Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Aartsengelen betekenis: lees hier per aartsengel de betekenis
0
Engelen

Aartsengelen betekenis: lees hier per aartsengel de betekenis

Aartsengelen betekenis: lees hier per aartsengel de betekenis

Wie zijn de aartsengelen en wat kunnen ze voor jou betekenen? Je leest in dit artikel alles over bekende aartsengelen en hun betekenis!

Wat zijn aartsengelen?

Aartsengelen worden gezien als krachtige spirituele wezens. Ze trekken al eeuwenlang onze aandacht. Je kunt aartsengelen om hulp vragen. Ze zijn er om jou te ondersteunen. Om je kracht te geven wanneer je dit nodig hebt, maar ook om je te laten weten of je wel (of niet) op het juiste pad bent.

Wanneer roep je welke aartsengel op (en hoe doe je dit dan)?

Aartsengel Michaël, de strijder

Deze naam heb je vast al eens gehoord: aartsengel Michaël. Dit is namelijk een van de bekendste aartsengelen uit dit rijtje. Aartsengel Michaël is een strijder. Dat wat hij voor ogen heeft, zal gerealiseerd worden. En die energie deelt ‘ie graag met jou! Heb je hulp nodig? Wil je iets loslaten of juist omarmen? Zoek je een bepaalde route of een pad om te volgen? Een situatie of een vraagstuk, het maakt niet uit wat: roep aartsengel Michaël aan en hij zal je helpen!

Wil je iets loslaten (angst, oud zeer, maar ook een vooroordeel), gebruik dan deze tekst: ‘Aartsengel Michaël, bedankt voor je hulp bij het loslaten van mijn angst. Help mij alsjeblieft om op elk moment vervuld van liefde te zijn.’ 

De energie van aartsengel Michaël is blauw/paars van kleur. Wil je aartsengel Michaël oproepen, mediteer en visualiseer dan dat deze kleur jou energie brengt om de antwoorden te vinden. Je kunt ook accessoires of andere items in die kleur gebruiken, denk aan lavendel (lavendel aromatherapie), blauw/paarse edelstenen of een pendel met die kleur.

En wist je dat aartsengel Michaël er ook om bekend staat dat je hem kan aanroepen om hulp bij het doorsnijden van energiekoorden (met zijn zwaard)? Lees hier meer over in ‘Tweelingzielen energiekoorden verbreken, schoonmaken of opruimen‘.

Aartsengel Raphael, de genezer

Aartsengel Gabriël, de boodschapper

Je kunt aartsengel Gabriël aanroepen als je hulp nodig hebt op diverse gebieden. Het is de boodschapper van God. Zoek je een manier om je boodschap over te brengen aan een bepaalde doelgroep? Loop je tegen problemen aan in het vertalen van een idee naar tekst, beeld of audio? Of wil je een bepaald gesprek aangaan, maar weet je niet hoe? Aartsengel Gabriël is jouw go-to engel voor al je vraagstukken rondom communicatie, taal en geschrift. Ook helpt aartsengel Gabriël jou bij het vinden van motivatie.

Roep aartsengel Gabriël op als je denkt dat je hulp nodig hebt.

Aartsengel Jophiël, de engel van schoonheid

Jophiël is de aartsengel van schoonheid. Ze helpt je bij inspiratie en het vinden van de schoonheid in alles om je heen.

Aartsengel Ariel, de engel van de natuur en dieren

Aartsengel Ariël is de beschermer van de natuur en dieren. Hier valt ook het milieu onder, evenals de elementen aarde, water, vuur en lucht.

Aartsengel Azraël, de engel des Doods

Aartsengel Azraël is de engel des doods. Dit klinkt misschien een beetje spannend, maar het is juist een fijne aartsengel. Deze aartsengel helpt je namelijk met verlies en bij verdriet.

Aartsengel Chamuel, de engel van vreedzame relaties

Aartsengel Chamuël is de engel van vrede en vreedzame relaties. Deze engel helpt je bij levensvragen, bijvoorbeeld over relaties, liefde, vriendschappen en carrière. Maar ook bij grotere levensvragen, zoals die over de zin van het leven. Ben je zoekende? Aartsengel Chamuël helpt je bij het vinden van jouw pad!

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨