Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mars in Boogschutter 2023: dit is de energie
0
Mars Transits

Mars in Boogschutter 2023: dit is de energie

Mars in Boogschutter 2023

Vrijdag 24 november 2023 gaat actieplaneet Mars in Boogschutter. Mars in Boogschutter moedigt je aan om grenzen te verleggen, risico’s te nemen en je passies te volgen. Het is tijd om jouw doelen met vuur en enthousiasme na te jagen. Wat betekent dit voor jou? Dat lees je in dit artikel!

Betekenis Mars in astrologie

Mars wordt ook wel gezien als de ‘actieplaneet’ binnen de astrologie. Mars staat voor energie, passie en drive. Het vertegenwoordigt je manier van assertief zijn, je moed en je vermogen om confrontaties aan te gaan. Mars is de planeet die je gevechtsgeest bepaalt, hoe je je doelen nastreeft en de manier waarop je je energie uit.

Betekenis Boogschutter in astrologie

Boogschutter is een vuurteken dat wordt geregeerd door Jupiter. Dit teken staat bekend om z’n liefde voor vrijheid, avontuur en filosofie. Boogschutters zijn optimistisch, zoeken altijd naar de waarheid en hebben een onstilbare honger naar kennis en ervaringen. Ze staan bekend om hun directheid, eerlijkheid en (ja, ook dit hoort erbij) soms een gebrek aan tact. Dit sterrenbeeld moedigt groei, uitbreiding en exploratie aan, bij zichzelf en bij anderen. In astrologie vertegenwoordigt Boogschutter de zoektocht naar betekenis en hogere kennis, de drang naar (verre) reizen, zowel letterlijk als figuurlijk, en de behoefte om persoonlijke grenzen te verleggen.

Mars in Boogschutter 2023 energie

Wanneer Mars op vrijdag 24 november 2023 in Boogschutter beweegt, brengt dit een fusie van Mars’ dynamische energie met de expansieve en avontuurlijke geest van Boogschutter. Deze periode wordt zal dan ook zorgen voor een verhoogde drang naar avontuur, vrijheid en het verkennen van nieuwe werelden (zowel fysiek als digitaal). Er is een sterke neiging om risico’s te nemen en buiten de gebaande paden te treden. De energie van Mars in Boogschutter is uitbundig, optimistisch en gericht op groei en expansie. Dit is een tijd waarin je je gemotiveerd zal voelen om je dromen na te jagen en grote stappen wil zetten in zowel je persoonlijke als professionele leven.

Wat betekent Mars in Boogschutter voor elk sterrenbeeld?

Welke invloed heeft deze transit op jou? Scroll naar jouw teken en ontdek de boodschap.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Voor jou Ram, een vuurteken net als Boogschutter, zal de transit van Mars in Boogschutter een extra boost aan energie en vertrouwen brengen. Jij zal je voelen alsof je bergen kunt verzetten en je bent waarschijnlijk nog assertiever dan normaal. Het is een ideale periode voor jou om aan nieuwe projecten te beginnen of om bestaande plannen uit te breiden.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Mars in Boogschutter in 2023 moedigt jou, lieve Stier, aan om je comfortzone te verlaten en nieuwe avonturen aan te gaan. Dit is jouw tijd om je open te stellen voor nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om reizen, het leren van nieuwe dingen of het verkennen van onbekende terreinen in je persoonlijke of professionele leven. Het is een perfecte tijd voor persoonlijke groei en het doorbreken van oude patronen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Jij, lieve Tweelingen, zult tijdens deze transit een sterke drang naar kennis en nieuwe informatie ervaren. Dit is het ideale moment om je intellectueel te verdiepen, creatieve projecten aan te pakken of je sociale netwerk uit te breiden. Jouw natuurlijke nieuwsgierigheid wordt versterkt, wat leidt tot spannende ontdekkingen en leerzame ervaringen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Als Kreeft zul je tijdens de Mars in Boogschutter 2023 transit uitgedaagd worden om een balans te vinden tussen je emoties en je verlangen naar avontuur. Het is een tijd voor zelfreflectie en emotionele groei. Je voelt je misschien gedreven om aan je relaties te werken en een evenwicht te vinden tussen je persoonlijke behoeften en die van anderen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

De energie van Mars in Boogschutter in 2023 resoneert goed met jou, lieve Leeuw. Deze periode brengt een toename van creativiteit, zelfexpressie en leiderschapskwaliteiten. Het is jouw tijd om te schitteren, initiatieven te nemen en je talenten volop te benutten. Zowel in je persoonlijke als professionele leven liggen er kansen om in de spotlight te staan.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Jij, lieve Maagd, zult tijdens deze transit aangemoedigd worden om je routines en methoden te heroverwegen. Het is een uitstekende tijd om nieuwe werkmethoden te verkennen, je vaardigheden te verbeteren en je te richten op een gezonder leven. Openstaan voor verandering kan leiden tot een meer gebalanceerd en voldoening gevend leven.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Als Weegschaal zal je tijdens Mars in Boogschutter 2023 een verhoogde behoefte aan sociale interactie en romantische avonturen ervaren. Dit is het moment om nieuwe relaties aan te gaan of bestaande relaties te verdiepen. Jouw creatieve en artistieke vaardigheden krijgen ook een boost, waardoor dit een ideale periode is voor creatieve projecten.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Voor jou, lieve Schorpioen, is de energie van Mars in Boogschutter een tijd van emotionele en psychologische transformatie. Je wordt uitgedaagd om je innerlijke drijfveren en verlangens te onderzoeken. Dit is een periode voor zelfanalyse en het maken van belangrijke persoonlijke veranderingen, die leiden tot groei en vernieuwing…

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Met Mars in jouw teken in 2023, Boogschutter, voel je een enorme energieboost en een versterkte drang naar vrijheid en avontuur. Dit is jouw moment om groot te dromen en actie te ondernemen. Of het nu gaat om het starten van een nieuw project, het verkennen van verre landen of het verdiepen van je filosofische inzichten: de wereld ligt aan je voeten.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Als Steenbok kan Mars in Boogschutter een tijd zijn waarin je uitgedaagd wordt om je doelen en ambities uit te breiden. Je zult merken dat je meer openstaat voor nieuwe ideeën en benaderingen in je carrière. Het is een uitstekend moment om risico’s te nemen en initiatieven te nemen die je dichter bij je langetermijndoelen brengen.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Voor jou, lieve Waterman, kan deze transit een periode zijn van sociaal activisme en het nastreven van idealen. Mars in Boogschutter wakkert jouw wens aan om verandering te brengen op maatschappelijk en gemeenschapsniveau. En vooral: om het te gaan dóen. Dit is een tijd om je unieke ideeën naar voren te brengen en samen te werken met gelijkgestemden voor een groter goed.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Als Vissen zal Mars in Boogschutter je aanmoedigen om je spirituele en creatieve energie te verkennen. Deze periode biedt kansen om te groeien in je artistieke uitdrukkingen en je intuïtieve vermogens te verdiepen. Het is een tijd om je innerlijke wereld te verkennen en je dromen en intuïties te volgen. Iets dat kan leiden tot verrassende en verrijkende ervaringen… Let ook op wát je droomt tijdens deze periode. Daar liggen wensen…

Meer leren over astrologie? Leestip:

Mars staat van vrijdag 24 november 2023 tot en met donderdag 4 januari 2024 in Boogschutter. Daarna gaat Mars in Steenbok. Hierover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨