Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboren tijdens de volle maan? Dit is de betekenis!
0
Maan Mama & baby

Geboren tijdens de volle maan? Dit is de betekenis!

Geboren tijdens de volle maan? Dit is de betekenis!

Ben jij geboren tijdens volle maan? Of is je kindje geboren tijdens volle maan? Lees hier over de speciale betekenis!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Tijdens de volle maan kun je merken dat wensen, dromen en doelen op het punt staan om uit te komen. Je kunt ook tekens van het universum ontvangen dat je op het juiste pad bent. Als je gevoelig bent voor de energie van de maan, kun je je opgewonden voelen. Het push & pull-effect van de maan is op z’n sterkst.

Ben jij geboren tijdens de volle maan? Dan kun je dat push & pull-effect je leven lang merken. Je wordt snel getrokken naar nieuwe zaken en ontdekt ‘t liefst vanalles, maar je kunt er ook zo snel weer van afstappen. Keuzes maken vind je soms lastig (want je wil ‘t liefst álles) en ook op het gebied van loopbaan is dit te merken. Je hebt meerdere interesses en maakt je gauw kundig in diverse vakgebieden. En waarom zou je moeten kiezen als de wereld zoveel tofs te bieden heeft?

Als ‘kind van de volle maan’ kun je erg sterke emoties hebben. Zie dit niet als zwakte, maar als kracht! Misschien kom je er pas op latere leeftijd achter hoe waardevol dit is. Wees eerlijk naar jezelf en houd je niet klein. Zorg voor genoeg tijd om op te laden en te aarden. Zo kan je energie in balans blijven. En hoe speciaal is het dat je altijd zo naar de volle maan getrokken wordt…

Wil je weten tijdens welke maanfase je bent geboren? Dit kun je opzoeken via een speciale calculator. Vul hier je geboortegegevens in en ontdek tijdens welke maanfase jij bent geboren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨