Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan en tweelingzielen
0
Tweelingzielen

Volle maan en tweelingzielen

Volle maan en tweelingzielen

Volle maan en haar invloed op tweelingzielen… Dat de volle maan een push & pull effect heeft op ons als mensen, dat is duidelijk. Voor tweelingzielen kan dat effect nóg meer te merken zijn. De volle maan heeft namelijk een bijzondere invloed op tweelingzielen en zielsconnectie. Hoe dat zit, lees je hier!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De volle maan werkt op je emotie en intuïtie. Het is de alles-of-niets-fase. Het borrelt in je… Voel je het al? Bij tweelingzielen wordt dit gevoel enorm versterkt. De twinkeling in de nacht, de nóg grotere aantrekkingskracht tussen jullie… Er hangt iets in de lucht. Van magische ontmoetingen, ‘toevallige’ ontmoetingen en boodschappen van het universum. En of je nu samen bent of niet: we zien allemaal dezelfde maan.

Een volle maan opent nieuwe deuren voor tweelingzielen en zielsconnecties. Het geeft je de mogelijkheid om los te laten, ruimte te creëren voor iets nieuws en je over te geven aan divine timing. Het is een tijd van oogsten. Afhankelijk van in welk teken de maan staat, kun je intenties zetten. Werken met de Wet van Aantrekkingskracht en werken met rituelen.

Maar, sorry to tell you this, hoe romantisch het idee misschien ook is: een volle maan is niet het gegeven voor een samenkomst tussen jullie. De volle maan kan juist laten zien waar je nog mag helen. Waar je voor jezelf nog aan mag werken. Daar waar het ‘pijn’ doet, daar mag jij mee aan de slag. En die stukken kunnen juist zitten in de energie van de betreffende volle maan. Dat is waarom men het ook wel een proces noemt; het tweelingzielenproces.

Dat is geen kant-en-klaar gegeven van liefde, daten en samenzijn. Het is een proces van jezelf leren kennen, vallen en opstaan, tegen muren aanlopen (omdat je jezelf tegenkomt) en leren loslaten. Een proces van het volgen van je intuïtie, maar ook het voelen van een diepere laag in de liefde.

Bij VolleMaanKalender.nl voorzien we je iedere volle maan van energie-updates voor tweelingzielen en zielsconnecties. Je vindt die informatie in het volle maan artikel dat we publiceren, met dank aan Natasja – onze twinflame expert. Wil je meer lezen over tweelingzielen? Bekijk dan de tips hieronder!

Leestips rondom tweelingzielen

Volle Maan 2023

Wanneer is de Volle Maan in 2023? Hierbij het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨