Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wanneer is de bloedmaan 2021?
8
Maan

Wanneer is de bloedmaan 2021?

Wanneer is de bloedmaan 2021?

Wanneer is de bloedmaan, of ook wel een totale maansverduistering, in 2021? Dit zijn de data van de bloedmaan in 2021!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Even in de herhaling: een bloedmaan is een totale maansverduistering. De maan staat dan volledig in de schaduw van de aarde en dat geeft een rode gloed. Wil je er meer over lezen over wat een bloedmaan is, check dan ‘t artikel ‘Wat is een bloedmaan?‘.

Bloedmaan 2021 data

De eerste bloedmaan van 2021 is woensdag 26 mei 2021. Dan is er een totale maansverduistering van de volle maan. Deze is vanuit Nederland niet te zien. Lees hier meer over de volle bloedmaan/supermaan in Boogschutter.

Later in 2021 is er op 18-19 november een gedeeltelijke maansverduistering van de volle maan in Stier. Deze is wél te zien vanuit Nederland.

(1) Comment

  1. Maria Cox says:

    This night the moon wasn’t totally yellow or white, It had a bit reddish color. What happens here? Is it also some shadow of the earth? I thank if you can give m the answer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨