Wat mag jij vandaag horen? Trek een gratis tarot dagkaart en ontdek wat de kaarten jou willen vertellen! Begin hier en gebruik de magie van het veelgebruikte en populaire tarot deck van Rider Waite.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Hoe werkt de gratis tarot dagkaart?

  • Houd een vraag in gedachten. Waar wil jij vandaag antwoord op? Wat mag jij vandaag horen? Tarot werkt met inzichten. Het kan zijn dat het antwoord je niet meteen duidelijk is. Of dat je helemaal geen antwoord op je vraag hebt gekregen. Noteer toch de boodschap van de tarot kaart, mogelijk dat het in de loop van de dag duidelijk wordt. Een inzicht komt vaak pas later…
  • Schudden maar! De kaarten zijn al geschud. Wil je dit liever zelf doen? Je kunt er nog voor kiezen om de kaarten opnieuw te schudden via de knop ‘shuffle’.
  • Klik op de kaart om hem om te draaien. Jouw gratis tarot dagkaart wordt nu zichtbaar!
  • Bekijk de kaart goed! Wat is je eerste gevoel erbij? Kijk naar kleur, symboliek en tafereel. Kun je al ontdekken wat de betekenis van deze tarotkaart is?
  • Lees de boodschap en de betekenis van de tarotkaart. Noteer deze boodschap (of screenshot ‘m) om later op terug te komen. Zo leer je ook meteen de kaarten kennen!
  • Je kunt hier zo vaak als je wil terugkomen om een nieuwe boodschap te ontvangen. Let op: de kaart die jij als eerste krijgt, is écht de kaart voor jou. Vaker doen ‘heeft geen zin’ en doet de juiste boodschap teniet. Neem de eerste kaart dus echt als jouw dagkaart! Wie houd je voor de gek… 😉
Rider Waite Tarot achterkant
Rider Waite - Vijf van Zwaarden - VolleMaanKalender.nl

☆ Zwaarden Vijf ☆ Is Zwaarden Vijf jouw dagkaart? Er hangt onrust in de lucht. Conflicten, nare situaties en gemene gesprekken… Met deze kaart zijn er geen winnaars, alleen verliezers. Jullie halen het slechtste in elkaar naar boven. De strijd is geweest en iedereen is er gehavend uitgekomen. En hoe nu verder? Als je een antwoord in de juiste richting wil hebben, kun je het beste nog een tarotkaart pakken.

Shuffle
Omdraaien