Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze drie single sterrenbeelden gaan juni 2024 de liefde vinden
0
Sterrenbeeld

Deze drie single sterrenbeelden gaan juni 2024 de liefde vinden

Ben je benieuwd of jij in juni 2024 de liefde zal vinden? De sterren staan gunstig voor drie sterrenbeelden… Welke dat zijn, lees je hier!

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Juni 2024 wordt een maand vol verrassingen voor jou, lieve Ram. Met Mars, de planeet van energie en drive, die door je vijfde huis van romantiek beweegt, kun je een intense en gepassioneerde nieuwe relatie verwachten.

Het wordt een maand waarin je spontaniteit wordt beloond. Of je nu besluit om een onbekende uit te nodigen voor een kop koffie of iemand via je vrienden ontmoet; de kansen op een vonk zijn bijzonder hoog.

Jupiter, de planeet van geluk, verblijft momenteel ook in Ram. Dat betekent dat je natuurlijke charisma en zonnige uitstraling op hun hoogtepunt zijn. Mensen voelen zich aangetrokken tot je energie en optimisme. Benut deze maand dan verder ook om je sociale kring te verbreden; de kans is groot dat je de liefde vindt op plaatsen waar je het minst verwacht. Je liefdesleven staat op het punt een spannende wending te krijgen!

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Voor jou, lieve Tweelingen, ziet juni 2024 er veelbelovend uit op het gebied van liefde. Vooral omdat Mercurius – je heersende planeet – in je teken staat. Dat is als thuiskomen. Dit verbetert je communicatievaardigheden en maakt je nóg charmanter en aantrekkelijker voor potentiële partners. Het is een uitstekende maand voor online dating of voor diepgaande gesprekken met iemand die je onlangs hebt ontmoet. Ga het dus ‘zoeken’ in de hoek van nieuwe contacten…

Venus in Tweelingen geeft je aantrekkingskracht een extra boost. Je bent onweerstaanbaar en dit is daarom dé ideale maand om je liefdesinteresses openlijk te verkennen. Voor Tweelingen die actief op zoek zijn naar liefde kan een licht, speels gesprek zomaar de deur openen naar meer. Wees niet bang om je ware zelf te laten zien; je natuurlijke nieuwsgierigheid en levendigheid zijn de grootste troeven die je in de handen hebt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Lieve Weegschaal, planeet Venus (die over harmonie en relaties gaat) reist door je negende huis van avontuur en expansie. Dat betekent dat liefde kan komen uit een onverwachte hoek – mogelijk zelfs vanuit het buitenland of tijdens één van je reizen. Sta open voor liefde die anders is dan wat je gewend bent; de verbindingen die je nu vormt, zullen verrijkend en transformerend zijn.

Je sociale leven bloeit in juni 2024 ook op en dat brengt nieuwe kansen om mensen te ontmoeten die je wereldbeeld verbreden. Of het nu gaat om een workshop, een seminar of een (buitenlandse) reis; de mensen die je deze maand ontmoet kunnen je hart op nieuwe manieren raken. De sleutel voor Weegschaal is balans. Zorg er dus voor dat je open blijft staan voor nieuwe ervaringen en laat je romantische kant zien wanneer je iemand ontmoet die je echt bijzonder vindt.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨