Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender november 2022
0
Kalender

Astrologie kalender november 2022

Astrologie kalender november 2022

Wat staat jou november 2022 te wachten op het gebied van astrologie en leven de maan? Dat lees je in de astrologie kalender november 2022!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Deze maand begint met Allerheiligen, meteen op dinsdag 1 november. Dit is ook de 1/11 Engelenpoort. De dag erna, woensdag 2 november, is het Allerzielen. Beide dagen staan in het teken van het eren van voorouders, zielen, spirit en overledenen. Stilstaan en terugtrekken. In jezelf keren. De zon staat in Schorpioen aan het begin van november.

Lees ook: 10 kenmerken van sterrenbeeld Schorpioen

Astrologie november 2022

Dinsdag 8 november is er een volle bloedmaan in Stier. Dit is een heftige maan, met name door de totale zonsverduistering die plaatsvindt. Blijf goed geaard, zo kun je je emoties het beste stabiel houden. Dat betekent wandelen, yoga, mediteren en veel water drinken. Lees ook de betekenis van de volle bloedmaan voor tweelingzielen.

Vrijdag 11 november is er een poortdag. De 11/11 engelenpoort. Je kunt berichten doorkrijgen, (nog meer) spiritueel ontwaken en energetisch veel ervaren.

Lees ook: Tweelingzielen november 2022: magische poortdagen

Dinsdag 22 november gaat de zon over naar Boogschutter. Boogschutter is een vuurteken, hét avontuurlijke teken. Voor de komende weken worden de thema’s spiritualiteit, avontuur en spontaniteit dan ook belicht. Dit is tevens de 22/11 Engelenpoortdag.

Woensdag 23 november is er een nieuwe maan in Boogschutter. Deze spontane, actieve energie geeft je nieuwe manieren, nieuwe plannen en nieuwe ervaringen. Een versnelde groei op zóveel vlakken. Boogschutter gaat ervoor! Zet je intenties tijdens deze nieuwe maan op het gebied van nieuwe plannen.

Jupiter gaat op 23 november weer direct lopen na een korte retrograde-periode. Jupiter is de planeet van geluk en overvloed. Nu Jupiter direct is, heb je hopelijk voor jezelf helder wat je mag ondernemen om tot je droom te komen. Om dichter bij je doel/wens te zijn. Lees meer over Jupiter direct in Vissen 2022.

De laatste poortdag van november is de 29/11 Poortdag. Op deze dag valt alles samen wat je sinds de eerste Engelenpoort van november hebt willen bereiken.

Lees ook: Voor deze drie sterrenbeelden is november dé maand van groei in de liefde

Jarig in november?

Is november jouw geboortemaand? Dan horen Geel Topaas en Citrien bij jou als edelsteen. Beide geboortestenen hebben een kalmerende werking en brengen je warmte en geluk als je ze draagt. Ook kan deze steen verborgen geheimen omhoog halen en aan ‘t licht brengen. Een zonnige steen, voor een donkere maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨