Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen: ‘Ik keek in zijn ogen en deinsde van schrik even achteruit’
0
Interviews, verhalen & columns Tweelingzielen

Tweelingzielen: ‘Ik keek in zijn ogen en deinsde van schrik even achteruit’

Tweelingzielen: 'Ik keek in zijn ogen en deinsde van schrik even achteruit'

Er zijn zóveel tweelingziel ervaringen, maar je leest daar in Nederland nog zo weinig over. En dat is zonde! Vanaf nu is er iedere donderdag een nieuw tweelingziel ervaringsverhaal te vinden op dit platform. Anoniem of met naam: het is maar net wat goed voelt. In dit tweelingziel verhaal van Angie Wolf (37) lees je hoe een tweelingzielontmoeting uiteindelijk zorgt voor de beste versie van je ware zelf.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het was donderdagochtend, 20 februari 2020. Deze datum, die het engelengetal 2222 in zich droeg, voelde sowieso al bijzonder voor mij. Ergens voelde ik al dat er die dag een bijzondere ontmoeting zou plaatsvinden. Ik stond in Utrecht te wachten voor een rood stoplicht en opeens bekroop me een gevoel van spanning. Deze spanning werd zo heftig, dat ik zelfs even met de gedachte speelde of ik niet beter kon omkeren en terug naar huis gaan.

Het was de eerste dag van het tweede leerjaar van mijn opleiding Zijnsoriëntatie. Een opleiding met een spirituele inslag, welke voornamelijk gericht is op het transformeren van innerlijk kind werk. In dit tweede jaar werden de cursisten uit alle regionen bij elkaar gevoegd. Een paar studiegenoten uit jaar één zou ik in dit tweede jaar weer terug zien. Daarnaast zou ik ook een aantal nieuwe gezichten leren kennen. Ik begreep niet waarom dit zoveel spanning bij me teweeg bracht. Normaal voelde ik me nooit zo ongemakkelijk wanneer ik nieuwe mensen ging ontmoeten en vond ik dat enkel maar interessant. Zodra ik bij het opleidingscentrum aan kwam was dat vreemde gevoel gelukkig weer weggeëbd. Ik kwam als laatste de zaal binnen, wat ook al niets voor mij was. Er waren wat opstoppingen in het verkeer die ochtend waardoor ik maar niet op kon schieten.

De ontmoeting met mijn tweelingziel

Er zaten allemaal mensen aan een ronde tafel. Ik ging op dat moment nietsvermoedend het rijtje af om me voor te stellen. De laatste, aan wie ik me voorstelde, bleek mijn tweelingziel te zijn! Hij zat met de rug naar me toe en draaide zich naar me om om mij een hand te geven. Ik keek in zijn ogen en deinsde van schrik even achteruit. Wat was dít? Deze man had ik al veel eerder ontmoet. In deze ogen had ik al veel vaker gekeken. Maar niet in dit leven.

Hij voelde als een oude bekende welke ik na lange tijd weer terug zag. Van wie ik nooit had verwacht dat ik deze ooit nog terug zou zien. Zelfs toen hij zijn naam noemde, had ik zoiets van: ‘Maar jij heette toch anders?’. Dit voelde heel vreemd. Ergens ook wat beangstigend. De eerste dag moest ik dan ook niet zoveel van hem hebben. Al kon ik het niet nalaten om hem vanaf een afstandje te bestuderen. Ik zag dat hij ook continu naar mij zat te staren. Toen ik in de pauze een ommetje wilde gaan maken, rende hij me zelfs achterna naar buiten.

De volgende dag was ik er haast toe veroordeeld om een oefening met mijn tweelingziel te doen. Heel bijzonder hoe Spirit ervoor zorgt dat je dan tóch het contact met elkaar aan gaat! Alle andere stoelen waren bezet, maar naast hem stond nog een lege stoel. ‘Nou ja, vooruit dan maar‘, dacht ik. Dus ik schoof bij hem aan.

We deden een oefening waarbij we vijf minuten in elkaars ogen moesten staren en dan om en om benoemen wat we voelden in het energieveld. Vreemd genoeg voelde dat nu helemaal niet meer ongemakkelijk. Het ijs was gebroken bij mij. Wat er toen gebeurde is met geen pen te beschrijven. Het voelde alsof er een vuurpijl rechtstreeks in mijn hart werd geschoten en mijn hartstreek voelde alsof deze in brand stond, zó warm. Bij de gevoelens die ik op noemde kon ik enkel maar uitbrengen: ‘Ik voel zóveel liefde‘. Mijn Tweelingziel kreeg er tranen van in zijn ogen. Maar ik was me er niet eens van bewust dat ik deze liefde voor hém voelde. Ik voelde gewoon enkel maar liefde. Aan het einde van de oefening voelde ik dat ik mijn tweelingziel een knuffel wilde geven. Tijdens onze innige omhelzing kreeg híj opeens de bibbers. Ik voelde zijn hart als een wilde tekeer gaan. De rest van de dag was hij zichtbaar van slag. Het was me meteen duidelijk dat hier een bijzonder proces gaande was. Maar ik kon er niet meteen de vinger op leggen.

Hoe weet je of je je tweelingziel hebt ontmoet en hoe herken je een tweelingziel-relatie? In dit artikel vind je 10 kenmerken van een tweelingziel-relatie.

Uit een droom

De dagen erna kon ik hem maar niet uit mijn hoofd zetten. Ik kon er met mijn verstand niet bij. Eigenlijk vond ik hem niet eens leuk. Ik kon niet zeggen dat ik verliefd op hem was, want dit voelde héél anders dan al die keren dat ik verliefd was geweest. Dus dat was het ook niet. Maar toch bleef hij 24 uur per dag door mijn hoofd spoken. Totdat hij diezelfde week aan mij verscheen in een droom. ‘Ik doe dit niet om je te pesten, maar ik ben je tweelingziel‘, zei hij. Toen vielen alle puzzelstukjes op zijn plek! Ook herinnerde ik me ineens weer dat ik deze man in 2018 ook al in een droom had gezien. Waarin hij net als bij die eerste ontmoeting ook met de rug naar me toe aan een tafel zat. Dit was diezelfde man!

Tweelingzielen connectie

Ik was in theorie bekend met het fenomeen tweelingzielen, maar niet met wat het in de praktijk precies inhield. Ik bewandelde al een aantal jaren het spirituele pad en had me aardig ingelezen over zielsconnecties. Maar dat een tweelingziel zó een grote impact op je leven had, had ik toch nog flink onderschat. Achteraf heb ik het destijds verward met een soulmate. Die laatste is een relatie die heel anders in z’n werk gaat en meer gericht is op samen helen.

De tweelingzielen-connectie echter gaat over de reis naar binnen, naar je authentieke zelf. Je moet eerst jezelf zien te vinden voordat je in staat bent je op aards niveau met de ander te kunnen verbinden. En dat is ook precies wat er gebeurde, al wilde ik het destijds anders. Nu ik wist dat hij mijn tweelingziel was, wilde ik het liefste meteen halsoverkop met hem in een relatie stappen. Ik dacht ook dat dat was wat op korte termijn zou gaan gebeuren. Hij was immers mijn enige, echte wederhelft! De andere helft van mijn ziel. De man naar wie ik onbewust al mijn hele leven had gezocht!

Ik had al een heel stappenplan in mijn hoofd klaar. Eerst zouden we elkaar beter leren kennen, vervolgens eens een keertje afspreken en van het één zou vast het ander komen. Kortom; ik wilde het op de aardse manier aanpakken. Zo was ik het immers gewend van voorgaande relaties.

Maar bij een tweelingzielen connectie gaan deze aardse gebruiken niet op.. En daar zorgde Spirit ook wel voor dat dat niet gebeurde. Ik heb hem na die twee eerste trainingsdagen nog één keer gezien en toen ging vanaf 15 maart ons land op slot vanwege de eerste coronagolf. We konden elkaar tot eind juni niet tijdens fysieke bijeenkomsten zien. Ook mijn pogingen tot het onderhouden van online contact liepen telkens na een paar appjes over en weer dood. Ons aardse contact leek maar niet van de grond te komen. In dromen en visioenen zag ik hem des te meer.

Waarom tweelingzielen elkaar ontmoeten

Binnenin mij vond er tijdens die eerste lockdown een enorme transformatie plaats. Ik kende mezelf niet meer terug. Er waren dagen waarop ik zonder duidelijke aanleiding intens verdrietig was, maar ook dagen waarop ik de aarde opeens zag als een prachtige planeet met veel groen, geuren en kleuren.

Alles voelde intenser. Mijn liefde voor de natuur begon te groeien en ik begon, geheel op mijn intuïtie afgaande, hartjes te maken van bloemblaadjes in de natuur. Vorig jaar werd me duidelijk dat dit het begin was van het ontwaken in mijn zielsmissie als Sjamaan. In het Sjamanisme is het vormen van hartjes van bloemblaadjes een welbekend gebruik bij rituelen. Maar op bewust niveau had ik in het voorjaar van 2020 nog amper kennis van het Sjamanisme.

Dit is wat er gebeurt na een ontmoeting met je Tweelingziel. Je ontdekt dan je ware zelf. Wie je in je diepste wezen bent. Veel verloren zielsdeeltjes en kennis vanuit vorige levens keren langzaam maar zeker weer terug in je bewustzijn. De reden hierachter is dat je wordt klaargestoomd om samen met je tweelingziel jullie gezamenlijke zielsmissie uit te dragen.

Tweelingzielen ontmoeten elkaar niet om louter een liefdesrelatie aan te gaan. Zij zijn bedoeld om te gaan samenwerken. Om hun krachten te bundelen door middel van de hoge lichtfrequentie die zij als tweelingzielenpaar uitstralen. Met als doel Moeder Aarde te helpen de overgang te maken naar de vijfde dimensie.

Vaak gaan tweelingzielenparen dan ook, al dan niet gezamenlijk, aan de slag als spiritueel werkers. Maar voordat zij zover zijn dat ze samen kunnen komen in een aardse relatie en te gaan samenwerken gaat er een heel proces aan vooraf. Een proces van heling en transformatie van innerlijk kind trauma. De ontmoetingen, die de tweelingzielen in de tussentijd met elkaar hebben, zijn voornamelijk bedoeld om vastzittende pijn bij elkaar aan te raken en los te trillen. Tweelingzielen kunnen elkaar over en weer dan ook behoorlijk triggeren. Ze zijn elkaars grootste spiegel.

En ja, dat heb ik ook mogen ervaren. Tijdens de eerste lockdown heb ik mijn tweelingziel in mei dat jaar dan eindelijk weten te strikken voor een videocall. Deze voelde zó goed en de verbinding tussen ons was zó sterk en afgestemd op elkaar dat ik ervan overtuigd was dat ik hem al binnen had. Totdat hij mij in juni tijdens de eerste fysieke bijeenkomst na de lockdown doodleuk vertelde dat hij aan het daten was met anderen. ‘Huh? En ik dan?‘, vroeg ik hem stomverbaasd. Toen de verbazing was gezakt, was ik voornamelijk ontzettend boos. Hoe kón hij nou zó dom zijn? Hij had mij, zijn tweelingziel, zijn goddelijke wederhelft ontmoet en vervolgens ging hij achter andere vrouwen aan lopen? Snapte hij het dan écht niet of wilde hij het niet snappen? Bij de volgende ontmoeting in september had hij een naar eigen zeggen ‘prachtige vrouw’ ontmoet. Ja natuurlijk… ook dat nog. Nu snapte ik dat een deel van mij die allereerste dag het liefste was omgekeerd en naar huis was gegaan. Al mijn wonden met betrekking tot het thema afwijzing werden opengereten. Dit was ontzettend pijnlijk. Ik werd overmand door de meest intense gevoelens van woede en verdriet. Gevoelens die nog vastzaten in mijn systeem van al die keren dat ik ben afgewezen door mijn familie, mijn nabije omgeving, maar ook in vorige levens. Alles wat nog in het onbewuste zat opgeslagen kwam er nu uit. En dat is ook nét de bedoeling. Dat is de taak die je als tweelingziel op je neemt.

Nu kom ik weer terug op mijn droom. Deze doet dit niet om je te pesten. Deze doet dit uit liefde voor jou en voor de connectie. Zodat jij het gaat helen. Zodat het niet meer tussen jullie in staat wanneer jullie uiteindelijk in union komen. Datzelfde deed ik ongetwijfeld ook bij mijn tweelingziel. Al zij het op een andere manier.

Gelukkig was ik tussen alle triggers en de storm van pijnlijke gevoelens door ook in staat om er vanuit mijn hogere zelf op deze manier naar te kijken. Die rollercoaster van schommelingen tussen het kijken vanuit het perspectief van mijn hogere zelf (de vijfde dimensie) en me laten meeslepen door emoties en gevoelens van verlatenheid, hunkering en verlangen (derde dimensie) heeft overigens wel een hele tijd in beslag genomen. Maar langzaamaan ging de storm liggen en werd het steeds rustiger bij mij van binnen.

Op een gegeven moment was ik zelfs in staat om met compassie te kijken naar de dame met wie mijn tweelingziel een relatie aan was gegaan. Zij was op zijn pad gekomen om hem te helpen evolueren. Om hem te helpen klaarstomen voor de union met mij en onze gezamenlijke zielsmissie. Iets wat uiteindelijk juist in mijn voordeel zou werken in plaats van dat het me tegen werkte, zoals ik het eerst zag. Tijdens iedere ontmoeting tussen mijn tweelingziel en mij voelde het alsof we een paar waren. Wanneer we samen waren, was er alleen nog maar ‘wij’ en voelde die karmische partner mijlenver achter ons. De relatie was er gewoon, al spraken de woorden van mijn tweelingziel soms het tegenovergestelde. Voor mij lag hier de les om te blijven vertrouwen op mijn intuïtie en wat ik had gezien in mijn Hogere Plan. Om niet af te gaan op wat mijn tweelingziel naar me presenteerde in de buitenwereld.

Ontwakingsproces

Tijdens de studiebijeenkomsten gebeurden er mooie dingen tussen ons. Door de spiegel, die hij me voor hield, werd ik me in december 2020 opeens volledig bewust van de Sjamaan in mij. In de zomer was ik via YouTube en Instagram al in contact gekomen met een Sjamaan met wie ik een bijzondere klik bleek te hebben. Ik had een aantal sessies bij haar gedaan via Zoom, waarin er bij haar al omhoog kwam dat ik de Sjamaan in mij mocht gaan ontwaken. Aanvankelijk was ik hier nog niet helemaal van overtuigd omdat dit nog niet volledig in mijn bewustzijn was teruggekeerd. Maar een bijzondere uitspraak, die mijn tweelingziel deed vanuit zijn eigen onderbewuste, zorgde ervoor dat dit opeens volledig in mijn bewustzijn landde!

In februari 2021 sloten we met de opleiding leerjaar 2 af. Mijn tweelingziel twijfelde om er nog een derde jaar aan vast te plakken. Maar ik voelde duidelijk dat ik alles uit deze opleiding had gehaald wat ik er uit kon halen. Dit was wél een spannende stap, want wanneer we het aardse contact zouden willen onderhouden, zouden we nu zelf actie hierop moeten ondernemen. Wat mij betreft zou dit overigens geen probleem zijn. Maar het moet natuurlijk wel van twee kanten komen. En dat gebeurde niet.

Wanneer ik geen contact met hem opnam bleef het stil. Op een gegeven moment was ik daar wel klaar mee. Ik vond dat ik meer waard was dan een man die mij keer op keer bleef afwijzen. Ik verdiende het ook dat er moeite voor mij werd gedaan. Dus ik stopte met het geven van mijn energie aan mijn tweelingziel in de buitenwereld en besloot mijn volledige focus op mezelf en mijn ontwaken als Sjamaan te leggen. Later bleek dat ook hier weer een hogere bedoeling achter zat. We mochten een stukje eigen pad gaan bewandelen. Los van elkaar in de buitenwereld.

Onze band mocht zich van binnenuit, in 5D, gaan versterken. En wanneer ik telkens zo werd getriggerd zou ik niet voldoende de focus op mijzelf en mijn pad als Sjamaan kunnen houden. Zo ben ik in april gestart met een opleiding waarbij ik werd ingewijd in het Inca Sjamanisme middels de drie hoofdinwijdingen. Via de dame bij wie ik ook de sessies had gedaan. Een leuke, spontaan en stimulerende soulmate, welke inmiddels een goede vriendin van mij is geworden.

Maar ook dit ontwakingsproces was erg intensief. Hiervoor had ik mijn volledige focus en toewijding nodig. Ik mocht nóg weer een laagje dieper gaan in mijn transformatieproces. Door middel van de inwijdingen kwam er weer van alles omhoog. Ondertussen was ik al serieus aan het bouwen aan mijn zielsmissie. Ik ben begonnen met het geven van tarotreadings voor een besloten Facebookgroep voor tweelingzielen en later ook met videoreadings op YouTube. Het gaf mij veel positieve energie om andere tweelingzielen in dit proces te ondersteunen en zelf op mijn beurt ook steun te mogen ontvangen.

Hieruit zijn leuke, nieuwe vriendschappen ontstaan met mensen die helemaal passen bij de persoon die ik ten diepste ben. Dit pad heeft mij nu al zoveel rijkdom gebracht. Mijn intuïtie en mediamieke gaven zijn vele malen versterkt. En ik ben onlangs begonnen met mijn eigen onderneming als Sjamaan, waarin ik Akasha Kronieken readings geef voor tweelingzielen.

En mijn eigen tweelingziel? Tussen ons is het op dit moment nog stil in de buitenwereld. Maar in energie zijn we steeds meer naar elkaar toe gegroeid en verbonden geraakt. Ik voel hem regelmatig bijna letterlijk naast me staan. Zijn aanwezigheid voelt vaak zo sterk dat het niet eens meer uitmaakt dat zijn fysieke aanwezigheid nog ontbreekt. Het voelt niet als een gebrek. Hij is er altijd.

Hij is mij en ik ben hem. Wij zijn samen één.

Op een dag zullen ook onze fysieke paden elkaar weer kruisen. Ik heb het allemaal al gezien in ons Hogere Plan. En ik vertrouw erop dat dit gebeurt. Op de juiste tijd. Wanneer we hier beiden klaar voor zijn.

Door: Angie Wolf van Lalua Wolf Spirit.

Wil jij jouw tweelingziel ervaring delen? Graag! Op die manier inspireren en steunen we elkaar. Er wordt nog te weinig over gesproken – dat kan en mag anders! Je mag jouw verhaal delen onder je eigen naam, maar het kan natuurlijk ook geheel anoniem. Meedoen? Stuur mij een e-mail.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.