Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Voor deze drie sterrenbeelden is november dé maand van groei in de liefde
0
Spiritualiteit

Voor deze drie sterrenbeelden is november dé maand van groei in de liefde

Voor deze drie sterrenbeelden is november dé maand van de groei in liefde

November 2022 is voor drie sterrenbeelden (astrologisch gezien) dé maand voor groei in liefde. Of je nu single bent of in een relatie zit.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Deze maand komt er een heleboel samen. Ondanks dat het eclipsseizoen is (en we toewerken naar de volle bloedmaan van november), wordt er een veel duidelijk. Vooral voor de drie sterrenbeelden die we hieronder beschrijven…

Voor iedereen geldt in november: sta jezelf toe om kwetsbaar te zijn, deel je gevoelens en vertrouw op de uitkomst. Je mag nu de vruchten plukken van het werk dat je er de afgelopen periode in hebt gestoken. Overhaast niets, wanneer de tijd juist is, valt alles op z’n plek.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Lieve Boogschutter; november is ‘jouw maand’. De zon schuift immers naar jouw teken, zo halverwege november. En niet alleen de zon staat deze maand in jouw teken. Ook Mercurius, Venus en de (nieuwe) Maan gaan door Boogschutter heen. Je huis en je hart komen samen. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en begrip, met name in onderlinge communicatie.

Venus en Mercurius in Boogschutter zullen je helpen om je waarheid uit te spreken, zodat je eerlijke beslissingen kunt nemen als het om liefde gaat. Je gaat jezelf meer waarderen (#selflove) en dat zorgt voor een positieve boost in je zelfverzekerdheid én de relatie met de mensen om je heen.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Lieve Vissen, je kunt in de maand november eindelijk verder kijken in je huidige relatie. De stip aan de horizon is er (weer) en je kunt je blik op de toekomst richten. Waar wil je met je partner naar toe? Wat is die volgende stap voor jullie? Je hoeft echt niet meteen actie te ondernemen, maar het is wel fijn dat het gevoel (weer) terug is.

Het belangrijkste is dat je óók aan jezelf denkt. Sterker nog: zet jezelf alsjeblieft op de eerste plaats en maak dan pas plannen. Als je het gevoel hebt dat je niet genoeg bent, bedenk dan of dit komt door wat jij zelf voelt of hoe een ander jou laat voelen…

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Lieve Weegschaal, vorige maand sloot liefdesplaneet Venus zich aan bij de zon in jouw teken. Zon en Venus samen in jouw teken markeerde een lichtpuntje; een nieuwe start waar je zo naar verlangde.

Hiermee heb je (gevoelsmatig) de deuren geopend naar nieuwe mogelijkheden, waaronder nieuwe liefde. Dit gevoel zal in november sterker worden rondom de volle bloedmaan in Stier. De volle maan in Stier zorgt namelijk voor meer intimiteit en verbinding in je leven, en dat geeft een romantische verdieping. Onderzoek deze verdieping door het gesprek aan te gaan over je behoeften en dromen voor de toekomst.

Voor elk sterrenbeeld geldt: belangrijk is om jezelf nooit te vergeten. Je hoeft geen stukken van jezelf weg te geven om een goede relatie te hebben. De relatie met jezelf, het heel houden van jezelf, is het belangrijkste. Oefen op het stellen van grenzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨