Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender maart 2022
0
Kalender

Astrologie kalender maart 2022

Astrologie kalender maart 2022

Wat staat jou in maart 2022 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeten en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender maart 2022. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Woensdag 2 maart staat de nieuwe maan in Vissen. Dit kan een tijd zijn van spiritueel ontwaken en het ervaren/doorvoelen van emoties. Ook kun je intense dromen hebben.

Zaterdag 5 maart gaat actieplaneet Mars over in Waterman. Dit betekent dat je ongebruikelijke manieren zult vinden (en inzetten) om je doelen te bereiken. Waterman is natuurlijk de (rationele) kickstarter van all things new… Op dezelfde dag schuift liefdesplaneet Venus ook in Waterman. De romantiek kan een beetje afkoelen (hé, rationeel Waterman weer), maar communities bloeien op, evenals je sociale leven. Een goede tijd om aan je vriendschappen te werken en anderen te helpen!

Woensdag 9 maart communicatieplaneet Mercurius in Vissen. Tijd om met je hart te denken! Je bent deze weken wat empathischer en creatiever. Je gedachten draaien overuren; kijk voor jezelf hoe je dit het beste tot uiting kan brengen.

De dag erna (donderdag 10 maart) gaat Vesta, een asteroïde die symbool staat voor de ‘levensvlam’ of ‘levensenergie’, in Waterman. Vesta in Waterman zorgt voor een verandering en nieuwe perspectieven. Het is een goede tijd om collectief op te staan en je in te zetten voor vrijheid, gelijkheid en gerechtigdheid: de thema’s waar Waterman graag voor vecht.

Vrijdag 18 maart staat de volle maan in Maagd. Je hebt de afgelopen periode misschien zitten dagdromen over je toekomst. Mijmeren, intenties zetten, visual boards maken… Met deze volle maan in Maagd krijg je de energie en kracht om van je dromen een realiteit te maken. Zet die stappen!

De lente is begonnen! Zondag 20 maart is de lente-equinox / Ostara. Dit is de eerste dag van zowel de lente als de astrologische kalender. De zon gaat namelijk uit Vissen en in Ram: het eerste teken van de dierenriem. Ram-seizoen 2022 brengt een energetische boost met zich mee! Je kunt je de komende weken zelfverzekerd, gepassioneerd en strijdlustig voelen. Nieuwe energie is fijn!

Zondag 27 maart gaat communicatieplaneet Mercurius in Ram. Let de komende weken op wat je zegt (en hoe je het zegt), want Ram is niet op z’n mondje gevallen. Je kunt maar zo iets zeggen waar je later spijt van krijgt. Oeps! Soms loont het zich om eerst na te denken voor je roept. De positieve kant van Mercurius in Ram is dat je júist je mond opentrekt, ook wanneer je ‘t anders misschien niet zou doen.

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨