Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan juni 2021 in Steenbok
33
Maan Volle maan

Volle maan juni 2021 in Steenbok

Volle maan juni 2021 in Steenbok

De volle maan van juni 2021 is op donderdag 24 juni in aardeteken Steenbok. ♑️ Je leest hier over de betekenis van de volle maan van juni 2021 en wat je van de energie kan merken.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Donderdag 24 juni staat de volle maan om 20.39 uur in Steenbok. De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. Ze schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen.

De maan in aardeteken Steenbok staat in juni 2021 recht tegenover de zon in waterteken Kreeft. Onder de invloed van deze volle maan heb je een sterke behoefte om nuttig te zijn voor de samenleving. Je zoekt naar rechtvaardiging voor zaken en je wil hier zelf het initiatief in nemen.

Een Steenbok wil presteren en heeft een groot doorzettingsvermogen. En dat is ook meteen de energie die je van deze volle maan mee zult krijgen. Zaken die oneindig lijken te duren (denk aan projecten op ‘t werk, maar ook aan lopende akkefietjes met naasten) zullen ein-de-lijk een vervolg krijgen aan het einde van deze maand. En waar je normaal buikpijn kunt krijgen van ‘t idee dat je tegen iemand in moet gaan (ben je misschien hooggevoelig?), heb je daar deze periode minder moeite mee. Een succesvolle start van de zomer!

Steenbok is dus standvastig en zeker, en je kunt de hele wereld aan, maar tegenover zon in Kreeft kun je je emotioneel toch wat wankel voelen. Intense dromen en beladen herinneringen maken hier onderdeel van. Slecht slapen tijdens de volle maan? Lees hier hoe witte ruis kan helpen om je slaap te verbeteren.

Intenties voor de volle maan van juni 2021

Zet je intenties voor deze volle maan en manifesteer je droomleven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Steenbok. Dus zet je intenties rondom betrouwbaarheid, ambitie en discipline. En vergeet niet: zet je intenties alsof ze al bestaan, alsof je zo al leeft.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volle maan rituelen voor juni 2021

Tijdens de volle maan kun je speciale volle maan rituelen uitvoeren. Het doel hiervan is stilstaan bij wat je hebt bereikt en vooruit kijken naar wat je in de toekomst nog wil bereiken. Geef je lichaam en geest een boost door een zoutbad te nemen, laad je kristallen op onder het maanlicht en schrijf je successen op in je bullet journal of notitieboek

Volle maan juni 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de volle supermaan van juni 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Steenbok in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Wil je weten wanneer de volgende volle maan is? Bekijk in de volle maan kalender 2021 het overzicht van alle volle manen van 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨