Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het zevende huis
0
Astrologie

Maagd in het zevende huis

Maagd in het zevende huis - VolleMaanKalender.nl

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je zevende huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het zevende huis.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het zevende huis hebt.

Het zevende huis in astrologie is het huis van geliefden, maar ook van vijanden. Dit is hét huis van liefde. In dit huis bevindt zich je descendant (liefdeslijn). Hier draait het om de ander. Om de belangrijke mensen in je leven. Dit huis draait om verhoudingen en balans: jij en ik.

Maagd zevende huis

  • Positieve kenmerken: Warm, methodisch en zelfverzekerd.
  • Negatieve kenmerken: Oordelend en onbeleefd.
  • Advies: Verwacht niet dat de mensen om je heen al je grillen opvolgen… 😉

Als jij geboren bent met Maagd in je zevende huis, dan ben je iemand die streeft naar succes. Je bent praktisch ingesteld en kan goed projectmatig werken. Dat maakt dat je vaak ook daadwerkelijk succesvol bent.

Je bent goed in het nakomen van verplichtingen en afspraken en verwacht dit ook van anderen. Waak er wel voor dat je anderen niet naar je hand kunt zetten, zij hebben een eigen mening en visie en die mag je aanhoren. Je kunt snel oordelen; dat is vaak positief (vanuit je intuïtie), maar het kan je ook beperken.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨