Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Schorpioen-seizoen 2022: emotioneel en diep
0
Zon

Schorpioen-seizoen 2022: emotioneel en diep

Schorpioen-seizoen

Welkom in Schorpioen-seizoen 2022! Sinds 22 oktober staat de zon in dit waterteken. Schorpioen staat voor transformatie, wedergeboorte en mysterie… Lees hier alles over wat je kunt verwachten deze periode!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Met de zon in Schorpioen wordt je intuïtie versterkt. Schorpioen weet alle geheimen – ook (of júist) als ze niet worden uitgesproken. Ze prikken overal doorheen. Door elk laagje en door iedere façade. De komende weken nodigen jou dan ook uit om een ​​dieper bewustzijn te krijgen van je emotionele en psychologische kant. Dit geeft je de kans om bepaalde gedragspatronen te ontdekken en bloot te leggen. Het kan maar zo dat je erachter komt dat deze gedragspatronen je een vals gevoel van veiligheid en vertrouwen geven…

Transformatie betekent verandering. En daar staat Schorpioen-seizoen om bekend. Transformatie kan niet bestaan zonder iets los te laten. Je moet eerst ruimte maken, voordat je verder kunt. Denk maar eens aan de vlinder. Ooit was dit een rups, maar dankzij transformatie is dit een vlinder geworden. Daarnaast is Schorpioen een sexy teken. Deze weken mag je jezelf het allerbeste gunnen – als je dat nog niet deed. Trek de stoute schoenen aan 😉 en get kinky.

Lees ook: 10 kenmerken van sterrenbeeld Schorpioen

Tijd om te journallen? Vragen die je Schorpioen-seizoen 2022 mag beantwoorden voor jezelf zijn…

  • Klopt mijn gevoel van veiligheid/vertrouwen, of speelt er meer?
  • Wat mag ik loslaten om verder te kunnen groeien (transformatie)?
  • Welke gewoontes zijn toxic voor mij óf welke gewoontes van anderen hebben een slechte invloed op mij?
  • Hoe kan ik mezelf het beste seksueel uiten? Kan ik in de slaapkamer volledig mezelf zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨