Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Planeten parade 3 juni 2024: dit is wat het betekent voor jou
0
Nieuws

Planeten parade 3 juni 2024: dit is wat het betekent voor jou

Planeten parade

Wow! Een bijzondere dag vandaag. Maandag 3 juni 2024 staan Mercurius, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus op één lijn tijdens de ‘planeten parade’. Een hemels spektakel! Wat betekent het voor jouw sterrenbeeld? Dat lees je hier.

Een planeten parade vindt plaats wanneer meerdere planeten tegelijkertijd zichtbaar zijn in de nachthemel en een lijn lijken te vormen. Maandag 3 juni zijn dat planeten Mercurius, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus.

Op 3 juni 2024 beweegt Mercurius in Tweelingen. Dit zorgt voor heldere en bondige communicatie en dat is perfect voor alle belangrijke gesprekken die je al een tijdje uitstelt. De dynamische planeet Mars bevindt zich in het energieke Ram. Jupiter staat, net als Mercurius, ook in het teken van Tweelingen. Dat zorgt voor wat intellectuele stimulatie. Saturnus staat in Vissen evenals Neptunus. Uranus staat in Stier. Samen brengt dit de energie van het (door)voelen van dromen en visie en ze willen delen met de wereld. Tijd voor rebellie, op een zachte en doordachte manier! Je kunt je verlangens onthullen en je dromen realiseren.

Tegelijk met deze planeten parade zal de afnemende maan op 3 juni in aardeteken Stier staan, terwijl de zon in het luchtteken Tweelingen staat. Deze combinatie maakt je nieuwsgierig naar je doelen… Hoe kun je deze het beste bereiken? Dankzij Stier zet je de vaart erachter en voel je precies aan wat er nodig is om eraan te werken! Een dag later staan Venus en de zon samen in ee ‘Venus sterpunt’. Deze samenkomst geeft je energie om je ambities, investeringen, werkprojecten en relaties nader te bespreken om ze te kunnen verfijnen.

Donderdag 6 juni, met de nieuwe maan in Tweelingen,sta je op een kruispunt… Waar kies je voor? Besluit wat je wil houden en wat je achter wil laten. Deze nieuwe maan betekent een nieuwe, frisse start. De richting van je toekomst!

Wat betekent dit voor jouw sterrenbeeld?

Wat betekent deze planeten parade van 3 juni 2024 voor jou? Ontdek ‘t hier!

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Met Mars, jouw heersende planeet, krachtig in je eigen teken, voel je een enorme boost in energie en zelfvertrouwen. Dit is een uitstekende dag om initiatieven te starten of persoonlijke projecten te versnellen. Je zult je onverschrokken en klaar voelen om uitdagingen aan te gaan.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

De aanwezigheid van Uranus in Stier brengt onverwachte veranderingen en openbaringen voor jou. Wees open voor nieuwe manieren van denken en doen. Het is een dag om je comfortzone opnieuw te bekijken (is ‘ie wel zo comfortabel?) en misschien zelfs je financiële strategie te vernieuwen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Met Mercurius en Jupiter in je teken is dit een bijzonder krachtige dag voor communicatie. Je sociale vaardigheden zijn op hun piek, waardoor dit een goede dag is om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Deze planeten parade roept op tot introspectie. Neem de tijd om na te denken over je emotionele welzijn en spiritualiteit. Het is een ideaal moment om los te laten wat je niet langer dient en je innerlijke zelf te helen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Je sociale leven bloeit op onder deze hemelse invloed. Dit is een goede dag voor samenwerking en het versterken van vriendschappen. Jouw natuurlijke leiderschapskwaliteiten komen goed van pas bij groepsprojecten en activiteiten in je community (online en offline).

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Jouw carrière en publieke imago krijgen een boost. Deze dag kan nieuwe kansen brengen voor professionele ontwikkeling. Wees bereid om je vaardigheden te tonen en wellicht een nieuwe rol of project op je te nemen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Vandaag is een dag voor groei, vooral op intellectueel en spiritueel vlak. Reizen of studies kunnen bijzonder verrijkend zijn, waar ga jij van ‘aan’? Sta open voor het verkennen van nieuwe culturen en filosofieën die je perspectief zullen verbreden.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Diepe emotionele verbindingen en transformaties staan centraal voor jou. Het is een krachtige dag voor (therapeutische) doorbraken en het loslaten van oude gewoonten of overtuigingen. Financiële kwesties, vooral die verbonden zijn aan anderen, kunnen aandacht vereisen.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Relaties staan in de schijnwerpers. Of het nu gaat om persoonlijke of zakelijke partnerschappen; de dynamiek kan versterken of veranderen. Wees open voor dialogen die de relatie kunnen verdiepen of nieuwe samenwerkingsmogelijkheden kunnen openen.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Focus op gezondheid en dagelijkse routines. Deze dag nodigt uit om nieuwe gewoonten te vormen die je welzijn kunnen verbeteren. Er is een verhoogde werklast, dus efficiëntie en organisatie zijn cruciaal.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Creativiteit en zelfexpressie zijn hoogtepunten voor jou tijdens deze planeten parade. Het is een uitstekende dag om te focussen op hobby’s of creatieve projecten. Romantiek kan ook (op)bloeien, dus sta open voor nieuwe liefdesavonturen of verdiep bestaande relaties.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Met Saturnus en Neptunus in je teken is dit een dag van serieuze zelfreflectie en spirituele ontwikkeling. Je kunt je meer bewust worden van je innerlijke krachten en zwakheden. Het is een goede dag om thuis en familie te koesteren en de banden te versterken.

Planeten parade data 2024 – 2025

Wanneer staan de planeten weer op één lijn? Voor 2024 en 2025 zijn dit de data:

  • 28 augustus 2024 en 18 januari 2025 zullen dezelfde zes planeten opnieuw een lijn vormen
  • 28 februari 2025 en 9 augustus 2025 zullen er zelfs zeven planeten in lijn staan: Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨