Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Ben je iets kwijt? Heilige Antonius helpt je
0
Spiritualiteit

Ben je iets kwijt? Heilige Antonius helpt je

Ben je iets kwijt? Heilige Antonius helpt je

Vervelend als je iets kwijt bent. Of het nu gaat om je sleutels of om een edelsteen die je lief is; je wil het item terugvinden. We delen hier wat (spirituele) tips en tools, zodat je je voorwerp terugvindt. Succes!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Waarom dit artikel? Nou, ik raakte ooit eens mijn geliefde Lapis Lazuli kwijt. Dat is niks voor mij en ik wist dat de steen ergens in huis moest liggen. Ik nam hem nooit mee naar buiten, maar… de Lapis Lazuli was nergens te bekennen! Met behulp van pendelen én Heilige Antonius, vond ik ‘m weer terug. Ik deel die tips graag met jou, zodat jij hier ook profijt van kan hebben.

Heilige Antonius

Je kunt de hulp inschakelen van Heilige Antonius als je iets kwijt bent. Dat doe je met de volgende woorden: ‘Heilige Antonius, beste vrind, maak dat ik m’n … vind’. Als je het voorwerp hebt teruggevonden, moet je hem natuurlijk even bedanken. Ik zei dit mantra om de zoveel tijd hardop en stelde me open voor de mogelijkheid dat hij me zou helpen.

Pendelen

Pendelen is ook een manier om terug te vinden wat je kwijt bent geraakt. Je kunt ja/nee vragen stellen op een pendelbord (dat je simpel zelf kunt maken) om zo erachter te komen of je iets bijvoorbeeld in huis bent kwijtgeraakt, of in een specifieke ruimte. Ik schreef zelf Ja/Nee op een papiertje en gebruikte een ketting met hanger die mij dierbaar was als pendel. Zo kwam ik erachter dat de Lapis Lazuli inderdaad in huis lag én dat hij in een slaapkamer lag.

Lees hier hoe je ja/nee vragen kunt pendelen.

Manifesteren

Een andere manier om iets terug te vinden is door er altijd in te geloven dát je het terug zult vinden. Ik schreef zelf dus in mijn journals op dat ik de steen weer in mijn handen had, hoe dat voelde en waar ik hem dan neer zou leggen. Ik visualiseerde dat ik hem terugvond en schreef op hoe dat er dan uitzag.

Edelstenen kwijt?

Als je een edelsteen kwijt bent, dan is het een ander verhaal. Als een edelsteen energetisch niet (meer) nodig is, dan kan hij zoekraken. Je hoeft hier dan niet altijd achteraan te gaan. Als je ‘m weer nodig hebt, verschijnt ‘ie vanzelf weer in je leven. En zo niet, dan heeft ‘ie z’n werk goed gedaan.

Ik was dus mijn Lapis Lazuli kwijt, dus ik had het ook zo mogen laten. Die steen had op dat moment z’n werking gedaan. Ik kon het zelf alleen niet laten zitten, want de steen is mij echt dierbaar (los van de energetische werking). Gelukkig kwam mijn Lapis Lazuli uiteindelijk boven water. Hij lag inderdaad in een slaapkamer, niet eens heel ver out of sight. Op de vloer (wit tapijt!), onder mijn kapstok. Hoe ik dat al die maanden heb gemist…? Geen idee! Soms zijn dingen gewoon heel bijzonder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨