Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het achtste huis
0
Astrologie

Maagd in het achtste huis

Maagd in het achtste huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je achtste huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het achtste huis.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het achtste huis hebt.

Het achtste huis in astrologie is het huis van dood, wedergeboorte en seks. Maar ook van taboes en zaken waar je niet graag over praat. Het werd vroeger gezien als een wat ‘sinister’ huis, maar juist als je begrijpt dat wedergeboorte belangrijk is, valt het sinistere grotendeels weg. Daarnaast is 8 in numerologie het getal van zaken doen, ondernemen en bedrijvigheid.

Maagd achtste huis

  • Positieve kenmerken: Slim, ambitieus en koesterend.
  • Negatieve kenmerken: Sluw en haatdragend.
  • Advies: Druk jezelf openlijk uit als je wilt dat anderen je echt begrijpen.

Ben jij geboren met Maagd in je achtste huis? Dan kun je je grote zorgen over je gezondheid maken. Maar ook over de dood. Dat maakt dat je er veel aan zult doen om zo gezond mogelijk te leven. Je vermijdt risicovolle situaties zoveel mogelijk.

Qua werk zit je op een goede plek. Je hebt een fijn inkomen en je bent voor anderen de perfecte zakenpartner. Dit zijn kwaliteiten die jij in de liefde ook in jouw partner zoekt. Je bent kritisch en bekijkt de kleinste details. Dat geeft jou houvast.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨