Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boogschutter in het tweede huis
0
Astrologie

Boogschutter in het tweede huis

Boogschutter in het tweede huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Boogschutter in je tweede huis? Lees hier wat de betekenis is van Boogschutter in het tweede huis.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het tweede huis hebt.

Het tweede huis in astrologie is het huis van geld, bezit en waardering: dit gaat over waar jij waarde aan hecht. Het is ook de directe energetische verbinding tussen je zelfwaardering en geld. Hoe schat jij jezelf, jouw talenten en diensten in?

Boogschutter tweede huis

  • Positieve kenmerken: Coöperatief, onafhankelijk en zelfverzekerd.
  • Negatieve kenmerken: Cynisch.
  • Advies: Wees voorzichtig met plannen en ideeën die te mooi lijken om waar te zijn.

Heb jij Boogschutter in je tweede huis, dan is de reis interessanter dan de bestemming. De weg ergens naartoe trekt jou veel meer dan het einddoel. Jij bent iemand die een business start en/of je geld investeert. een 9-tot-5 mentaliteit heb jij niet. Vrijheid, reizen en eigen gelijk najagen; dat is wat je doet. Let er wel op dat je niet iedereen veroordeelt die niet diezelfde levensvisie deelt.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨