Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan augustus 2021 in Waterman
42
Volle maan

Volle maan augustus 2021 in Waterman

Volle maan in Waterman - VolleMaanKalender.nl

De volle maan van augustus 2021 is op zondag 22 augustus in luchtteken Waterman. Dit is de tweede volle maan in Waterman. Je leest hier over de betekenis van de volle maan vanaugustus 2021 en wat je van de energie kan merken!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Zondag 22 augustus staat de volle maan om 14.01 uur in luchtteken Waterman, op de cusp (de rand) met waterteken Vissen. De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. Ze schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen. Dit is de tweede volle maan in Waterman van 2021, de eerste was afgelopen juli.

De maan in luchtteken Waterman staat in augustus 2021 recht tegenover de zon in vuurteken Leeuw. Met deze tweede volle maan in Waterman kun je zaken concreet gaan afronden. Daar heb je extra lang de tijd voor gehad.

Welke veranderingen heb jij doorgevoerd? Wat mag anders vanaf nu?

En omdat deze maan op de cusp (rand) met Vissen is, ben je in staat om goed naar je innerlijk te luisteren (te vissen) voor antwoorden.

Dat kan best lastig zijn.

Waterman is een meer rationeel teken en Vissen is een meer emotioneel teken. Vissen is ook nog eens het teken van dromen, herinneringen en visioenen. Dat de volle maan hier nu (ondanks dat ‘ie in teken Waterman staat) zo dichtbij staat, geeft alleen maar meer aan hoe heftig je gevoelens nu kunnen zijn.

En dat kan je ook nog eens flink moe maken. Slaap je slecht tijdens de volle maan? Je bent zeker niet de enige! Lees hier hoe witte ruis kan helpen om je slaap te verbeteren. Ook een verzwaringsdeken kan helpen bij een betere nachtrust. Zo’n deken voelt namelijk als een stevige knuffel, en dat werkt weer ontspannend. Ook vermindert het angstgevoelens en rusteloosheid. En dat is wetenschappelijk bewezen!

Intenties voor de volle maan van augustus 2021

Zet je intenties voor deze volle maan en manifesteer je droomleven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Waterman, dus denk aan vernieuwing en innovatie, maar ook aan vrijheid en onafhankelijkheid. Dit zijn dezelfde thema’s als de afgelopen volle maan. Deze gelden nog steeds!

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volle maan rituelen vooraugustus 2021

Tijdens de volle maan kun je speciale volle maan rituelen uitvoeren. Het doel hiervan is stilstaan bij wat je hebt bereikt en vooruit kijken naar wat je in de toekomst nog wil bereiken. Geef je lichaam en geest een boost door een zoutbad te nemen, laad je kristallen op onder het maanlicht en schrijf je successen op in je bullet journal of notitieboek

💎 Tip: bekijk hier met welke kristallen en stenen jij ‘t beste uit de Leeuw-periode haalt of check hier de praktische gids ‘Sterrenbeeld Sieraden‘ en ontdek welk sieraad bij jou past!

Volle maanaugustus 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de volle maan van augustus 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Waterman in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Wil je weten wanneer de volgende volle maan is? Bekijk in de volle maan kalender 2021 het overzicht van alle volle manen van 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.