Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Etherische olie voor jouw sterrenbeeld
0
Aromatherapie Sterrenbeeld

Etherische olie voor jouw sterrenbeeld

Etherische olie voor jouw sterrenbeeld

Zoek je een etherische olie die matcht met je sterrenbeeld? Search no more: in dit overzicht vind je dé etherische olie voor jouw sterrenbeeld!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Speciaal voor jou, lieve Ram, heeft Geurwolkje een etherische olie blend samengesteld. Deze olie stimuleert jouw kracht en energie en helpt je met de dingen die jij als Ram lastig vindt. Alle mooie eigenschappen worden versterkt, waardoor jij je helemaal in je element voelt.

De etherische olie blend bestaat uit citroen, rozemarijn, cassia kaneel, mirre en zwarte peper. Spicy! De combinatie van deze oliën complimenteren en versterken elkaar. Hoe? Citroen maakt je scherp en geeft een fris gevoel. Rozemarijn zorgt voor een goed geheugen en vergroot je concentratievermogen. Cassia kaneel maakt je meer bewust van je omgeving en Mirre versterkt je zelfvertrouwen en kracht. Daarnaast helpt het je ook makkelijker te praten over emoties. Zwarte peper ondersteunt de vurige eigenschap van de Ram om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De speciale etherische olie voor Ram kost €8,49 voor 5ml.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Jij bent iemand die doelen kan stellen én ze kan behalen. Als Stier heb je namelijk een grote dosis doorzettingsvermogen. Zet je je hakken in het zand, dan blijf je daar ook staan. Anderen voelen zich vaak gemotiveerd en geïnspireerd door jou, juist omdat je zo standvastig bent. Dat laatste maakt je soms wel wat koppig. Lieve Stier, er is een speciale etherische olie voor jouw sterrenbeeld.

De blend bestaat uit citroen, palmarosa, hoblad en amyris. Citroen werkt stimulerend en verfrissend, het helpt je te focussen op je doelen. Palmarosa opent je hart en helpt je rustig te worden. Hoblad ontspant en stimuleert je creativiteit en inspiratie. Amyris creëert harmonie en balans en geeft je een fijn gevoel. Alsof je altijd in de comfort zone bent, óók als je eigenlijk daarbuiten kijkt.

De speciale etherische olie voor Stier kost €8,49 voor 5ml.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Een Tweelingen is nieuwsgierig, communicatief en sociaal. Ze kunnen met iedereen een babbeltje maken en hebben een brede interesse. Tweelingen vindt het soms lastig om alleen te zijn, juist omdat ze zo’n social butterfly zijn. Om de goede eigenschappen sterker te maken en je uitdagingen bij te staan, is er speciaal voor jouw sterrenbeeld een etherische olie.

De blend bestaat uit bergamot, lavendel en venkel. Bergamot is een olie die je vrolijk en optimistisch maakt. Het verdringt negatieve energie en maakt je lief naar jezelf en naar anderen. Lavendel is de ultieme ‘ontspan olie’. Deze zorgt ervoor dat jij als Tweelingen wat meer rust en plezier kan vinden in het alleen zijn. Venkel geeft je een gevoel van eigenwaarde en zekerheid. Daarnaast wordt er gezegd dat deze aroma negatieve gedachten over andere weghaalt.

De speciale etherische olie voor Tweelingen kost €8,49 voor 5ml.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Jij bent de ‘beschermende moeder’ van alle tekens. Jij draagt zorg, houdt van huis en familie en bent loyaal. Jouw buitenkant lijkt misschien hard, maar van binnen ben je zacht. Lieve Kreeft, deze etherische olie is speciaal voor jouw sterrenbeeld om alle goede eigenschappen te versterken en andere eigenschappen te ondersteunen.

De blend bestaat uit citroen, mandarijn, palmarosa en roos. Citroen verfrist je geest en maakt je scherp en Mandarijn ondersteunt jouw vrolijke en zachte karakter. Palmarosa opent je hart en helpt je om dingen in perpectief te zien, waardoor je beter afstand kan doen van je zorgen. Roos creëert harmonie en zorgt voor liefde. Een etherische olie die als warme deken bij je past!

De speciale etherische olie voor Kreeft kost €8,49 voor 5ml.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Lieve, vurige Leeuw. Jij stráált. Daarnaast ben je een geboren leider. Kritiek ontvangen vind je lastig en soms kun je wat hard uit de hoek komen. Deze speciale etherische olie voor jouw sterrenbeeld ondersteunt alle positieve eigenschappen van jou. Daarnaast helpt het om je wat zachter en receptiever (voor bijvoorbeeld feedback) te maken. De blend bestaat uit mandarijn, cipres en gember.

Mandarijn haalt het kind in jou naar boven en laat je stralen met positieve energie, vrolijkheid en liefde. Etherische olie Cipres geeft moed en biedt jou steun bij grote veranderingen in het leven. Gember helpt je zachter te zijn voor jezelf én voorkomt innerlijke verharding. Alles samen maakt dat jouw energie weer kan stromen.

De speciale etherische olie voor Leeuw kost €8,49 voor 5ml.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Lieve Maagd, jij bent de perfectionist van alle tekens. Je bent altijd bezig met iets en je haalt voldoening uit het regelen/ordenen/structureren van zaken. Wat je lastig vindt, is om iets los te laten. Je perfectionisme is een vloek en een zegen. Om je wat te ondersteunen is er een speciale etherische olie voor Maagd.

De blend bestaat uit citroen, geranium en hoblad. Citroen zorgt voor een frisse aroma die een schone, opgeruimde en nette sfeer verspreidt. Geranium zorgt voor innerlijke rust en balans en Hoblad geeft je nieuwe inzichten. Bovendien zorgt Hoblad voor een gevoel van tolerantie.

De speciale etherische olie voor Maagd kost €8,49 voor 5ml.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Lieve Weegschaal, jij bent het teken van harmonie. Je bent charmant, sociaal en diplomatiek. Je bent daarom ook een goede bemiddelaar. Jouw les is dat je jezelf meer op nummer 1 mag zetten. Je mag jezelf minder wegcijferen. Er is speciaal voor jou een etherische olie blend samengestemd. De blend bestaat uit sinaasappel, citroen, patchouli, geranium en hoblad.

Sinaasappel is een vrolijke olie die een positieve werking heeft op je gemoedstoestand èn die rustgevend is. Citroen ruikt fris en schoon, wat bijdraagt aan een gevoel van een gezonde omgeving. Patchouli zorgt voor een dromerige sfeer waarin je je kan overgeven aan je gevoelens en je fantasie en Geranium zorgt voor innerlijk evenwicht (een Weegschaal presteert het best in evenwicht). Hoblad zorgt voor harmonie en tolerantie wanneer er spanning in de lucht hangt.

De speciale etherische olie voor Weegschaal kost €8,49 voor 5ml.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Lieve Schorpioen, jij bent intens, gepassioneerd en mysterieus. Je bent diep emotioneel en kan vrij privé zijn over je gevoelens. Als je je zinnen ergens op hebt gezet, zul je er alles aan doen om iets te bereiken. Speciaal voor jou is er een etherische olie mix samengesteld. Deze blend bestaat uit sinaasappel, basilicum, cassia kaneel en benzoe.

Sinaasappel brengt een onschuldige, liefdevolle sfeer. Dit kan het (soms wat) intense karakter van jou, lieve Schorpioen, wat doen verzachten. Basilicum verdrijft negatieve gedachten en geeft je innerlijke kracht. Cassia kaneel zorgt voor warmte en helpt je emoties onder controle te brengen. Benzoe brengt tevredenheid en geeft mentale energie die je helpt focussen op intellectuele klusjes.

De speciale etherische olie voor Schorpioen kost €8,49 voor 5ml.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Als Boogschutter sta je bekend optimistisch en avontuurlijk. Je houdt van vrijheid, bent reislustig en houdt van nieuwe ervaringen opdoen. Ook sta je bekend om je gevoel voor humor en je voorliefde voor het leren van nieuwe dingen. Je bent van nature nieuwsgierig. Spiritualiteit en filosofie spreken jou ook aan en je hebt een diep begrip voor de wereld om je heen. Wel kun je je soms rusteloos voelen en heb je ‘t gevoel dat anderen het altijd beter/mooier/leuker hebben. Dit is echt niet zo en dat mag jij inzien.

Om je te ondersteunen is er een speciale mix van etherische oliën samengesteld. De blend bestaat uit citroen, geranium, ylang ylang en kruizemunt. Citroen zorgt voor een frisse en schone atmosfeer. Geranium brengt rust en ontspanning en opent de ogen voor de mooie dingen in het leven. Ylang ylang geeft een gevoel van geborgenheid en vertrouwen en Kruizemunt verhelpt irritaties. Ook voorkomt dit onrustige gevoelens wanneer je je verveelt.

De speciale etherische olie voor Boogschutter kost €8,49 voor 5ml.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Lieve Steenbok. Jij bent de workaholic van alle sterrenbeelden. Jij gaat maar door, als het aan jou ligt. Je bent een aardeteken en kunt heel serieus uit de hoek komen. Om wat meer los te kunnen laten en jezelf goed te ondersteunen is er speciaal voor jouw sterrenbeeld een etherische olie samengesteld. De blend bestaat uit sinaasappel, mandarijn, grove den, cipres, mirre.

Sinaasappel is een geur die je vrolijk maakt en een gelukkig gevoel geeft. Mandarijn haalt het kind in je naar boven en helpt je om jezelf minder serieus te nemen. Grove den werkt verfrissend en ontspannend, Cipres geeft kracht bij tegenslag en biedt moed wanneer je in nieuwe wegen slaat en Mirre helpt je om je ware gevoelens uit te spreken. Kortom: de ideale mix voor een ambitieus teken zoals jij!

De speciale etherische olie voor Steenbok kost €8,49 voor 5ml.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Lieve Waterman, jij bent onafhankelijk, onconventioneel en vooruitstrevend. Je bent het ‘humanitaire’ teken van de dierenriem en wat je doet is altijd in het belang van de mensheid. Je houdt van technologie, wetenschap en innovatie en bent graag je tijd vooruit. Jij leeft meer vanuit het hoofd in plaats van vanuit je hart. Soms mag je je emoties, je menselijkheid, wat meer omarmen. En om dat te ondersteunen en je sterke punten nóg krachtiger te maken is er een speciale etherische olie.

De blend bestaat uit palmarosa, bergamot, lavendel en ylang ylang. Palmarosa ontspant je lichaam, opent je hart en herstelt je innerlijke balans. Bergamot is een echte happy-olie die jou een gelukkig gevoel geeft. Lavendel maakt je rustig en comfortabel, waardoor je meer ruimte vrijmaakt in je creatieve geest. Ylang ylang helpt nog verder mee aan je geestelijke balans en het omarmen van al je emoties.

De speciale etherische olie voor Waterman kost €8,49 voor 5ml.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Als Vissen ben je empathisch, medelevend en gevoelig. Je hebt een sterke intuïtie en een diep begrip van emoties. Ook sta je bekend om je artistieke en creatieve aard en heb je een sterke voorkeur voor muziek, poëzie en andere vormen van kunst. Je bent dromerig en fantasierijk en gaat regelmatig naar je eigen innerlijke wereld. Het mystieke en intuïtieve trekt jou aan. Wel ga je confrontaties het liefst uit de weg, maar soms komt dit als een boomerang bij je terug. Om je hierbij te ondersteunen is er een speciale etherische olie mix samengesteld.

Deze blend bestaat uit amyris, citroen, ylang ylang, grove den en rozemarijn. Amyris heeft een geruststellende werking bij spannende situaties, waardoor je beter met confrontatie om kan gaan. Citroen verfrist je hoofd en zorgt voor focus, zodat je gedachten minder snel afdwalen. Ylang ylang maakt je zacht en romantisch en Grove den zorgt voor doorzettingsvermogen. Rozemarijn geeft dat extra stukje focus, waardoor je concentratievermogen wordt geboost.

De speciale etherische olie voor Vissen kost €8,49 voor 5ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨