Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit zijn de bestgelezen items van 2021
0
Nieuws

Dit zijn de bestgelezen items van 2021

Dit zijn de bestgelezen items van 2021

Het tweede jaar van VolleMaanKalender.nl zit er op! Een prachtig jaar, waar wij jullie erg dankbaar voor zijn. Je leest hier de 5 bestgelezen items van 2021.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De 5 bestgelezen items van 2021

1) Volle maan artikelen en nieuwe maan artikelen

De artikelen over de volle maan en de nieuwe maan en energie die daarbij komt kijken blijven altijd nog op nummer één staan. De meest populaire volle maan het afgelopen jaar was de volle supermaan in Schorpioen, van afgelopen april. Een prachtig zichtbare maan tijdens een heldere avond. Genieten! Ook het artikel over wanneer er in 2021 een bloedmaan is scoort hoog. Uiteraard gaan we dit in 2022 ook weer uitgebreid voor jullie beschrijven. Je leest hier wanneer er in 2022 een volle maan is, wanneer er een nieuwe maan in 2022 is en je leest hier wanneer er in 2022 een bloedmaan is.

2) Artikelen over Mercurius retrograde

Zowel het artikel wanneer Mercurius retrograde 2021 is als de individuele items over de energie per Mercurius retrograde scoren goed. Het kopstuk was Mercurius retrograde september 2021. En dat begrijpen we ook wel, want zowel Facebook als Instagram en Whatsapp waren weer uren uit de lucht.

3) Leeuwenpoort

De opening van de Leeuwenpoort ieder jaar blijft een magisch iets. De sluiers tussen onze aarde ‘en meer’ zijn dan dun en we zijn dan allemaal hoog in energie. Er kan van alles gebeuren en dat hangt dan ook in de lucht! De Leeuwenpoort 2021, die tegelijk met de nieuwe maan in Leeuw viel, trok dus weer de nodige belangstelling.

4) Veertjes en andere artikelen over spiritualiteit

Items die gaan over een spirituele betekenis wonnen aan populariteit dit jaar. Een flinke groei voor artikelen over de betekenis van bepaalde kleur kaarsen , veertjes en meer. Heel fijn, want dat betekent dat steeds meer mensen op zoek zijn naar duiding (en dat ze openstaan voor tekens van het universum).

5) Artikelen over tweelingzielen

Nieuw sinds 2021 zijn de artikelen over tweelingzielen. Met sinds eind 2021 een maandelijkse boodschap voor tweelingzielen én nog eens losse energie-readings bij andere astro-evenementen is er, mede dankzij twinflame expert Natasja, veel over te vinden op de site. Je leest er alles over op vollemaankalender.nl/tweelingzielen!

Op naar 2022

Weten wat 2022 jou gaat brengen op basis van je numerologie? Bereken hier jouw persoonlijke jaar 2022! Het komende jaar is het jaar van de liefde. Aan de slag met je dromen, doelen en wensen? Lees hier hoe je je intenties voor 2022 kunt zetten, welke leuke eindejaarsoefening je kunt doen en hoe je een mooie jaarvideo van jouw 2022 kunt maken.

Namens het hele VolleMaanKalender.nl-team wensen we jullie een fijne jaarwisseling. Op naar 2022 – een nieuw jaar met nog onbeschreven bladzijdes. Dat al je dromen maar uit mogen komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨