Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Boogschutter november 2022: vurige energie
2
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Boogschutter november 2022: vurige energie

Nieuwe maan in Boogschutter

Woensdag 23 november 2022 staat de nieuwe maan om 23:57 uur in vuurteken Boogschutter. Je wil een nieuwe weg inslaan en alles gaat de juiste kant op. Een positieve nieuwe maan! Lees hier over de betekenis van deze vurige maan, vól energie.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De nieuwe maan in Boogschutter van november 2022 zorgt een glimlach op je gezicht. Dat komt mede door de invloed van geluksplaneet Jupiter, die na een periode van retrograde weer direct gaat. ‘Direct gaan’ betekent dat een planeet weer ‘vooruit gaat’. Het is wat lastig uit te leggen, want echt vooruit of achteruit gaat een planeet nooit. Het lijkt alleen zo vanaf ons gezien. Nu Jupiter direct is, heb je hopelijk voor jezelf helder wat je mag ondernemen om tot je droom te komen. Om dichter bij je doel/wens te zijn.

Goed, terug naar de uitleg over deze nieuwe maan,

Vanwege Jupiter direct zijn succes en optimisme steekwoorden tijdens deze nieuwe maan. Dit trapt een periode af van groei. Groei op het gebied van je mentale welzijn, spiritualiteit en van jou als persoon.

Misschien heb je een onrustige periode achter de rug. Dat lijkt nu voorbij. Je bent inmiddels gewend aan het ritme van het najaar en de donkere dagen die hierbij horen. Je voelt, mede dankzij deze krachtige nieuwe maan, dat dit jouw tijd is om te shinen. Welke (nieuwe) ideeën ga jij opperen en geef jij leven? Misschien ben je de afgelopen tijd al aan een project gestart… Weet dat dít het teken is dat het vruchtbaar zal zijn. Geef niet op en vervolg vooral het pad dat je bent ingeslagen.

Lees ook: 10 kenmerken van sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutter, waar deze nieuwe maan instaat, is het teken van reizen – wellicht ga je er op uit of heb je net een nieuwe trip geboekt? Het kan ook een reis zijn naar meer informatie, bijvoorbeeld door documentaires te bekijken of je in te lezen in bepaalde onderwerpen. Een studie valt hier ook onder.

Het einde van het jaar komt in zicht… Je mag al voorzichtig gaan terugblikken op de geleerde lessen. Spreek tijdens deze nieuwe maan je dankbaarheid uit – naar jezelf en naar je omgeving. Wees mild voor jezelf en neem het allemaal niet zo serieus. Speels is het motto.

Lees ook: Nieuwe maan november 2022 voor tweelingzielen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨