Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Happinez Scheurkalender 2023
0
Shop

Review: Happinez Scheurkalender 2023

Review: Happinez Scheurkalender 2023

Ben je op zoek naar een leuke scheurkalender voor 2023? Dan is de Happinez Scheurkalender 2023 misschien wel iets voor jou. Deze scheurkalender, die ieder jaar terugkomt, inspireert en motiveert je iedere dag van het jaar. Lees hier onze review!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het nieuwe jaar nadert ons in rap tempo. Twee keer knipperen en het is 2023! Een nieuw jaar staat voor een nieuw begin. 365 nieuwe kansen die je kunt pakken. Hoe leuk is het om het jaar te starten met een nieuwe scheurkalender waarbij je dagelijks inspiratie krijgt van goeroe’s, meesters en denkers? Speciaal voor deze review hebben we de Happinez Scheurkalender 2023 voor jou gecheckt. Is dit jouw nieuwe scheurkalender voor 2023?

Review: Happinez Scheurkalender 2023

Een nieuw jaar, 365 nieuwe kansen

De introductie van de scheurkalender zegt het al: voor je liggen 365 onbeschreven dagen. Heel 2023 is nog nieuw. Dit zijn dagen die jij zelf mag vullen met nieuwe kennis, avonturen en momenten. Met de full-colour Happinez Scheurkalender 2023 (inclusief goudfolie op de voorkant) word je elke dag begeleid door filosofische teksten, wijsheid en weetjes.

Aan de voorkant van elke pagina vind je de datum en een inspirerende of motiverende quote. Op de achterkant van diezelfde pagina wordt de quote uitgediept met informatie die te maken heeft met deze quote. Ook vind je in de Happinez Scheurkalender 2023 elke volle maan van het komende jaar in, inclusief een uitleg over de plaatsing van de maan (in welk teken) en de energie ervan. Op het einde van de scheurkalender staat een bronnenlijst, zodat je – als je meer wil weten over een citaat – de bron erbij kunt pakken.

Happinez Scheurkalender 2023

De Happinez Scheurkalender 2023 komt niet met een lintje of touwtje, maar de gaten om een lint/touw doorheen te spannen zitten er uiteraard al wel in. Zo hang je ‘m gemakkelijk op op een plek waar je dagelijks naar de scheurkalender kunt kijken.

Happinez Scheurkalender 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.