Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus in Maagd oktober 2020
0
Transits Venus

Venus in Maagd oktober 2020

Venus in Maagd oktober 2020

Venus, de planeet van liefde en harmonie, staat dit jaar van donderdag 2 oktober tot dinsdag 27 oktober in Maagd. ♍ Dit is de betekenis van Venus in Maagd 2020!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Maagd is een aardeteken dat leeft op rust, regelmaat en reinheid. Nu Maagd over planeet Venus heerst betekent dit dat je je wat koel en beheerst kunt voelen. Daarnaast zijn Maagden van de orde en details. Om die redenen is het soms lastig om je open op te stellen en houd je dingen liever voor jezelf.

Op liefdesgebied zoek je in een partner iemand die dezelfde kenmerken heeft als jij. Iemand die evenzo goed is in wat hij doet, maar wel op een bescheiden manier. Je bent daar kritisch in en hebt hoge verwachtingen van je potentiële partner: een typische eigenschap van Maagd.

Dit alles maakt (online) daten in de periode van Venus in Maagd erg lastig. Niet alleen omdat je je niet kunt openstellen, maar ook omdat je zo kritisch bent. Maar wees gerust. Dinsdag 27 oktober gaat liefdesplaneet Venus over in luchtteken Weegschaal.

Wil je meer lezen over liefde? ❤️ Check dan dit item over de Red thread of fate. De ‘Red thread of fate’ (of ook wel ‘Red string of fate’) is een eeuwenoud Oosters concept rondom ware liefde. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨