Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele agenda 2024: dit zijn de beste keuzes
0
Shop

Spirituele agenda 2024: dit zijn de beste keuzes

Spirituele agenda 2024: dit zijn de beste keuzes

Spirituele agenda 2024 kopen? Ben je op zoek naar een agenda voor 2024 op het gebied van spiritualiteit, mindfulness, leven met de maan en/of astrologie – bekijk dan hier de beste agenda’s voor 2024!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Inspirerend Leven Agenda 2024

De Inspirerend Leven Agenda 2024 van AnkhHermes focust op de maanfasen, met maandelijkse inzichten van astroloog Kate Rose over de volle en nieuwe maan. Dit pareltje bevat ook prachtige foto’s en wekelijkse inspirerende citaten. Perfect om te reflecteren op jouw groei en intenties te stellen voor elke maand​​. Al jarenlang een (uitverkocht!) succes.

Mind & Spirit Agenda 2024

De Mind & Spirit Agenda 2024 is al vele jaren een inspiratiebron. Deze vrolijke agenda legt de nadruk op een holistische benadering van het leven, waarbij body, mind en spirit centraal staan. Is dit jouw agenda voor 2024? Zeker als je op zoek bent naar dagelijkse inspiratie en begeleiding op je (spirituele) pad is dit dé agenda voor jou​​.

Flow Agenda 2024

De Flow Agenda 2024 is een leuke mix van praktisch en inspirerend. Elke week wordt weergegeven op de linkerpagina, met ruimte voor notities aan de rechterkant. Deze agenda, geïllustreerd door Marina Ester Castaldo, bevat extra’s zoals stickers, ansichtkaarten en drie mininotebooks. Daarnaast vind je er motiverende quotes en inzichten die aanzetten tot reflectie en het overwegen van kleine veranderingen in je dagelijks leven​​​​. Precies zoals Flow is, is de agenda creatief en rustig.

Happinez Agenda 2024

De Happinez Agenda 2024 staat in het teken van astrologie. Het bevat niet alleen een weekindeling en jaaroverzicht (handig), maar ook inzichten over je sterrenbeeld en de belangrijkste astrologische gebeurtenissen van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨