Volle maan 2021 - VolleMaanKalender.nl

Hierbij een overzicht van volle manen en bijbehorende sterrenbeelden van 2021. Wat is de betekenis van de volle maan en wanneer is de volgende volle maan? Check ‘t hier de volle maan kalender 2021!

Next up: bekijk de volle maan 2022 kalender 🌕

Bij een volle maan staat de maan, vanaf de zon gezien, aan de andere zijde van de aarde. We zien de maan dan maximaal verlicht. Dit heeft een flinke impact op ons. Je leest hieronder wat voor impact dat is en hoe je het beste met de energie kunt werken.

Volle maan kalender 2021

Moon Calendar 2022 scheurkalender

Wil je weten hoe je in 2022 van dag tot dag kan leven in harmonie met de maan? Bestel dan nu de Nederlandstalige Moon Calendar 2022, een handige scheurkalender vol weetjes en tips rondom iedere maanfase.

💡 In 2021 zijn er twaalf volle manen, iedere maand een. In 2021 is er géén volle maan in het teken Kreeft, en is er – in de zomer – een dubbele volle maan in het teken Waterman.

De energie van de volle maan

Al vanaf twee dagen vóór de volle maan tot en met twee dagen ná de volle maan is de energie merkbaar. En die energie, die verschilt per keer. Afhankelijk van het teken waar de volle maan in staat, maar ook de aspecten die de maan op dat moment maakt ten opzichte van andere planeten. Dit betekent het als de maan in jouw sterrenbeeld staat. Ook als de volle maan niet in jouw zonneteken staat, kun je de energie ervan merken. Mogelijk heb je dat teken in je geboortehoroscoop staan of heb je veel gerelateerde invloeden (vuur-, lucht-, water– of aardetekens) in je geboortehoroscoop.

Tijdens de volle maan kun je je volle maan rituelen uitvoeren. Pluk de vruchten van je eerder gemaakte intenties en sta stil bij je successen.

Leven met de maan

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is en hoe je ‘t kunt interpreteren? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.