Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is de beste ochtendroutine volgens je sterrenbeeld
0
Sterrenbeeld

Dit is de beste ochtendroutine volgens je sterrenbeeld

Dit is de beste ochtendroutine volgens je sterrenbeeld

Ben jij een ochtendpersoon of juist niet? Er zijn mensen die altijd maar snoozen (als Leeuw ben ik absoluut #teamsnooze), maar je hebt ook mensen die nog voor de wekker al naast hun bed staan. Check hier wat volgens je sterrenbeeld de beste ochtendroutine voor jou is.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Elk sterrenbeeld heeft zo eigen gewoonten en voorkeuren. En als je je dag dus begint volgens een routine die ‘t beste bij jou past, dan sta je al 2-0 voor en start je de dag een stuk beter. Toch?

Ram (21 maart – 19 april) ♈

De Ram… het teken dat het liefst gelijk heeft én het teken dat liefst winnaar is. Een waar vuurteken. Zo moet het ‘s ochtends dus ook zijn: alles móet goed en vlot gaan. Met de ‘ik-wil-nummer-één-zijn’-mentaliteit doe je er dus het beste aan om je dag te starten met een work-out of training. Ja, echt. Zo ben je meteen in winnaarsmodus en kun je de hele wereld aan. 🏆

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Als praktisch aardeteken heb je een hekel aan haasten. Je doet ‘t liever rustig aan! Begin je dag dan ook in een rustig tempo. Ook kun je je de avond ervoor al voorbereiden op de ochtend. Zo voorkom je stress. Ook een ochtendritueel past bij jou, zoals mediteren of je dagelijkse dankbaarheid opschrijven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Tweelingen, jij bent níet van de routine. Jij kiest liever voor een ‘ik zie wel hoe mijn ochtend loopt’. Als je er maar zin in hebt is het goed. Zo houd je wel van gezellig kletsen, maar vind je stilte evenzo fijn. Om je energie optimaal te laten werken, is het goed om wel íets van interactie met de buitenwereld te hebben. Zo kom je op stoom voor de rest van de dag.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Lieve Kreeft, als waterteken mag jij je als eerste onderdompelen in de badkamer. Een verfrissende douche zal jou helpen om de dag te starten. Dit geeft je meer ‘leven’ aan de dag, een ware boost. En soms heb je wat extra selfcare nodig. Steek in dat geval een (citrus)kaars aan, zodat je ook hier positieve energie van krijgt. En niet onbelangrijk: het maakt je wakker. Het liefst kruip je nog even onder een dekentje. Staat de koffie/thee al klaar?

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Leeuw, voor jou is zelfexpressie héél belangrijk. Als je wakker wordt (na veel te vaak snoozen) pak je een korte douche om daarna met een fris en energiek hoofd (en een grote kop koffie) achter je laptop te kruipen. Juist in de ochtend zit je vol ideeën en die moeten eruit. Een andere manier van wakker worden voor jou is een selfcare ritueel in de vorm van een goede make-up sessie. Als jij je mooi voelt, zal je dag voor jou dan ook positief verlopen.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Maagd is hét teken van routine. Jouw ochtendritueel is er dan ook eentje die zo goed als vast staat. Je bed opmaken, je tanden poetsen, alles even ordenen in de badkamer. Een opgeruimde slaapkamer en badkamer is voor jou een must voor je verder aan je dag begint. Maar vergeet jezelf niet. Een beetje meer selfcare geeft rust in je hoofd. Je hoeft niet altijd alles perfect te doen, als het vandaag een keer niet gebeurd is er altijd wel weer een morgen waarop iets kan.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Weegschaal is het teken van balans. Niet zo gek dus dat jouw ideale ochtendroutine bestaat uit een sessie rondom balans en harmonie. Denk yoga, rekoefeningen en meditatie. Zo blijf je flexibel en gebruik je je energie daarna de gehele dag optimaal.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Schorpioen is een intens teken. Een ochtendroutine mag dan ook best wel uitdagend zijn. Denk aan een steamy work-out met je lover of een pittige sportroutine. Als het maar niet saai is!

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Als avontuurlijk teken wil je het liefst geen dag hetzelfde beginnen. Je ziet wel hoe laat je wakker wordt. Of zelfs waar je wakker wordt. Een sportieve sessie, een lange douche of een boek lezen: álles is bij jou mogelijk Boogschutter. Er is dan ook geen ‘beste’ ochtendroutine voor jou; jij kan het beste doen waar je op dat moment zin in hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Steenbok is een praktisch, hardwerkend teken. Voor jou werkt het het beste als jij in de ochtend een duidelijke intentie voor jezelf zet. Of een doel voor jezelf bepaald. Zo houd je focus en kun je verder bouwen. Wil je je toch enigszins laten verrassen, trek dan een gratis tarot dagkaart en bekijk de boodschap. Je kunt dit meenemen gedurende je dag.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Waterman is het teken van communities en technologie. Jij begint je dag het liefst scrollend op je telefoon. Je pluist heel social media uit en weet – nog voor je uit je bed stapt – alles al. Daarna een rustige douche en dan goed aan de slag. In de ochtend presteer jij het beste qua werkzaamheden, dus pluk er dan ook de vruchten van.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Vissen is het dromerige teken van de dierenriem. Wanneer jij wakker wordt, lieve Vissen, droom je het liefste nog even door. Wat voor jou goed zou kunnen helpen is schrijven. Schrijf elke ochtend op wat je hebt gedroomd, hoe je je hierbij voelt en wat voor symbolieken je uit de droom kan halen. Misschien haal je je droomwereld dan wel naar de echte wereld. Daarnaast is het voor jou belangrijk dat je je dag rustig begint. Geen gedoe aan je hoofd, maar nog éven in jezelf gekeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨