Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Venus in Maagd oktober 2020
0
Transits Venus

Venus in Maagd oktober 2020

Venus in Maagd oktober 2020 - VolleMaanKalender.nl

Venus, de planeet van liefde en harmonie, staat dit jaar van donderdag 2 oktober tot dinsdag 27 oktober in Maagd. ♍ Dit is de betekenis van Venus in Maagd 2020!

Maagd is een aardeteken dat leeft op rust, regelmaat en reinheid. Nu Maagd over planeet Venus heerst betekent dit dat je je wat koel en beheerst kunt voelen. Daarnaast zijn Maagden van de orde en details. Om die redenen is het soms lastig om je open op te stellen en houd je dingen liever voor jezelf.

Op liefdesgebied zoek je in een partner iemand die dezelfde kenmerken heeft als jij. Iemand die evenzo goed is in wat hij doet, maar wel op een bescheiden manier. Je bent daar kritisch in en hebt hoge verwachtingen van je potentiële partner: een typische eigenschap van Maagd.

Dit alles maakt (online) daten in de periode van Venus in Maagd erg lastig. Niet alleen omdat je je niet kunt openstellen, maar ook omdat je zo kritisch bent. Maar wees gerust. Dinsdag 27 oktober gaat liefdesplaneet Venus over in luchtteken Weegschaal.

Wil je meer lezen over liefde? ❤️ Check dan dit item over de Red thread of fate. De ‘Red thread of fate’ (of ook wel ‘Red string of fate’) is een eeuwenoud Oosters concept rondom ware liefde. 

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Bezig…
Yay, gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨