Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele Powervrouw: Saskia Caviet
0
Interviews, verhalen & columns

Spirituele Powervrouw: Saskia Caviet

Spirituele Powervrouw: Saskia Caviet

In dit vierde interview uit de reeks Spirituele Powervrouwen, waarin we elke maand spirituele ondernemers uitlichten, spreken we met Saskia Caviet. Saskia heeft een eigen counseling praktijk en helpt mensen met een mix van psychologie en symboliek van de Tarot.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Hi! Wat is je naam en wat is het wat je doet?

Ik ben Saskia en ik ben tien jaar geleden begonnen met mijn counseling praktijk Saskia Caviet Counseling. Dit was een ommezwaai in de tweede helft van mijn leven, waar ik zo blij mee ben. Ik combineer mijn kennis van de psychologie met de symboliek van de Tarot, de samenwerking tussen verstand en gevoel.

Waarom ben je hier ooit mee begonnen?

Zonder bewust te kiezen begon ik 25 jaar geleden aan een Tarot-opleiding naast mijn werk en gezin. Via verschillende opleidingen legde ik een gedegen fundament. Op een gegeven moment was er geen weg terug en ben ik met de opgedane kennis en (levens)ervaring mensen gaan ondersteunen aan de hand van een eigen methodiek.

Hoe ben je counselor geworden?

Door mijzelf goed in beeld te krijgen. Hoe doe je dat? Door soms, ook met frisse tegenzin, naar binnen te keren, door soms moed boven comfort te kiezen en ook door soms een beetje geluk. Zelfkennis biedt een weg naar meer voldoening, betere relaties en minder gedoe.

Wat kan jij voor iemand betekenen?

Ik help je te kijken naar jezelf: naar wie je bent en waarom je dingen doet zoals je ze doet. Daardoor krijg je nieuwe inzichten in relaties of een werksituatie, helderheid over belangrijke beslissingen en ondersteuning bij verandering in je leven. Eigenlijk is er veel dat je ergens wel weet over jezelf en toch niet naar de oppervlakte haalt. De Tarot is een middel dat helpt dit onbewuste gedeelte aan het licht te brengen.

Welke praktische tools, tips of rituelen wil je meegeven?

  • maak altijd tijd om een dagdeel in de week iets voor jezelf te doen
  • onthoud dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen
  • kijk met enige regelmaat of je je leven nog ingericht hebt naar hetgeen je belangrijk vindt

In de Spirituele Powervrouwen-reeks interviewen wij vrouwen die bezig zijn op ’t gebied van astrologie, spiritualiteit of de maan. Je leert over diverse werkzaamheden én kunt zelf aan de slag met de tips, tools & tricks die zij met jou delen! Wil je jezelf (of iemand anders) aanmelden voor een interview, lees dan dit artikel of vul meteen het interview-formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨