Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle bloedmaan in Stier voor tweelingzielen (8 november 2022)
1
Tweelingzielen

Volle bloedmaan in Stier voor tweelingzielen (8 november 2022)

Volle bloedmaan in Stier voor tweelingzielen (8 november 2022)

Dinsdag 8 november 2022 is er om 12:02 een volle bloedmaan in Stier. Een volle maan met volledige maansverduistering (eclips). Lees hier over de energie voor tweelingzielen!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Dit is de één-na-laatste volle maan van dit jaar, en gelijk ook een van meest heftige. En ja… dit is misschien ook over alle andere volle manen van het afgelopen jaar gezegd, maar deze volle maan brengt alles – maar dan ook ECHT alles – aan het licht! Er is geen ontkomen aan. Vooral tweelingzielen die geheimen voor elkaar hebben of hun gevoelens voor elkaar niet durven uit te spreken merken dit. Tweelingzielen in karmische relaties zullen voor een keuze gesteld worden.

We zitten al sinds de zonsverduistering in eclipsseizoen. Wellicht is er in de tussentijd al het een en ander verschoven in jouw leven of tussen jou en je tweelingziel. Er wordt veel gezegd en over geschreven over deze volle maan, maar bottom line is dat je deze gaat voelen. En misschien heb je dit vanaf de zonsverduistering al gevoeld. Ook de personen die niet direct in een tweelingzielenproces zitten.

Jouw schaduwkanten (of die van je tweelingziel) kunnen omhoog komen, zonder dat je dit zag aankomen. Dit komt omdat je dit (onbewust) onder controle probeert te houden. Maar zoals ik al zei… niks blijft ongezien… Karmische relaties en geheimen komen nu definitief aan het licht. Dit eclipsseizoen staat voor onomkeerbaar wendingen.

In het artikel Tweelingzielen november 2022 kun je meer lezen over de magische Engelenpoorten van deze maand.

Volle maan in Stier

De zon staat nog steeds in het teken van Schorpioen, waar de volle maan met maansverduistering in het tegenovergestelde teken staat van de Stier. Maansverduisteringen gaan vooral over het helen van jouw schaduwkanten, oud zeer en zeer intense verschuivingen in je gevoelsleven. De veranderingen die door deze volle maan (kunnen) plaatsvinden zijn vooral omdat tweelingzielen vooral vanuit hun eigen kracht, anker en basis beslissingen (mogen) gaan maken. Stier staat namelijk symbool voor een stevige basis en fundering.

De uitnodiging deze volle bloedmaan is dan ook dat tweelingzielen hierin keuzes voor zichzelf mogen gaan maken, en dat ze beseffen dat hun liefde voor elkaar oneindig en onvoorwaardelijk is. En ook dat jullie kunnen en mogen (leren) vertrouwen op het universum en jullie bijzondere spirituele verbinding. En alles in de buitenwereld (materialisme) te gaan loslaten. Dus wanneer er nog teveel tussen jullie in staat en jullie wellicht andere processen los van elkaar hebben, zal dit met deze volle maan duidelijk worden. De energie van het eclipsseizoen heeft nog een uitwerking tot aan het einde van het jaar en tot die tijd zal er echt veel (kunnen) veranderen.

Stier kan erg vasthoudend zijn, maar omdat de zon nog steeds in Schorpioen staat en het een volledige verduistering is, kan je ongelofelijk twijfelen aan jouw eigen kunnen. En de stappen die je hebt gemaakt. Laat je niet gek maken, de energie wordt opgeschoond en opgeruimd dankzij deze maansverduistering. Dit is nodig voor jou (en je tweelingziel) om ruimte te maken, ruimte voor de laatste weken van het jaar 2022.

Juist dat wat je niet zag aankomen, zal voor verandering gaan zorgen.

Stier nodigt je daarom ook uit om aan je eigen basis te werken en vanuit je eigen kracht beslissingen te kunnen en durven te nemen. Tweelingzielen dagen elkaar hier namelijk ook in uit zijn elkaars (beste) spiegel en trigger hierin.

Het beste is om rondom deze volle maan HEEL dicht bij jezelf te blijven, in contact te staan met je eigen gevoel (fundering) en bij jouw eigen waarheid te blijven. Er wordt veel opgeschoond en uitgezuiverd tijdens en rondom deze maan. Dus ascentiesymptomen ten top. Zorg goed voor je lichaam en drink veel water om alles te kunnen af voeren.

Pick your reading

Meer weten over de energie voor jou en je tweelingziel? Boek nu jouw volle maan reading voor tweelingzielen bij Twinflame Rollercoaster Life!

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨