Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leuke maan-items voor je baby (kraamcadeau tips) ­čîÖ
3
Mama & baby Shop Shoptips voor je baby

Leuke maan-items voor je baby (kraamcadeau tips) ­čîÖ

Leuke maan-items voor je baby

Ben je op zoek naar leuke maan-items voor je baby? Zoek dan niet verder: met deze maan rammelaar, maan muziekmobiel en maan nachtlampje zit je he-le-maal goed voor je newborn. En tip van flip: deze items doen ‘t heel goed als kraamcadeau.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Als moon child ben ik gek op de sterrenhemel, de maan en het heelal. Uren kan ik ‘s avonds naar buiten staren, naar het gefonkel en de eeuwige diepte. ÔťĘ En het idee dat er meer mensen op datzelfde moment dan ook naar de sterren en de maan staren, allemaal vanuit een eigen stukje aarde, maakt dat ik ‘t extra speciaal vind dat wij dat als mensheid met elkaar delen. Natuurlijk wil ik mijn ‘maan-gekte’ overbrengen op m’n kindje, dus ging ik op zoek naar maan-gerelateerde items voor m’n baby en voor de babykamer. En die vond ik bij A Little Lovely Company!

Ik heb de maan rammelaar, maan muziekmobiel en het maan nachtlampje getest, samen met m’n baby (3 maand) en hieronder lees je de reviews.

Maan nachtlampje van A Little Lovely Company

Het iconische maan nachtlampje is een lief klein lampje uit hun Little Light collectie. Onze baby is geen fan van volledig donkere ruimtes, maar ook voor ons als ouders is het ideaal dat er de gehele nacht een lampje aan staat. Het maan nachtlampje is niet al te fel, maar biedt wel genoeg licht voor nachtelijke voedingen en verschoonsessies. Daarnaast staat ‘t lampje natuurlijk onwijs schattig op de babykamer (of in iedere ruimte waar je een nachtlampje nodig hebt). In de video bij dit artikel over de ‘Ruimte’ sterrenprojector zie je hoe ‘t nachtlampje schijnt.

Maan rammelaar van A Little Lovely Company

De maan rammelaar is nog zo’n iconisch item van dit fijne merk. Met het lieve maan-gezichtje (aan beide kanten van de rammelaar staat een ander gezichtje) en de zachte bijtring is de rammelaar multifunctioneel. Naast rammelen, kan je kindje er dus ook op bijten. En da’s handig, want onze baby stopt ‘t liefst alles in z’n mond om te ontdekken wat het is. Heel zwaar is de rammelaar niet, waardoor je baby ‘m goed kan vastpakken en optillen. Je kan de rammelaar ook in ster-variant kopen.

Maan muziekmobiel van A Little Lovely Company

Uit dezelfde reeks als de maan rammelaar is ook de maan muziekmobiel beschikbaar. Een schattige muziekmobiel van stof waarin de klassieker ‘Twinkle Twinkle Little Star’ zit verwerkt. Je hangt ‘m gemakkelijk op aan de klittenbandsluiting bovenaan en zodra je aan ‘t touwtje trekt, begint de muziekmobiel te spelen. Het is best nog een grote muziekmobiel en omdat ‘ie van stof is en er geen losse, kleine onderdelen aanzitten kun je je baby er ook mee laten spelen als knuffeltje. Hier wordt ‘ie gebruikt voor het ‘slapen-gaan’ ritueel, maar je kan ‘m natuurlijk ook in de box hangen als speeltje of als afleidingsmuziekje bij het verschonen van je kindje.

Shop de maan-items voor je baby hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ÔťĘ Aromatherapie ÔťĘ