Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is hoe jouw Valentijnsdag 2020 eruitziet volgens je sterrenbeeld
0
Liefde Sterrenbeeld

Dit is hoe jouw Valentijnsdag 2020 eruitziet volgens je sterrenbeeld

Je tweelingziel herkennen: hoe herken je je tweelingziel?

Hoe ziet jouw Valentijnsdag 2020 eruit volgens je sterrenbeeld? Of je nu zin hebt in een romantisch avondje uit met je partner of een leuke date met een nieuwe vlam: Valentijnsdag heeft voor iedereen wat in petto. Wij zochten ‘t voor je uit. Lees hier je astrologische voorspelling voor 14 februari 2020! 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Allereerst: Valentijnsdag 2020 valt in de Waterman-periode en is precies twee dagen voor de start van Mercurius retrograde februari 2020. Dat is al in de schaduwperiode, dus we zullen de energie van deze retrograde – Mercurius draait onder andere om communicatie en reizen – al voelen op Valentijnsdag. Tijdens een retrograde lijkt een planeet ‘terug te gaan in zijn baan’. Dat in het perspectief van Valentijnsdag kan er nog weleens een ex spontaan voor je neus staan. Miscommunicatie en misvatting komen vaak voor in een retrograde periode, dus ga geen oude koeien uit de sloot halen.

Ook hebben we onlangs nog te maken gehad met de conjunctie van planeten Saturnus en Pluto. Hierbij stonden (persoonlijke) groei en de doorbreking van patronen centraal. Gebruik die energie in je voordeel. Laat je niet meeslepen door emoties en kies voor jezelf. Vooral ook omdat exen dus ineens tevoorschijn kunnen komen in de periode voor, tijdens en na de Mercurius retrograde.

Dan over naar de sterrenbeelden en de astrologische voorspelling voor Valentijnsdag 2020.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Vrijgezelle Rammen: whoohoo! Venus, de planeet van liefde, schoonheid en romantiek, staat op Valentijnsdag in jouw teken. Het is dus een goede dag om te daten en iemand te ontmoeten. Trommel je leukste internetdate op en plan een diner. Geen internetdates? Aangezien Valentijnsdag op een vrijdag valt: ga lekker stappen met je vrienden. Wie weet wat je tegenkomt, spicy Ram ;-).

Rammen in een relatie: whooo, ook voor jou geldt: Venus – de liefdesplaneet – staat in jouw teken. Vuurteken als je bent kun je de passie laten oplaaien vandaag. It’s getting hot in here, spicy Ram! 🔥 Blijf vandaag lekker thuis met je partner. Kook voor elkaar, zet een lekker muziekje op en geniet van een zwoele avond en nacht samen.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Vrijgezelle Stieren: deze Valentijnsdag zoek je iemand die jou waardeert voor wie je bent. Je hebt sinds begin 2020 wat veranderingen doorgemaakt rondom wie je bent en wat je doet. Daarom is het nu belangrijk om alleen verder te gaan met iemand die jou accepteert. Flaws and all, lieve Stier, want dat maakt jou uniek.

Stieren een relatie: deze Valentijnsdag draait om authenticiteit en echtheid. Daarom ga jij een open gesprek aan. Je hebt de afgelopen maand een transformatie doorgemaakt en je wil je partner laten weten wat er nu daadwerkelijk gaande is. Je nieuwe jij, je hervormde ik… passen jullie nog bij elkaar of ben je de relatie ontgroeit? Lieve Stier, denk aan jezelf.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Vrijgezelle Tweelingen: Well, hello there. Als Tweelingen zit flirten in je bloed. Je bent iemand snel zat – oeps. Deze Valentijnsdag is dat echter anders! Je bent juist op zoek naar meer diepgang en betekenis. Dat komt omdat Mars (planeet van strijdlust en vastberadenheid) in vuurteken Boogschutter staat in het zevende huis (het huis van partners en relaties). Je hebt een ideaalbeeld en zoekt een partner die daaraan kan voldoen.

Tweelingen in een relatie: Mars (planeet van strijdlust en vastberadenheid) staat in vuurteken Boogschutter in het zevende huis (het huis van partners en relaties). Dat betekent concreet dat je je relatiestatus eens gaat evalueren. En Tweelingen, luister eens… Je bent eigenlijk wel klaar om je te binden – bijvoorbeeld middels een huwelijk. Een verloving is deze Valentijnsdag niet eens zo heel gek ;-).

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Vrijgezelle Kreeften: je hebt de laatste tijd wat bewustere keuzes gemaakt als het gaat om je liefdesleven. Dat komt door planeet Saturnus – de planeet van verantwoordelijkheidsgevoel – en Pluto – de planeet van verandering. Als je wacht op die ene crush of op een ex: vraag jezelf af of het echt de moeite waard is, lieve Kreeft.

Kreeften in een relatie: vanwege de energie van planeet Saturnus (die gaat over je verantwoordelijkheidsgevoel) en planeet Pluto (die gaat over veranderingen) heb je je verdiept in je huidige relatie. Werkt alles nog? Dit kan twee kanten opgaan: je bent erachter gekomen dat iets in je relatie niet meer werkt of je bent er juist achtergekomen dat deze relatie de juiste voor je is. Lieve Kreeft, blijf aan jezelf denken.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Vrijgezelle Leeuwen: Mars (de planeet van strijdlust) staat in vuurteken Boogschutter je vijfde huis: het huis van plezier. Ga met vrienden op stap, boek een nachtje weg en duik in het onbekende van een nieuwe stad. Of nog beter: ga spontaan op reis. En Leeuw… Wie weet loop jij ineens de liefde van je leven tegen?

Leeuwen in een relatie: heb je een Valentijnsdiner gepland? Annuleer ‘m dan! Niet omdat je niet romantisch wil zijn, maar juist omdat je meer avontuur wil beleven. Is een dagje uit of een weekendje weg niet meer geschikt? I thought so, Leeuw ;-).

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Vrijgezelle Maagden: oh, a date is coming up! En niet met het type waar je normaliter op zou vallen. Qua looks, bedoel ik dan, want deze Valentijnsdag breng je door met iemand die jouw normen en waarden deelt. Dit zou nog weleens iemand kunnen zijn waar je de rest van je leven mee gaat delen. Stap af van je perfectionistische zelf, lieve Maagd, en geniet van het moment.

Maagden in een relatie: het wordt een dromerige dag! Met Neptunus (de planeet van verbeelding) en Mercurius (de planeet van Communicatie) in intuïtief waterteken Vissen kun je goed ontspannen. Go with the flow, lieve Maagd. Perfectionistisch als je bent, wil je dat alles zo verloopt als gepland. Dat kan niet altijd zo zijn, maar onder deze energie lukt het je wel. Je partner zal verrast zijn!

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Vrijgezelle Weegschalen: Valentijnsdag wordt een mooie dag voor jou! Je hebt de afgelopen periode aan jezelf gewerkt, lieve Weegschaal, en dat opent automatisch de deuren naar de liefde. Een potentiële lover komt naar je toe en je hebt de drang om een diepere band te verkennen met deze persoon. De link hieronder (18 vragen die liefde en intimiteit stimuleren) is ook voor jou en je flirt heel geschikt!

Weegschalen in een relatie: met liefdesplaneet Venus in Ram in je zevende huis (van partners en relaties), voel je je gemotiveerd om meer tijd en energie in je relatie te investeren. Ga lekker op dinnerdate, lieve Weegschaal, en neem de ‘18 vragen voor meer intimiteit en liefde‘ van de Amerikaanse psycholoog John Gottman met je mee. Diepgang gegarandeerd!

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Vrijgezelle Schorpioenen: oooooeh. Uranus, de planeet van verandering, staat in aardeteken Stier als ‘ie op Valentijnsdag je zevende huis (van partners en relaties) doorkruist. Je kunt plotseling iemand ontmoeten die jouw interesse wekt, lieve Schorpioen… Wie weet wat dit zal gaan brengen op de korte of lange termijn?

Schorpioenen in een relatie: met Uranus, de planeet van verandering, die in Stier je zevende huis (die van partners en relaties) doorkruist, kun je jezelf een aantal zeer belangrijke vragen stellen. Voel je je gewaardeerd in je huidige relatie? Is het gelijkwaardig? Lieve Schorpioen, krijg je wat je verdient? Als je deze vragen negatief beantwoord, dan is het tijd om na te denken over de toekomst. Wijzigingen zijn niet onmogelijk, ga het gesprek eens aan.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Vrijgezelle Boogschutters: ga naar buiten en trek erop uit! Op Valentijnsdag heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten. Liefdesplaneet Venus trekt dan namelijk door jouw vijfde huis (dat van plezier), dus zoek het plezier ook op!

Boogschutters in een relatie: als je relatie de laatste tijd een beetje routine is geworden, is Valentijnsdag een perfect moment om het vuurtje opnieuw te laten branden. Met Venus die je vijfde huis van plezier kun je worden geïnspireerd om iets totaal nieuws te proberen. Denk aan samen iets creatiefs doen, een proeflesje sport (tennis, anyone?) of een kijk een film in een filmgenre dat jullie normaliter niet zouden uitkiezen.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Vrijgezelle Steenbokken: je hebt de afgelopen periode wat transformaties ondergaan rond wie je bent en waar je voor staat. Pluto (planeet van veranderingen) en Saturnus (planeet van discipline) staan namelijk in je eerste huis (dat van je zelf). Je hebt nagedacht over wat je zoekt in een partner. Jupiter, de geluksplaneet, staat dit jaar in jouw teken en dat maakt dat het goed mogelijk is dat je zult vinden wie je zoekt. Misschien is dat deze Valentijnsdag al, lieve Steenbok? 😉

Steenbokken in een relatie: Pluto (planeet van veranderingen) en Saturnus (planeet van discipline) staan in je eerste huis (dat van je zelf) en dat betekent maar één ding: persoonlijke groei. En met persoonlijke groei komt transformatie, ook hoe jij omgaat met je partner. Past je relatie nog bij je? Helpt hij of zij jou in jouw groei? Je geliefde kan je meer steunen als je dingen uitspreekt.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Vrijgezelle Watermannen: hoewel Waterman niet direct een teken is dat op zoek gaat naar een relatie (wees eerlijk, lieve Waterman), voel je deze Valentijnsdag toch wel de vibes om sociaal te doen. Dat komt omdat de zon in jouw teken staat. De zon geeft leven en energie, dus ga op pad. Naar buiten, uit met vrienden of in je eentje naar een museum. Met zulke fijne vibes trek je vanzelf iemand aan!

Watermannen in een relatie: met liefdesplaneet Venus en ‘de gewonde heler’ Chiron in vuurteken Ram in je derde huis (dat van communicatie), kunnen verhitte discussies plaatsvinden op Valentijnsdag. Zijn er het afgelopen jaar voor de hand liggende problemen of probleemgebieden in je relatie geweest? Open communicatie en open kaart kunnen dit uit de weg helpen.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Vrijgezelle Vissen: met dromerige planeet Neptunus en communicatie-Mercurius in je eigen teken zie je de wereld door een roze bril. Good vibes only! Ga gewoon eens lekker een avondje uit. Je zult mooie gesprekken hebben en fijne nieuwe mensen ontmoeten. Optimistisch, lieve Vissen? Check! Alles is mogelijk.

Vissen in een relatie: lieve Vissen, jij bent gewoon de ultieme romanticus. Met Neptunes (planeet van dromen en verbeelding) en Mercurius (planeet van communicatie) heb je alles in huis om een fijne, romantische avond te creëren met je lover. Niets is onmogelijk en ware woordkunstenaar als jij bent maak je de mooiste uitingen voor je lover.

Dat was ‘m weer: de lijst met wat ieder sterrenbeeld kan verwachten op Valentijnsdag 2020. Vrijdag komt er op VolleMaanKalender.nl nog een speciaal artikel online over de numerologische betekenis van Valentijnsdag 2020. Stay tuned!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨