veranderingen, totdat het persoonlijk wordt.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Als Maagd ben je praktisch en georganiseerd, wat je de ideale persoon maakt voor het oplossen van problemen. Je bent intelligent en analytisch en je houdt ervan om nieuwe kennis op te doen. Je hebt een scherp oog voor detail en je kunt goed omgaan met deadlines en verantwoordelijkheden. Je kan wel wat kribbig reageren als een deadline nadert en iemand anders jou ‘in de weg zit’.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Als Weegschaal ben je sociaal en charmant, wat je de ideale persoon maakt voor het onderhouden van relaties. Je houdt van evenwicht en harmonie en je vindt het belangrijk om conflicten te vermijden. Je houdt van de goede dingen in het leven en je weet hoe je ervan moet genieten. Omdat je conflict-vermijdend bent, ben je over het algemeen vrij relaxed. Je denkt veel en diep na over het leven en keert graag in jezelf. Soms kan je wel barsten, maar dat is met name als je je (persoonlijk, diep) gekwetst voelt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Als Schorpioen ben je intens en gepassioneerd, maar ook zeer geheimzinnig en gereserveerd. Je houdt ervan om diep te graven en te onderzoeken wat er onder de oppervlakte speelt. Je bent in staat om emoties en gevoelens te voelen op een dieper niveau dan de meeste mensen en je hebt een sterke wilskracht. Je bent best relaxed en meegaand, maar als iemand jou pijn doet (of op een andere manier kwetst), dan is het ook helemaal klaar.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Als Boogschutter ben je avontuurlijk en vrijgevig, wat je de ideale persoon maakt voor het ontdekken van nieuwe plaatsen en culturen. Je houdt van vrijheid en je bent niet bang om risico’s te nemen. Je hebt een optimistische en positieve kijk op het leven en je laat je niet snel ontmoedigen. Je bent over het algemeen een vrij relaxed sterrenbeeld.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Als Steenbok ben je verantwoordelijk en betrouwbaar, wat je de ideale persoon maakt voor het dragen van verantwoordelijkheden. Je houdt van structuur en discipline en je hebt een sterk werkethos. Je bent niet zo’n fan van verandering, maar als het nodig is, weet je hoe je je moet aanpassen.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Als Waterman ben je origineel en innovatief, wat je de ideale persoon maakt voor het bedenken van nieuwe ideeën en concepten. Je bent onafhankelijk en je houdt ervan om je eigen ding te doen. Je bent een intellectueel en je houdt ervan om te experimenteren en te innoveren. Je kán relaxed zijn, maar dat ben je vooral als je alleen bent. Ben je samen of in een groep, dan verandert je houding in een wat starre houding.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Als Vissen ben je gevoelig en spiritueel, wat je de ideale persoon maakt voor het begrijpen van de diepere betekenissen van het leven. Je hebt een rijke verbeeldingskracht en je houdt van het verkennen van creatieve en artistieke uitingen. Je bent een dromer en je gelooft in het potentieel van de mensheid. De dromer in jou maakt jou een relaxed persoon, maar kom jou niet aan je familie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨