Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Volle maan juli 2021 in Waterman
39
Maan Volle maan

Volle maan juli 2021 in Waterman

Volle maan juli 2021 in Waterman

De volle maan van juli 2021 is op zaterdag 24 juli in luchtteken Waterman. Je leest hier over de betekenis van de volle maan van juli 2021 en wat je van de energie kan merken.

Zaterdag 24 juli staat de volle maan om 04.36 uur in Waterman. De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. Ze schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen. Dit is de eerste volle maan in Waterman van 2021. Op 22 augustus staat ze opnieuw in Waterman. Daarover lees je later in een ander artikel meer!

De maan in luchtteken Waterman staat in juli 2021 recht tegenover de zon in vuurteken Leeuw. Met de maan in Waterman ben je wellicht wat rationeler dan gebruikelijk. Je toont je emoties niet (althans, niet graag) en zoekt het liefst wat oppervlakkig contact. Maar… is dat ook echt zo? Wil je niet juíst graag die diepere verbinding?

Waterman gaat over veranderingen. Over innovatie en disruptie. Waar heb jij de afgelopen tijd aan gewerkt? Dat kan letterlijk een project zijn (zoals een boek of een nieuwe kans), maar je kunt ook aan jezelf hebben gewerkt. Deze volle maan brengt jou de kracht en de energie om dit af te ronden. Breng die verandering! Ook staat Waterman voor vrijheid en onafhankelijkheid. Je wil ervoor zorgen dat je het zelf wel kunt, en dat je niemand nodig hebt. Maar ook hiervoor geldt: is dit écht zo of wil je dit jezelf voorhouden?

Omdat er deze zomer dus een dubbele volle maan in Waterman is, heb je extra lang de tijd om aan deze punten te werken.

Slecht slapen tijdens de volle maan? Lees hier hoe witte ruis kan helpen om je slaap te verbeteren.

Intenties voor de volle maan van juli 2021

Zet je intenties voor deze volle maan en manifesteer je droomleven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Waterman, dus denk aan vernieuwing en innovatie, maar ook aan vrijheid en onafhankelijkheid.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volle maan rituelen voorjuli 2021

Tijdens de volle maan kun je speciale volle maan rituelen uitvoeren. Het doel hiervan is stilstaan bij wat je hebt bereikt en vooruit kijken naar wat je in de toekomst nog wil bereiken. Geef je lichaam en geest een boost door een zoutbad te nemen, laad je kristallen op onder het maanlicht en schrijf je successen op in je bullet journal of notitieboek

💎 Tip: bekijk hier met welke kristallen en stenen jij ‘t beste uit de Leeuw-periode haalt.

Volle maanjuli 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de volle maan van juli 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Waterman in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Wil je weten wanneer de volgende volle maan is? Bekijk in de volle maan kalender 2021 het overzicht van alle volle manen van 2021.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨