Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Valentijnsdag 2023: dit is de energie voor jou
0
Liefde Sterrenbeeld

Valentijnsdag 2023: dit is de energie voor jou

Valentijnsdag 2023

Fijne Valentijnsdag! Dinsdag 14 februari 2023 richt Cupido zijn pijlen op jou. Word je overladen met rozen en liefdesbrieven of zal Cupido jou missen? En wat betekent het voor singles of stellen? Lees hier hoe jij de kosmische magie van Valentijnsdag 2023 gaat beleven.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De sterren doen dit jaar goed mee met Valentijnsdag. Met Venus in Vissen conjunct Neptunus in Vissen voelt alles nét wat romantischer aan dan normaal gesproken. Het is bijna alsof een sprookje tot leven komt. En met maan in Boogschutter is niets onmogelijk. Liefdeswensen kunnen uitkomen, als je er maar in gelooft. Deze intuïtieve plaatsing (hallo Vissen-energie) brengt tweelingzielen en zielsconnecties dichter bij elkaar. Verwacht over het algemeen dan ook spontane ontmoetingen, berichtjes en tekenen van het universum.

Single of in een relatie: verwacht nieuwe kansen deze dinsdag 14 februari 2023. Met de maan in Boogschutter op één lijn met Jupiter in Ram heb je een gevoel dat je de hele wereld aankan. Deze transit zal jou als single inspireren om buiten je comfort zone te stappen en op zoek te gaan naar een leuke date. Ben je in een relatie, dan brengt het de energie van verdieping met zich mee. Je voelt je klaar voor de volgende stap.

En het wordt nog spannender… Bereid je voor op een spicy avond, want met ‘de planeet van de passie’ Mars in Tweelingen flirt je er lustig op los. In de slaapkamer. Denk aan de clichés: rozenblaadjes, kaarsen en fijne muziek. Spreek je fantasie eens naar elkaar uit… Het is tijd voor vooruitgang! Tweelingen kan goed praten, dus nu is niet de tijd om voor je te houden wat je wensen zijn.

Alles is mogelijk onder deze grensverleggende en uitdagende transit tijdens Valentijnsdag 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨