Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
How-to: maak je eigen altaar thuis (thuisaltaar)
0
Spiritualiteit

How-to: maak je eigen altaar thuis (thuisaltaar)

How-to: maak je eigen altaar thuis (thuisaltaar)

Wil je thuis graag een altaar hebben, bijvoorbeeld om te mediteren? Je leest hier hoe je een thuisaltaar maakt en wat je daar allemaal voor nodig hebt.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Het hebben van een altaar in huis is een van de manieren om regelmatig aan de slag te gaan met bijvoorbeeld meditatie en spiritualiteit. Het zorgt voor verbinding en het vergroot het gemak van je intenties en wensen richting het universum. Het is natuurlijk niet noodzakelijk om een altaar in huis te hebben, maar als je deze pagina leest ben je wel nieuwsgierig naar hoe je er eentje creëert en wat je daarvoor nodig hebt.

Wat is een thuisaltaar?

Een huisaltaar is een heilige ruimte of – veelal – een ingerichte plek in huis die wordt gebruikt voor spirituele rituelen, zoals nieuwe maan rituelen of volle maan rituelen. Het hebben van een huisaltaar is een manier om verbinding te maken met je spiritualiteit, maar het kan ook als rustruimte dienen. Een plek waar je zen kan zijn, en je rustig kan mediteren of schrijven.

Zo’n thuisaltaar hoeft helemaal niet groot te zijn. Waar het bij de één misschien een volledige kamer is, is het bij een ander een prikbord. En alles is goed: er is geen fout!

Tips voor in je altaar thuis (thuisaltaar maken)

Items die je kunt gebruiken in je thuisaltaar zijn bijvoorbeeld…

Lees ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨