Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Jupiter direct in Vissen 2022: dit móet je erover weten
0
Jupiter

Jupiter direct in Vissen 2022: dit móet je erover weten

Jupiter direct in Vissen 2022

Vanaf woensdag 23 november 2022 is Jupiter direct na een retrograde-periode van vier maanden. Jupiter is de geluksplaneet en staat symbool voor overvloed en positiviteit. Nu Jupiter in Vissen staat, geeft dit een fijne vibe. Vissen is namelijk het teken van de dromers en (diepe) denkers. Jupiter in Vissen betekent dat je je dromen (en diepe gedachten) tot leven mag brengen.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Over Jupiter

Jupiter is de geluksplaneet. Het hebben van plezier en het voelen van blijdschap staat voorop. Natuurlijk is het maar net hoe je het bekijkt (is je glas halfvol of halfleeg?), maar in principe zorgt Jupiter ervoor dat je in overvloed leeft. Jupiter zorgt voor kansen, die op hun beurt weer zorgen voor groei. Het is maar net hoe Jupiter in jouw geboortehoroscoop staat hoe je zulke kansen tot je krijgt en hoe je hierop reageert.

Wat is ‘direct’ in astrologie?

Ik wil graag iets uitleggen over ‘direct’. Want dit kan wat gek klinken als je niet helemaal into astrologische termen bent. Ik snap het. Wanneer een planeet op de normale snelheid vooruit beweegt, noem je dit ‘direct’. Eigenlijk is dit dus de normale gang van zaken voor een planeet. De normale baan. Daar tegenover staat retrograde, dit wordt gezien als ‘achterwaartse’ beweging.

Jupiter direct 2022 – wat heeft Jupiter retrograde jou gebracht?

If you can dream it, you can do it zei Walt Disney ooit. En deze quote staat mij al zo lang als ik me kan herinneren bij. Want waarom zou je je tegen laten houden door gedachten die jou bij voorbaat al doen blokkeren? Alles is mogelijk – écht. Als je er maar in gelooft. Droom groots en ga stapje voor stapje achter je dromen aan.

En er is iets moois aan de hand.

Jupiter direct 2022 valt samen met de nieuwe maan in Boogschutter. Een nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Het zetten van (nieuwe) intenties en het (spreekwoordelijke) zaadje planten voor iets dat je wil laten groeien. Daarnaast is Boogschutter het sterrenbeeld dat bij planeet Jupiter hoort.

Dat dit zo samenvalt is prachtig!

De komende maanden kun je groei verwachten. Op mentaal, fysiek en spiritueel vlak. Daag jezelf uit en probeer eens een grens te verleggen. Dit kan ook letterlijk door te reizen. Of je te verdiepen in nieuwe onderwerpen. Hiermee groei jij als persoon. Dat pakt niemand jou meer af!

Oh, en onderstaande vragen waren de afgelopen vier maanden belangrijk. Heb je ze voor jezelf nog niet beantwoord, doe dit dan alsnog. Pak je favo journal of dagboek en ga aan de slag:

  • Ga ik nog het juiste pad?
  • Volg ik mijn intuïtie (met andere woorden; is dit mijn droom, of die van een ander?)?
  • Benader ik mijn droom, doel of wens op de juiste manier?
  • Wat kan ik er nu aan doen om ervoor te zorgen dat mijn wens bij meer mensen duidelijk wordt?
  • Welke andere stappen mag ik ondernemen?

Als het goed is heb je de antwoorden nu voor jezelf helder. Of in ieder geval helder genoeg om ze te verwoorden. En voor wat vraag vier betreft: dit hoort voor een groot deel bij manifesteren. Spreek uit (in het openbaar, naar anderen) wat je dromen, doelen en wensen zijn.

En nu…

Vanmorgen vertelde ik een vriendin: ik krijg het gevoel dat je een teken gaat zien. Iets met vleugels, een vlinder of een vogel. En daarbij voelde ik ook meteen: je krijgt de wind mee. De wind onder de vleugels. Maar ik voel ook: deze energie is voor iedereen nu Jupiter direct is. Je krijgt die enorme boost om nu met je dromen, doelen en wensen aan de slag te gaan.

Wil je hier op een fijne manier over nadenken, zet dan onderstaande healing aan en laat je 33:33 minuten meevoeren op een fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen. 

In 2022 start er nog één retrograde. Een beetje op de valreep. Mercurius retrograde is van 29 december 2022 tot 18 januari 2023. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨