Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Jupiter Neptunus 2022: een nieuwe wereld opent zich
1
Jupiter Neptunus

Jupiter Neptunus 2022: een nieuwe wereld opent zich

Jupiter Neptunus 2022: een nieuwe wereld opent zich

Wat gaat er allemaal toegankelijk worden voor ‘iedereen’? Wat staat er te gebeuren? Dinsdag 12 april 2022 komen geluksplaneet Jupiter en droomplaneet Neptunus samen in Vissen. Conjunct, kun je dit ook wel noemen. En dit is een unieke samenkomst die je maar éénmaal in je leven gaat meemaken.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Waar de planeten elkaar in principe elke twaalf à dertien jaar ontmoeten in eenzelfde teken, is de laatste keer dat ze elkaar in Vissen als teken hebben ontmoet zo’n 166 jaar geleden. In datzelfde jaar werd gekleurde kleding toegankelijk voor het volk, in plaats van voor alleen de rijken (dit werd trouwens per toeval uitgevonden, maar deze uitvinding veranderde een heleboel voor de sociaaleconomische status die de ‘armen’ destijds hadden).

Dat maakt ‘t dat ik natuurlijk erg nieuwsgierig ben naar wat deze Jupiter Neptunus conjunct 2022 ons gaat brengen…

Jupiter en Neptunus in Vissen

Vissen is een waterteken. Het teken dat ontzettend intuïtief is. Andere woorden die bij Vissen horen zijn creatief, gevoelig en dromerig. Er wordt gezegd dat beroepen die creatief zijn, erg geschikt zijn voor een Vissen. Denk aan het zijn van een artiest, muzikant of iemand in de media. Nu deze twee planeten in Vissen staan, worden die kenmerken versterkt.

Helderziendheid, heldervoelen, -horen, -proeven of -ruiken… Het kan allemaal! Je kunt levendige dromen krijgen, waarbij je je soms afvraagt wat de grens is tussen wat echt is en wat niet. De sluiers tussen alle werelden wordt dun en je zou kunnen zeggen dat een nieuwe wereld zich door al deze krachten opent.

Deze nieuwe wereld zal zijn op het gebied van media, tekst, film, fotografie of muziek. De kunstvormen waarin een Vissen zich creatief kan uiten. De kunstvormen waarmee Vissen kan realiseren wat ‘ie voor zich ziet.

Ascentiesymptomen

Er zijn veel mensen die last krijgen van ascentiesymptomen, zoals vermoeidheid of hoofdpijn. Maar ook slapeloze nachten, grieperig zijn, weinig energie hebben en het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij. Ervaar jij dit ook? Wees gerust; het hoort bij het proces van spiritueel ontwaken.

En we zijn dit zó collectief aan het doen. De tekenen zijn overal! Kijk maar eens naar de popmuziek van nu. Zo komt Bizzey met een nieuw nummer ‘Meditatie’ en brengt Machine Gun Kelly een nummer uit dat ‘Twin Flame’ heet (en dat gaat over tweelingzielen, voor hen is 2022 ook een belangrijk jaar!). En zie je? Het komt terug in de actuele muziek.

Omgaan met de Jupiter Neptunus 2022 energie

Hoe je om kunt gaan met deze energie? Het mooie aan deze kosmische uitlijning is, is dat je groeit in je eigen spirituele reis. En de energie van de Jupiter Neptunus conjunctie helpt je daar enorm bij. Ga eens op ontdekkingstocht. Wat voel je? Wat ervaar je? Waar wil je meer van weten?

Praat met like-minded people. Anderen die, net als jij, geïnteresseerd zijn in spiritualiteit. Die meer weten. Meer willen zien. Schrijf je gedachten op. Ga wandelen in de natuur. Kijk om je heen: welke tekenen ontdek je allemaal? Wat kun je zien, wat je eerst niet zag? Oh, en spreek je uit! Merk je dat je blokkeert? Check hier de tekenen dat je keelchakra uit balans is.

Oh, en wil je meer weten over de invloed op jou persoonlijk, check dan vooral eens je geboortehoroscoop. Waar staan jouw Jupiter en Neptunus in? In welk astrologisch huis en in welk teken? Op welke gebieden mag jij groeien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨