Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen en vorige levens
2
Tweelingzielen

Tweelingzielen en vorige levens

Tweelingzielen en vorige levens

Een artikel over tweelingzielen en vorige levens… Twinflame expert Natasja is heel erg van het ‘in het hier en nu leven’, maar het is belangrijk dat je iets weet over Lemurië, eerdere levens en voorouderlijke lijnen. Ze legt ‘t je graag uit!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Er zijn veel lichtwerkers en tweelingzielen die veel kennis vanuit vorige levens bij zich dragen. Er komen steeds meer herinneringen terug en kennis wordt momenteel geactiveerd. Vooral in 2022, hét jaar voor tweelingzielen. Deze kennis van toen heeft impact op het leven in het hier en nu. Ook angsten komen namelijk mee en worden in dit leven, met name na de ontmoeting met je tweelingziel, getriggerd. De reden van de herinneringen, die juist nú zo sterk zijn, is dat alle lessen (uit alle levens) nu mogen worden uitgewerkt. Je hebt de antwoorden immers al in je Akasha Kronieken (blauwdruk).

Ik neem je in dit artikel eerst mee naar Lemurië, daarna vertel ik je over jouw planetaire oorsprong en tot slot zeg ik iets over je voorouderlijke lijn. Voel je je aangetrokken tot dit verhaal, lees dan verder!

Wat is Lemurië?

Lemurië is, net als Atlantis, een beschaving die ten onder (water) is gegaan. Voor veel die aan het begin staan van hun ontwakingsproces is Lemurië nog een onbekend onderwerp. Wikipedia meldt hierover: ‘Lemurië is een hypothetisch verloren land of continent, dat zich volgens uiteenlopende verhalen zou hebben bevonden in de Indische Oceaan of in de Grote Oceaan.’

Het is niet uit te leggen hoe Lemurië er uit zag. Het is de oorsprong van ons bestaan, waar we dus nu voor het helen zijn om terug te gaan naar die frequentie. Lemurië komt in de buurt van het scheppingsverhaal zoals we dat kennen vanuit de Bijbel (Adam en Eva) en het paradijs. Zeemeerminnen, eenhoorns, elfjes, engelen, draken en andere magische (licht)wezens leefden in Lemurië. Ook wezens ook vanuit andere hemellichamen in het universum (bijvoorbeeld de Pleiaden) en hoge priesters en priesteressen leefden er.

Wil je hier (op een speelse manier) meer over leren? Bekijk dan het The Lemurian Starchild Oracle deck.

Over de Lemurianen

Eigenlijk ruim voordat Lemurië onder water zou verdwijnen, iets dat ook met Atlantis is gebeurd, wisten de inwoners van Lemurië al dat dit er aan zat te komen. De Lemurianen, zoals deze inwoners genoemd worden, hebben er toen voor gekozen om met een aantal hun bestaan voort te zetten op aarde. Ze doken onder in Telos, Mount Shasta (Californië).

Telos werd – en is nog steeds – de verborgen stad voor overgebleven Lemurianen. Zij wonen hier in het binnenste van de aarde. Vanuit deze plek verschijnen er zeer regelmatig channelings (dus boodschappen) vanuit de hogepriester Adama.

Lemurië en tweelingzielen

In Lemurië bestond er geen ego en geen dualiteit zoals we dat hier kennen, maar met de ondergang van Lemurië en Atlantis ontstond dit wel. Ook de beschaving, zoals die toen bestond, verdween. Veel tweelingzielen zijn met Lemurië verbonden en zijn op dit moment gereïncarneerd om lessen vanuit Lemurië en Atlantis te leren en te helen. Om licht en onvoorwaardelijke liefde (vanuit het hart) te brengen, maar ook om je te herinneren wie je werkelijk was en nog steeds bent (of kan zijn). Terug naar hoe de beschaving in Lemurië was.

Heksen, magiërs en meer

Veel van onze voorouders hebben ontzettend geleden omdat magie en ‘anders denken’ gezien werd als ketterij en -dus- als gevaarlijk. Je hebt het misschien wel eens gehoord: ‘in je vorige leven was je een heks’ of ‘pas op, anders beland je op de brandstapel’. Heksen, sjamanen, magiërs, helderzienden, astrologen, et cetera, komen uit het Lemurië tijdperk. Er zijn tijden geweest waarin je, als je opviel met tovenarij en magie, je op de brandstapel werd gezet. Zoals ik in het stuk over Lemurië al zei; de beschaving en kennis hierover verdween met het verdwijnen van Lemurië.

Bovenstaand in een notendop een beknopte uitleg over Lemurië. Er zijn hier al best veel boeken, artikelen en kaartendecks over verschenen. Wil je je er in verdiepen, dan kan ik je deze tips meegeven:

Jij krijgt in dit leven de kans om je alles te herinneren

Vraag jij je wel eens af hoe jij bepaalde dingen weet? Hoe het toch kan dat je zoveel tekens van het universum krijgt, of dat je zoveel voelt en ervaart? Je hebt al meerdere levens gehad. Ben jij een reader of healer, dan is de kans groot dat jij in je vorige leven een tarot reader was. Al die kennis van eerdere levens neem je (onbewust) mee. En nu is de great awakening: dé tijd om je alles te herinneren.

Als tweelingziel heb je een spirituele zielsmissie en is de kennis vanuit vorige levens dus heel belangrijk.

💡 Leuk weetje: wist je dat astrologen er zeven levens over doen om alle kennis van ‘t heelal volledig te integreren en ‘volwaardig’ astroloog te zijn?

Jouw tweelingziel is dus eigenlijk jouw hulp (trigger) om alles vanuit vorige levens te herinneren, zowel de leuke stukken als de niet-zo-leuke stukken. Dit is zodat jij jouw spirituele zielsmissie hier in dit leven kan uitdragen.

Pleiaden

Jouw planetaire oorsprong

Jouw planetaire afkomst is de planeet waar jij voor het allereerst fysiek aanwezig was. Voel jij je heel vaak niet thuis op aarde? Heb jij altijd al het gevoel gehad van een andere planeet te komen, bijvoorbeeld als je ‘s nachts naar de sterrenhemel zat te staren? Grote kans dat dit dan ook zo is.

Veel tweelingzielen hebben samen een gedeelde planetaire oorsprong. Dit ligt vast in jullie blauwdruk (Akasha Kronieken). Dat maakt ‘t dat jullie een (belangrijke) gezamenlijke zielsmissie hier op aarde hebben, zoals je hierboven al kunt lezen. Herinneringen komen terug.

Het kan zijn dat jij op meerdere planeten een leven hebt gehad, maar jouw allereerste planeet (je planetaire oorsprong) is altijd je basisplaneet. Dit staat ook zo in je blauwdruk. Misschien heb jij weleens gehoord van deze hemellichamen: Sirius, Andromeda, Orion, de Pleiaden, Arcturus, Vega, Pvila, Appollonia, Maldek. Vaak weet je door de naam van een planeet te lezen intuïtief waar jou planetaire oorsprong ligt. Wat voel jij bij die namen?

Met je tweelingziel een gezamenlijke planetaire oorsprong delen en dit voelen of herinneren is ontzettend bijzonder. Het geeft energetisch (telepathisch) nóg meer verbinding.

Er lopen altijd connecties en energiekoorden door, ook op planetair niveau. Het kan zijn dat je vanuit je planetaire afkomst niet zulke goede ervaringen hebt. Of dat je hier minder goede connecties hebt gehad. Afspraken die destijds zijn gemaakt en energiekoorden die lopen: het kan allemaal invloed hebben op je huidige tweelingzielenproces. Check vooral mijn artikel over energiekoorden voor meer achtergrondinformatie over dit fenomeen.

Voorouderlijke lijnen

Ik had het net al over voorouderlijke lijnen. Naast al je vorige levens en planetaire oorsprong, heb je in dit leven hier op aarde namelijk te maken met je afkomst. Je kiest zelf, nog voordat je geboren wordt, bij welk gezin of bij wie je geboren wilt worden. Dit hangt er helemaal vanaf welke lessen je wilt leren of wat jouw blauwdruk is. Ook heb je te maken met je fysieke lichaam, want in jouw DNA krijg je een hoop mee van je betovergrootouders en de generaties daarvoor.

Een persoonlijk voorbeeld… Mijn moeder komt uit Suriname en haar overgrootmoeder uit India. De pijn, het verlies, de strijd, het vrouw zijn en daardoor ondergeschikt zijn aan de man (zoals dat vroeger was), de slavernij, het er niet mogen zijn, etc. zit in mijn bloed, DNA en vrouwelijke lijn. Maar voordat ik geboren werd heb ik er voor gekozen om die ellende (shit) voor mijn familie allemaal op te ruimen (zelfliefde), zodat mijn kinderen en hun kinderen in een geheel nieuw, schoon jasje geboren kunnen worden.

Tot slot…

Dit gebeurd allemaal in combinatie met het tweelingzielenproces. Jouw tweelingziel raakt namelijk al die stukken aan uit vorige levens en voorouderlijke lijnen. Dat is waarom je elkaar zo triggert en spiegelt. Dat maakt het tweelingzielenproces ook zo’n rollercoaster! De liefde is onvoorwaardelijk, maar de weg ernaar toe kan zwaar zijn.

Jouw tweelingzielenproces gaat dus veel verder dan alleen maar samen zijn of in union komen. Je bent hier met je tweelingziel om elkaar te helpen stukken van vorige levens en voorouderlijke lijnen te helen en op te ruimen. Dat zijn stukken van al die vorige levens waarin jullie van alles (samen) hebben meegemaakt. Wanneer jij je dus afvraagt ‘waarom voel ik me zo #%^*’ of ‘waarom kan mijn tweelingziel zijn/haar hart niet kan openen’ (wegrennen of blokkeren), dan komt dit grotendeels door al die triggers.

Wanneer je dit besef krijgt en ook echt bewust in je hart voelt waarom jij je tweelingziel hebt ontmoet, dan weet je wat jou te doen staat. Zo kun je namelijk heel anders tegen je tweelingziel en het tweelingzielenproces aankijken. Wellicht helpt het in deze rollercoaster, de strijd en het verlangen. Welke situatie dan ook maar bij jou past op dit moment.

Je kunt alles doorzien, vanuit het hier en nu maar ook door alle tijden, voorouderlijke lijnen en levens heen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨