Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Welke aartsengel hoort bij jouw sterrenbeeld? Ontdek ‘t hier!
0
Engelen Sterrenbeeld

Welke aartsengel hoort bij jouw sterrenbeeld? Ontdek ‘t hier!

Welke aartsengel hoort bij jouw sterrenbeeld? Ontdek 't hier!

Welke aartsengel hoort bij jouw sterrenbeeld? Iedere aartsengel ondersteunt jou op een eigen, unieke manier. Het is maar net waar jij ondersteuning bij nodig hebt. Tóch heb je ook een ‘eigen’ aartsengel op basis van je sterrenbeeld. Bekijk hier welke aartsengel dit is én hoe deze jou ondersteunt!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Aartsengel Ariël

Lieve Ram, aartsengel Ariël hoort bij jou. Aartsengel Ariël is de beschermer van de natuur en dieren. Hier valt ook het milieu onder, evenals de elementen aarde, water, vuur en lucht. Aartsengel Ariël zorgt ervoor dat jij contact kan leggen met de energie van dieren en de natuur. En als jij een beroep hebt rondom dieren en natuur, zal hij je hierin ondersteunen.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Aartsengel Chamuël

Lieve Stier, aartsengel Chamuël hoort bij jou. Aartsengel Chamuël is de engel van vrede, liefde en vreedzame relaties. Deze engel helpt je bij levensvragen, bijvoorbeeld over relaties, liefde, vriendschappen en carrière. Maar ook bij toxische relaties en grotere levensvragen, zoals die over de zin van het leven. Ben je zoekende? Aartsengel Chamuël helpt je bij het vinden van jouw pad!

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Aartsengel Zadkiël

Lieve Tweelingen, aartsengel Zadkiël hoort bij jou. Aartsengel Zadkiël is de engel van het medeleven. Hij helpt je vergevingsgezind te zijn en contact te maken met positieve emoties. Ben je sip of zie je het even niet meer zitten? Roep dan de hulp in van aartsengel Zadkiël.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Aartsengel Gabriël

Lieve Kreeft, aartsengel Gabriël hoort bij jou. Je kunt aartsengel Gabriël aanroepen als je hulp nodig hebt op diverse gebieden. Het is de boodschapper van God, de engel van communicatie. Zoek je een manier om je boodschap over te brengen aan een bepaalde doelgroep? Loop je tegen problemen aan in het vertalen van een idee naar tekst, beeld of audio? Of wil je een bepaald gesprek aangaan, maar weet je niet hoe? Aartsengel Gabriël is jouw go-to engel voor al je vraagstukken rondom communicatie, taal en geschrift. Ook helpt aartsengel Gabriël jou bij het vinden van motivatie.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Aartsengel Raziël

Lieve Leeuw, aartsengel Raziël hoort bij jou. Aartsengel Raziël is de engel van de magie. Hij helpt je contact te maken met je innerlijke magie, zorgt ervoor dat blokkades weggaan en dat er ruimte komt voor spirituele groei.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Aartsengel Metatron

Lieve Maagd, aartsengel Metatron hoort bij jou. Metatron is de aartsengel van de geïncarneerde zielen. Hij verschijnt altijd met een veer in zijn hand. Aartsengel Metatron zorgt ervoor dat je contact maakt met de energie van het evenwicht en met de energie van de liefde. Metatron is de tweelingbroer van Sandalphon.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Aartsengel Jophiël

Lieve Weegschaal, aartsengel Jophiël hoort bij jou. Jophiël is de aartsengel van schoonheid. Hij helpt je bij inspiratie en het vinden van de schoonheid in alles om je heen. Maar dit is ook (of eigenlijk júist) de engel van #selfcare en liefde voor jezelf.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Aartsengel Jeremiël

Lieve Schorpioen, aartsengel Jeremiël hoort bij jou. Aartsengel Jeremiël is de engel van de helderziendheid. Hij helpt je contact te maken met je eigen mediumschap. Zo kan hij ervoor zorgen dat jij weet hoe jij boodschappen kunt ontvangen (en hoe je ze kunt duiden) en hoe je je dromen kunt begrijpen.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Aartsengel Raquel

Lieve Boogschutter, aartsengel Raquel hoort bij jou. De rol van aartsengel Raquel is om vrede en harmonie te brengen.Wanneer je het gevoel hebt dat je hulp nodig hebt bij het omgaan met miscommunicatie(s) en meningsverschillen, kun je aartsengel Raquel vragen om je te helpen bij het verbeteren van de samenwerking en de gesprekken.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Aartsengel Azrael

Lieve Steenbok, aartsengel Azrael hoort bij jou. Aartsengel Azraël is de engel van de overgangen. Dit klinkt misschien een beetje spannend, maar het is juist een fijne aartsengel. Deze aartsengel helpt je namelijk met verlies en bij verdriet. Ook helpt ‘ie jou de balans opmaken, zodat je weer goed (opnieuw) van start kan gaan.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Aartsengel Uriël

Lieve Waterman, aartsengel Uriël hoort bij jou. Aartsengel Uriël is de engel van het licht. Zijn missie is om jou te helpen je eigen, innerlijke licht (en kracht) te vinden, zodat je dit weer voor anderen in kunt zetten. Hij helpt je ook bij je spirituele groei.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Aartsengel Sandalphon

Lieve Vissen, aartsengel Sandalphon hoort bij jou. Sandalphon is de tweelingbroer van Metatron. Hij laat zich niet rechtstreeks zien; je kunt hem wel tegenkomen in dromen of via subtiele tekens zoals muziek of woorden die je hoort. Aartsengel Sandalphon laat je jouw eigen waarheid inzien. Hij zorgt ervoor dat je contact kunt maken met je gedachten en je innerlijke redeneringen. Ook zorgt Aartsengel Sandalphon ervoor dat je afstand kan nemen van informatie ‘van buitenaf’, zodat je je kunt focussen op je eigen waarheid.

Lees hier alles over de aartsengelen en hun betekenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨