Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen november 2022: magische poortdagen
0
Tweelingzielen

Tweelingzielen november 2022: magische poortdagen

Tweelingzielen november 2022: magische poortdagen

Eclipsseizoen, magische poortdagen… November 2022 is allesbehalve een rustige maand voor tweelingzielen. In dit artikel van twinflame expert Natasja lees je over de energie voor tweelingzielen november 2022.

Zoals ik in mijn artikel voor tweelingzielen oktober 2022 al schreef zijn de laatste drie maanden van 2022 een afronding van het jaar en de voorbereiding op 2023.

November 2022 begint op 1 november (1/11) met de eerste dag van het Keltische nieuwjaar (Heksennieuwjaar). Dit is tevens de 1/11 Engelenpoort. Deze dag kun je magische ervaringen hebben en boodschappen ontvangen rondom jouw tweelingzielenproces. Deze magische energie wordt door Samhain versterkt, want tijdens deze dagen zijn de sluiers naar de spirituele wereld dunner. Allerheiligen (1 november) en Allerzielen (2 november) hebben hier ook mee te maken.

Maar ook op de andere poortdagen in november (11/11 en 22/11 ) die met elkaar in verbinding staan, kan je rondom je tweelingzielen ook veel (spirituele) inzichten ontvangen. Doordat het dubbele getal 11 in de maand november zit, zal de maand november voor tweelingzielen in het teken staan van de magische en hoge (spirituele) energie.

In november 2022 zul je (meer) duidelijkheid krijgen over hoe jouw 2023 eruit komt te zien. Dit dankzij de magische energie die ik hierboven beschreef (let op tekenen van het universum!) en door het transformerende eclipsen (eclipsseizoen 2022 is aan!) en het Schorpioen-seizoen waarin we momenteel zitten. Dit is diep…

Astrologisch gezien is het weer een heftige maand…

Want hoe magisch en fijn de verbinding tussen jou en je tweelingziel in de energie kan aanvoelen: xo anders kan dit in buitenwereld zijn.

Terug naar eclipsseizoen. Daar zitten we momenteel middenin – zo aan het begin van novemver. De zonsverduistering tijdens de nieuwe maan in Schorpioen liet misschien al een en ander verschuiven in jullie buitenwereld, maar de komende maansverduistering zal dit over je innerlijke wereld (je gevoelsleven) gaan doen. Het eclipsseizoen is een meetmoment: het zet je weer op je pad (zielsmissie, mocht je daarvan zijn afgeweken).

De een-na-laatste volle maan van dit jaar van dinsdag 8 november brengt echt álles aan het licht wat nog verborgen ligt. Zoals geheimen en karmische relaties, en ook keuzes die daarin gemaakt moeten worden zullen dus aan het licht gebracht worden. Dus worden ‘gezien’, waardoor er voor veel tweelingzielen geen weg meer terug is. Zij mogen hun aandeel/stukken erkennen en helen. Dat kan gepaard gaan met veel spiegelmomenten en zal voor veel onverwachtse ontmoetingen. Contact kan als een knipperlicht zijn deze maand: aan, uit, aan, uit… Het valt niet goed te peilen.

Daarnaast loopt het overgrote deel van de retrograde planeten weer direct. Neptunus, Chiron, Uranus lopen nog retrograde, evenals Mars die sinds 30 oktober retrograde is tot 12 januari 2023.

Mars retrograde in Tweelingen zal het vuur tussen tweelingzielen wat kunnen temperen. Het overgaan tot actie naar elkaar toe zal daarom ook in deze periode moeizamer kunnen verlopen. Ieder natuurlijk in een eigen proces: de sterren wijzen je de weg, maar ze dwingen je niet. Je kan je in deze periode ook afvragen of je nog wel in actie wilt komen? Je krijgt de kans (mede dankzij de andere lopende kosmische happenings) of het in actie komen nou wel zo nodig is. Of zelfs realistisch… Mars retrograde is in Tweelingen en dat zet je aan het ‘denken’ in plaats van het ‘doen’.

Maar misschien is dat net wel wat jij jullie nodig hebben in je tweelingzielenproces….

Poortdagen november 2022: 1/11 11/11 22/11

De engelenpoortdagen van november zijn 1-11, 11-11 en 22-11. Deze dagen kun je in je tweelingzielenproces gebruiken als je eigen ‘meetmoment’: wat neem je wel mee en wat wil je juist achter je laten? Vanaf 1 november tot en met 11 november kun je inzichten krijgen, vooral omdat 11/11 na de heftige volle bloedmaan is. Zie de dag van 10-11 (10 november) dan ook als een symbolische energetische schoonmaak voor alles tussen de 1/11 Engelenpoort en 11/11 Engelenpoort.

De Engelenpoorten in november hebben een hele hoge trilling (dankzij meestergetal 11). Ze spelen een grote rol voor tweelingzielen. Deze dagen hebben namelijk invloed op jou en je tweelingziel (energetisch). De hogere lichtfrequenties die op die dagen naar de aarde komen helpen jou en je tweelingziel met al het oude te kunnen helen en los te laten. Vraag juist op deze dagen de engelen om hulp als je het niet meer ziet zitten. Ze zullen je de weg wijzen en je helpen.

Op de 22/11 Engelenpoort gaat de zon over naar het vurige teken van Boogschutter en start Boogschutter-seizoen 2022. Het vuur en de passie van de Boogschutter zullen je helpen om JOUW passies en JOUW dromen achter na te gaan. De engelenpoorten van december zullen hierin ook weer van grote invloed zijn op jullie proces. Inclusief onomkeerbaar wendingen en keuzes die gemaakt zullen worden.

Hierdoor zal het, in combinatie met de nieuwe maan in Boogschutter van woensdag 23 november, echt als een nieuw begin voelen zo richting het nieuwe jaar. Alles zal vorm krijgen en devember 2022 wordt dan voor tweelingzielen dan ook rustiger. Er is dan meer harmonie en rust. Het Christusbewustzijn (de energie ervan) is eind november richting december namelijk al voelbaar en dat geeft dus het gevoel van harmonie en rust…Iets wat je nu je dit aan het begin van de maand leest vast nog niet kan voorstellen…

Kortom… November kan dus een hele magische, maar ook confronterende maand zijn voor tweelingzielen.Tweelingzielen worden voor een keuze gesteld: ze worden gedwongen te kiezen, maar er wordt daardoor tegelijkertijd ook veel afgerond. Veel tweelingzielen zullen een nieuwe richting kiezen en al het oude achter zich laten. Zielsafspraken die nog niet volbracht waren zullen door divine timing vanuit het universum worden volbracht. Dit laatste kan zich in jullie buitenwereld op allerlei manieren manifesteren. Dit verschilt per tweelingzielenproces.

Liefs Natasja

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨