Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Een ex loslaten: deze sterrenbeelden hebben daar moeite mee
0
Sterrenbeeld

Een ex loslaten: deze sterrenbeelden hebben daar moeite mee

Een ex loslaten: deze sterrenbeelden hebben daar moeite mee

Het einde van een relatie is niet makkelijk. Je verliest de liefde, een persoon en je gezamenlijke toekomstbeeld. Hoewel een break-up altijd voor pijnlijke momenten zorgt, kan het loslaten van een ex voor sommigen bijzonder lastig zijn. Van het blijvend checken van hun social media profielen tot blijvende verliefdheid; deze sterrenbeelden houden er zo een eigen stijl op na.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Stier staat bekend om hun loyaliteit, wat het voor hen moeilijk kan maken om een ex los te laten. Zelfs na een lange tijd kunnen ze hun exen nog steeds controleren, vooral vanuit een gevoel van nostalgie.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Leeuw houdt van aandacht. Hun ego is vrij groot. Ze blijven een ex controleren om zichzelf beter te voelen (‘ik heb het beter dan jij’, ‘met mij gaat het heel erg goed’). Dit is dus vooral voor hun ego, want uiteindelijk doet hun hart wel zeer en vinden ze loslaten simpelweg erg lastig.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Maagd kent onzekerheden en angsten. Ze hebben vaak moeite om verder te gaan na een relatiebreuk, vooral omdat ze de neiging hebben om dingen te overdenken. Het obsessief controleren van de sociale media-accounts van hun ex is voor hen een manier om het einde van de relatie te kunnen bevatten (en het een plekje te kunnen geven).

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Schorpioen kan intens bezitterig zijn. Dat maakt het voor hen moeilijk om verder te gaan na een relatiebreuk. Ze praten met anderen over hun ex (ze willen de emoties kwijt) en scrollen urenlang door oude foto’s. En ook door de social media accounts van hun ex…

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Waterman is (misschien verrast dit je) best wel spiritueel, maar dat houdt Waterman liever geheim. Ze geloven in soulmates, tweelingzielen en het lot. Daarom blijven ze vasthouden aan relaties die over zijn en de ‘wat als’. Zelfs jaren later blikken ze nog terug op de relatie en kunnen ze fantaseren over hoe het zou zijn als deze niet voorbij was.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Emotionele en gevoelige Vissen vinden het moeilijk om een relatie uit het verleden los te laten. Ze controleren hun ex in de hoop ze daarmee terug te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨